MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Bank nie chce mi przyznać karty kredytowej, kredytu i innych produktow finansowych.

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 50 z 93 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 49 | 50 | 51 ... 91 | 92 | 93 ] - Skocz do strony

Str 50 z 93

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Ibis2085

Post #1 Ocena: 0

2015-03-25 22:49:05 (10 lat temu)

Ibis2085

Kobieta

Z nami od: 18-08-2011

Własnie skończyłam aplikacje i przetransferowanie. Aplikowałam w Loyds 28 mcy 0% z opłatą za transfer 3%. Przyznali mi limit £7500, którego i tak nie wykorzystam:-]Ustawiłam direct debit.Dodatkowo cashback £20 więc łącznie z opłatą jestem £3 do przodu*DANCE* Skorzystałam własnie z tego programu na Money Saving. Dziękuję za odzew:-]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Richmond

Post #2 Ocena: 0

2015-03-26 08:42:19 (10 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Powodzenia w szybkiej splacie zadluzenia.

Swoja droga, jesli masz problem ze splata 560 funtow, a daja Ci takie limity, to cos jest nie tak. Banki Cie wyceniaja na wiecej niz Cie stac.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

AlmostFamous

Post #3 Ocena: 0

2015-03-26 08:51:02 (10 lat temu)

AlmostFamous

Konto usunięte

No właśnie. Dziwnie jest z tymi kartami.
Jedni dostają takie limity jak maja problem ze spłata 500, które wisi ileś miesięcy na karcie a inni co miesiąc płaca karta na taka kwotę, przed upływem terminu spłacają wszystko (poza jedna wpadka), i do 2000 jest cieżko dobić...
Kto jest bez winy niech weźmie kamień i pierd... się nim w łeb... Niestety tacy nieomylni to powszedni chleb...

Do góry stronyOffline

krakn

Post #4 Ocena: 0

2015-03-26 09:27:25 (10 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Mnie się zapomniało zapłacić, zapłaciłem 12 funtów, a dwa miesiące później dostałem 3000 wyższy limit.

Za nimi nie nadazysz.

To samo z Beata.

Ona ma wpłaty na konto w wysokości może ze 200 funtów miesięcznie. Bo korzystamy z mojego.

O dziwo, bank Barclays jej przyznał kartę kredytową coś ok 1200 f

Po 2 latach ma już kilka tysięcy.

A dla porównania ja miałem na prawie spory ruch na koncie, Barclays odmawiał mi kart zupełnie.

I bądź tu "mondry" jak oni ludzi wyceniaja. A może właśnie lubią tych co mają mało kasy i można ich lepiej wycisnąć na karach i odsetkach?
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

AlmostFamous

Post #5 Ocena: 0

2015-03-26 09:30:13 (10 lat temu)

AlmostFamous

Konto usunięte

Tak jak piszesz :)

Wyglada na to, ze jest to dla nas żbyt skomplikowane ;)

Jak już kiedyś pisaliśmy, ze co pół roku mogą zaproponować większy limit to właśnie u mnie zbliża sie ten termin. Ciekawy jest czy będzie jakaś ciekawa oferrta. Lub czy będzie w ogole...
Kto jest bez winy niech weźmie kamień i pierd... się nim w łeb... Niestety tacy nieomylni to powszedni chleb...

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #6 Ocena: 0

2015-03-26 11:08:20 (10 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Ja wczoraj podwyzszylam limit na jednej z kart po 3 miesiacach od poprzedniej podwyzki.

Zalezy mi na podbijaniu limitu na tej karcie, bo uzywam jej do wynajmu samochodow i wypozyczalnie blokuja mi srodki do wysokosci excess rzedu paru tysiecy. Jak do tego dorzuce hotele co dzien inny i one tez blokuja jakies kwoty, to w przeszlosci zblizalam sie do limitu dostepnych srodkow.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

krakn

Post #7 Ocena: 0

2015-03-26 11:30:10 (10 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Mnie teraz dawniej co ok 6 miesięcy, teraz bez pytania co 3 miesiące od 500, na Tesco, do po ok 1000 - 2000 na amex leci.

Nawet już nie wiem jaki tam limit mam.

W sumie to bardziej by mi zależało na Sainsbury's żeby podnieśli bo 1600 mi w zeszłym miesiącu brakło. Na szczęście była ustawiona automatyczna blokada. I nie dało się kupić poza limit. (Sainsbury's MasterCard nectar)

A chcę teraz tą kartą zbierać punkty. Amexa odstawić i być może z czasem pozbyć.
Bo amex mi wprowadził roczną opłatę

Do góry stronyOffline

Ibis2085

Post #8 Ocena: 0

2015-03-29 11:56:19 (10 lat temu)

Ibis2085

Kobieta

Z nami od: 18-08-2011

Może i nas stać, razem z mężem nie lubimy się zadłużać i pewnie mało o tym wiemy, dlatego zżerały nas odsetki. Może gdzybyśmy operowali częściej kartami wiedzielibyśmy więcej.

Do góry stronyOffline

krakn

Post #9 Ocena: 0

2015-03-29 12:22:45 (10 lat temu)

krakn

Mężczyzna

W tym całym zamieszaniu jest logika.

Bo faktycznie co innego jest zarządzanie swoimi finansami które mamy.

A co innego z pożyczonymi.
Wielu osobom puszczają hamulce ...

a zapłaci się później.

I w efekcie rosną długi, aż poza granicę wypłacalności.

Wiele osób ma po prostu problem z oddawaniem jakichkolwiek długów.

Więc zaufanie trzeba sobie budować, a im mniejsze zaufanie tym mniejszy limit i wyższe oprocentowanie.

Jak będziecie codziennie obracać kartami kredytowymi i spłacać w całości to bardzo szybko pojawią się dostępne kolejne usługi i karty i niższe oprocentowanie.

Też tego nie rozumiałem, bo ja nie lubię pożyczać, a jak juz to staram się oddać jak najszybciej i nawet z nawiązka.
Czuję się cholernie niekomfortowo. No ale takie życie i trzeba się dostosować by z niego czerpać też korzyści.

Do góry stronyOffline

nicaraqua

Post #10 Ocena: 0

2015-03-29 13:24:29 (10 lat temu)

nicaraqua

Z nami od: 01-01-1970

Cytat:

2011-06-16 18:12:52, Nora77 napisał(a):
Zajerestrowałam się w Littewoods. Kredyt 750 funciaków. Oby coś się w końcu ruszyło. Do Capital One jakoś za bardzo nie jestem przekonana, ale też słyszałam, że w sytuacji jak moja może się przydać :P
W sumie troche dziwne to jest. Kumpel ze złym credit score dostał kartę kredytową na 2000 funtów, potem miał problemy z jej spłatą :P ale bank bez problemu udzielił mu kolejnego kredytu. A mi powtarzają, że wszytsko jest perfect,ale...
Dzięki z informacje :)

wlasnie dlatego dostal kredyt.bo banki zarabiaja na tych co nie splacaja I na biednych.jak ktos zarabia 700f dpstanie karte kredytowa na 1000 bo bank wie ze zarobi na biedaku.jak ktos zarabia 1500f I stac go na wszystko bank nie widzi potrzeby wydawania karty kredytowej bo osoba ja splaci.

Do góry stronyOffline

Strona 50 z 93 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 49 | 50 | 51 ... 91 | 92 | 93 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,