MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

MartinMX

Post #1 Ocena: 0

2011-01-22 20:20:29 (14 lat temu)

MartinMX

Mężczyzna

Z nami od: 07-02-2010

Witam!

Z racji tego ze duzo tutaj doswiadczonych ludzi ktos na pewno mi pomoze. Moje pytanie jest nastepujace: reklamowaliscie kiedys cos drozszego w argosie? Np: za 200 GBP czy procedura jest taka sama jak w przypadku rzeczy tanszych jak za 20 GBP (czytaj: oddaja nowa rzecz lub pieniadze). Bo moj ipod nie dziala prawidlowo i nie wiem czy dadza mi nowego czy po prostu bede musial czekac na 2 tygodnie lub dluzej na naprawe w serwisie, bo wtedy musze sobie skolowac inny odtwarzac filmow na ten czas.
Pytam na forum o Wasze doswiadczenia bo w chwili obecnej do argosa mam troche daleko i bede tam najszybciej za tydzien.

Z gory dziekuje i pozdrawiam!!

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

ragazza

Post #2 Ocena: 0

2011-01-22 20:28:18 (14 lat temu)

ragazza

Kobieta

Z nami od: 08-07-2010

My reklamowalismy w Argosie ekspres do kawy, cena ponad 200F. Najgorsze, ze nie mielismy paragonu, tylko taki wydruk z numerem w kolejce, co do pudelka byl doczepiony. Pani przyjela bez problemu i zwrocila od razu pieniazki. Nawet nie pytala dokladnie co z nim nie tak.

Do góry stronyOffline

JOCEBA

Post #3 Ocena: 0

2011-01-22 20:57:31 (14 lat temu)

JOCEBA

Kobieta

Z nami od: 28-05-2009

Wymienialam telewizor z dvd powyzej 200, w dodatku dwukrotnie, za pierwszym razem nie dzialalo w nim dvd za drugim jakas guma wychodzila spod obudowy. Za kazdym razem nie bylo problemu. Za pierwszym nawet nie chcieli go sprawdzac, tylko zapytali czy chce pieniadze czy nowy sprzet.

Do góry stronyOffline

mak4701

Post #4 Ocena: 0

2011-01-22 21:17:32 (14 lat temu)

mak4701

Kobieta

Z nami od: 12-04-2007

Ja wymieniałam 4 razy expres do kawy i to pod rzad.... raz to z przerwa 2 tyg innym razem tydzien... za kazdym razem bylo cos nie tak w tym expresie i pani przyjmowala bez problemu... w koncu wzielam inny model i jest do dzis GIT :) Takze bez problemu ci wymienia... Acha... dodam ze mi wymieniali odrazu na nowy sprzect.... takze i tobie wymienia... Ale niewiem pewna nie jestem ale chyba tylko do 1m-ca czasu od zakupu mozna wymieniac?? (prosze mnie poprawic jak zle mowie)
Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,