tak to ta sama osoba
masz linka w jej profilu przecież.
co do łatwości, to zależy która karta.
Karty które są dla osób ze słabą lub nawet złą historią kredytową obarczone są bardzo dużym oprocentowaniem i ew karami.
Zresztą jak wejdziesz na wyszukiwarki kart, to koło propozycji masz zazwyczaj napisane która karta jakiego score wymaga.
Nawet Capital One, ma również karty które są dla ludzi tylko z bardzo dobrym score.
Sainsbury Nectarcart jest dla osób które mają dobre score, ale ryzykujesz aplikując po nią jako pierwszą, to samo z Tesco.
Ja poszedłem za radą wielu osób w tym Richmond i zaczynałem od tych najbezpieczniejszych, czyli z dużym oprocentowaniem, ale za to bez odrzucenia, bo odżucenie to jak juz wiesz powoduje że trzeba odczekać kolejne kilka miesięcy.
A potem można aplikować nawet co miesiąc, ja nawet miałem 2 w jednym miesiacu, jedna z kart obniżyła mi score ale tylko na 1 miesiąc po 2 miesiącach score poszło z początkowych 861, do 856 , następna 808, następna 900 miesiąc temu i na dziś 911.
Ostatnio aplikowałem o Tesco i score utrzymało się na tym samym poziomie 900 punktów.
Dostałem list z Banku że zanim rozpaczą moją aplikacje o kartę kredytową, sugerują zapoznanie się z tą stroną
https://www.applywithconfidence.com/barclaycard/Apply.aspx
I od tego zaczynałem, bo wg tej strony największe szanse miałem na C.One
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.