MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 3 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

AlmostFamous

Post #1 Ocena: 0

2016-06-09 22:13:04 (9 lat temu)

AlmostFamous

Konto usunięte

Cytat:

2016-06-09 18:44:48, radzik77 napisał(a):
Cytat:

2016-06-09 10:00:20, Marta2509 napisał(a):
Ktos doradzi czy warto zmienic current account z barlcays na santander?
Placi sie co miesiac £5 w Santander ale daja cash back za rachunki placone direct debit, wyszlo by mi to okolo £10 od nich (juz po odliczeniu tej piatki) . Zawsze cos bo w barcalys nie ma nic ale sama nie wiem bo z barclaysem juz jestem ponad 4 lata.

Przylacz sie do programu Blue Rewards w Barclays i bedziesz miała na czysto £4 miesiecznie jesli spełnisz proste warunki. Moze nie jest duzo, ale lepiej niz nic :-]

A właśnie. W Halifaxie dają £5 miesięcznie. Jedyny warunek jest taki, zeby nie wchodzi na minus bądź nie korzystać z overdraftu jesli go posiadasz...
Kto jest bez winy niech weźmie kamień i pierd... się nim w łeb... Niestety tacy nieomylni to powszedni chleb...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Marta2509

Post #2 Ocena: 0

2016-06-10 09:43:25 (9 lat temu)

Marta2509

Kobieta

Z nami od: 06-04-2016

A ktos uzywa opcji cash backu z santander? To jest chyba konto '123'.
Kolezanka mi o tym powiedziala w pracy i tak mnie nurtuje. Mortgage mamy z sandander wiec tez 1% cashbacku by byl od tego.

Do Halifaxa jakos nie jestem przekonana, popatrze na blue rewards :)

Do góry stronyOffline

zealot

Post #3 Ocena: 0

2016-06-10 13:37:04 (9 lat temu)

zealot

Mężczyzna

Z nami od: 18-06-2011

Cytat:

2016-06-10 09:43:25, Marta2509 napisał(a):
A ktos uzywa opcji cash backu z santander? To jest chyba konto '123'.
Kolezanka mi o tym powiedziala w pracy i tak mnie nurtuje. Mortgage mamy z sandander wiec tez 1% cashbacku by byl od tego.

Do Halifaxa jakos nie jestem przekonana, popatrze na blue rewards :)

Pytasz czy nie ma jakiegoś haczyka czy o co chodzi?
Jak wyliczyłaś sobie że będzie co miesiąc dodatkowa dycha to nie ma się co zastanawiać.

Przeniosłem kiedyś konto do sandandera(płacili £100 za przeniesienie się do nich + drugą stówę jak miało się mortgage w santanderze, a ja miałem), co miesiąc cashbacki dostawałem,

Po dwóch latach przeniosłem mortgage do lloydsa. Tam dawali £500 casbacku(odliczone od balansu kredytu mieszkaniowego), warunek był taki by przenieść konto. Więc przeniosłem.

Po roku przeniosłem konto do halifaxa, tam płacili £100 za przeniesienie i £5 co miesiąc.

W tym roku przeniosłem konto do Nationwide. Na starcie £100 dostałem od nich i oprócz tego dostaje co miesiąc ponad 10, ponieważ pieniądze na koncie są dość dobrze oprocentowane(5% rocznie).

Zgartuje wszystkie promocje i bonusy. Całkiem dobrze na tym wychodzę.

Śmiało przenoś. Nie bój się tego. Przy przenoszeniu jest praktycznie zero formalności. Wszystkie Direct debity i listę płatników ci przeniosą, nigdzie nie trzeba będzie dzwonić by uaktualnić dane do płacenia.

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,