MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Bank nie chce mi przyznać karty kredytowej, kredytu i innych produktow finansowych.

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 62 z 93 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 61 | 62 | 63 ... 91 | 92 | 93 ] - Skocz do strony

Str 62 z 93

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

DAAVIDF2

Post #1 Ocena: 0

2015-11-14 16:51:58 (10 lat temu)

DAAVIDF2

Mężczyzna

Z nami od: 11-04-2015

też mi nie dali na razie widzę jestem w czarnej dupie hah

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

AlmostFamous

Post #2 Ocena: 0

2015-11-14 17:32:48 (10 lat temu)

AlmostFamous

Konto usunięte

No jak Capital One Ci odmówił to misi byc coś nie tak.
Moze na adresie pod którym mieszkasz?
Kto jest bez winy niech weźmie kamień i pierd... się nim w łeb... Niestety tacy nieomylni to powszedni chleb...

Do góry stronyOffline

krakn

Post #3 Ocena: 0

2015-11-14 18:05:59 (10 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2015-11-14 16:51:58, DAAVIDF2 napisał(a):
też mi nie dali na razie widzę jestem w czarnej dupie hah

No na to wychodzi, że muszę ci przyznać racje *DONT_KNOW*

Cytat:

2015-11-14 11:20:26, AlmostFamous napisał(a):
Ma. Ta kartę dostaniesz.
Moja pani dostała ta kartę zaraz po przyjeździe do budowania historii z dochodami £320 miesięcznie bez zgłoszenia da wyborów. Oni dają każdemu.
Jestem pewien, ze jak zaaplikujesz dostaniesz pozytywna odpowiedz. I pewnie limit na poziomie £200. Ale od czegoś trzeba zaczac.

Tu bym nie forował.

Widzisz, ja miałem przez wiele lat problemy mimo żadnych problemów finansowych, co tu mówić, sądzę że ponad przeciętne obroty na koncie, bo wypłąty idą też z innego kraju nie tylko z działalności w UK

A teraz, gdy ja już miałem ze 4 karty kredytowe,

Beata na koncie ma miesięcznie tyle żeby zapłacić za wodę, TV licence i dosłownie na waciki, bo w sumie i tak kupuje z mojej karty albo za gotówke.

I teraz jajo, ja jej radziłem żeby najpierw aplikowała o Capital One, a ona jak to ona, że ma w sumie to gdzieś dadzą to dadzą.

No i tu aż się zwiesiłem, bo moja wiedza o systemie się trochę zachwiała.
Dostała kartę w Barclays, i to 1600 na dzień dobry o ile dobrze pamiętam, na pewno ponad 1000, a po roku ma ponad 5000.
A używa tą kartę bardzo sporadycznie.
I o co chodzi? *DONT_KNOW*
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

DAAVIDF2

Post #4 Ocena: 0

2015-11-14 23:39:09 (10 lat temu)

DAAVIDF2

Mężczyzna

Z nami od: 11-04-2015

Adres jest ok bo nam np telefon na abonament TV bilety miesięcznie direct debit, zgłoszony jestem do wyborów, żadnych zaległości, kontrakt chyba po prostu tzw peszek....

Do góry stronyOffline

katalogi

Post #5 Ocena: 0

2015-11-16 22:51:30 (10 lat temu)

katalogi

Mężczyzna

Z nami od: 01-01-1970

mam też taką kartę kredytową Vanquis Bank. Może ona posłużyć do budowania historii kredytowej. Nawet przysłali mi na email taki kod B6H04 który daje osobie aplikującej £15 po wpisaniu go na stronie www.vanquisoffer.co.uk w kroku 3 (trzecim). Oferta ta wyróznia się spośród innych choćby tym, że możemy zawiesić spłaty na kilka miesięcy. Mają tzw. ROP (Repayment Option Plan). Poniżej wklejam w orginale kiedy i w jakich okolicznościach możemy zawiesić spłacanie kredytu.

Circumstances when you can freeze your Account

You become unemployed involuntarily or by reason of redundancy including non-compulsory redundancy
You are put on short-time working or laid-off reducing your usual weekly hours of work by 25% or more
You are self-employed and have suffered a reduction in weekly income by 25% or more through loss or non-renewal of contracts or work
You become sick, disabled or have an accident which affects your ability to make your payments
You take leave from work to take care of your partner who you have lived with for more than 6 months, or an immediate family member, and suffer loss of income
You have to stay in hospital because of a medical condition
You have to attend jury service
Your main home is significantly damaged by a natural disaster e.g. flooding
Your partner who you have lived with for more than 6 months, or an immediate family member dies
You take maternity, paternity or adoption leave

Do góry stronyOffline

Numer Skype

zealot

Post #6 Ocena: 0

2015-11-16 23:11:54 (10 lat temu)

zealot

Mężczyzna

Z nami od: 18-06-2011

Czyli teraz PPI(payment protection insurance) nazywa się ROP (Repayment Option Plan)?

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

greg1990

Post #7 Ocena: 0

2015-11-24 19:47:47 (10 lat temu)

greg1990

Mężczyzna

Z nami od: 04-03-2014

Witam, orientuje się ktoś czy można złożyć wniosek online o kartę kredytową w LLoyds bank ?

Mieszkam w UK prawie 2 lata z partnerką, która nie posiada swojego konta i wszystkie wpływy przychodzą na 1 konto w LLoyds, posiadam jedną kartę kredytową, którą robię zakupy online jak i w sklepach.

Mieszkamy na flacie, który wynajmujemy od agencji, wszystkie rachunki również płacone są z tego konta. Mamy również na tym koncie oszczędności, które sobie poprostu leżą.

Dziś zarejestrowałem się do 'wyborów w UK'.

Myślicie, że otrzymam kartę kredytową od LLoyds?

Do góry stronyOffline

Strona WWW

zealot

Post #8 Ocena: 0

2015-11-24 20:00:14 (10 lat temu)

zealot

Mężczyzna

Z nami od: 18-06-2011

w tej chwili masz już jedną kartę kredytową? czy może jest to karta debetowa do konta?

Jak dopiero dzisiaj zarejestrowałeś się do spisu elektoratu wyborczego to może odczekaj jeszcze 2-3 miesiące zanim ta informacja się uaktualni w rejestrach firm ratingowych.

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

Richmond

Post #9 Ocena: 0

2015-11-24 20:05:45 (10 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Cytat:

2015-11-24 19:47:47, greg1990 napisał(a):
Mieszkam w UK prawie 2 lata z partnerką, która nie posiada swojego konta i wszystkie wpływy przychodzą na 1 konto w LLoyds, posiadam jedną kartę kredytową, którą robię zakupy online jak i w sklepach.

Dlaczego nie dodasz jej oficjalnie do konta? Przeciez ona teraz nie istnieje i nie buduje sie jej zadna historia kredytowa. Albo niech zalozy sobie oddzielne konto jak tak woli. I niech tez zarejestruje sie do wyborow.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

greg1990

Post #10 Ocena: 0

2015-11-24 20:06:59 (10 lat temu)

greg1990

Mężczyzna

Z nami od: 04-03-2014

Posiadam jedynie kartę debetową.

W planie mamy zakup domu, i chcę wyrobić sobie zdolność kredytową. Pracuje jednak przez agencje, partnerka na kontrakcie.

Richmond : Zarejestrowałem ją dziś do wyborów.
Co do konta, założyliśmy 3 miesiące temu konto w Barclays, na które regularnie wpływają wypłaty z jej kontraktowej pracy full time.

Dziś założyłem jej również konto w LLoyds bank, aby skorzystać z Help to buy isa

[ Ostatnio edytowany przez: greg1990 24-11-2015 20:12 ]

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Strona 62 z 93 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 61 | 62 | 63 ... 91 | 92 | 93 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,