MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 11 z 14 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 10 | 11 | 12 | 13 | 14 ] - Skocz do strony

Str 11 z 14

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

cytrynaaa

Post #1 Ocena: 0

2011-07-22 09:47:44 (14 lat temu)

cytrynaaa

Kobieta

Z nami od: 21-06-2011

Chcę zacząć sprzedawać ubrania na amazonie a niestety na tą kategorię trzeba mieć zezwolenie. Napisałam więc do amazona co chcę sprzedawać a oni chcą abym przysłała im linka do swojego sklepu. Weszłam więc na forum i trochę późno ale doczytałam właśnie że ktoś napisał że aby zacząć sprzedawać trzeba mieć swój sklep internetowy. Więc moje pytanie czy jest tu ktoś kto sprzedaje bez sklepu internetowego czy na prawdę jest on wymagany. Jest to trochę dziwne bo przecież jeśli chcą zobaczyć moje produkty mogę im po prostu wysłać zdjęcia.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

userkare

Post #2 Ocena: 0

2011-07-22 11:05:03 (14 lat temu)

userkare

Mężczyzna

Z nami od: 25-05-2007

Chca zobaczyc czy jestes powazna firma itp... Jak sprzedajesz na ebayu wyslij im link do sklepu na ebayu.

Do góry stronyOffline

cytrynaaa

Post #3 Ocena: 0

2011-07-22 11:57:27 (14 lat temu)

cytrynaaa

Kobieta

Dzięki właśnie tak zrobiłam więc zobaczę co odpowiedzą. Mam całe mnóstwo produktów na które potrzebuję kodów ale znalazłam kilka takich samych więc zawsze to coś. Wie ktoś może czy jeśli wykupię abonament dla sprzedawców będę mogła się pod nie podpiąć a jak tak to w jaki sposób i czy będę mogła później zmodyfikować aukcję dla własnych potrzeb czyli zmienić np.koszt wysyłki.

Do góry stronyOffline

userkare

Post #4 Ocena: 0

2011-07-22 12:07:27 (14 lat temu)

userkare

Mężczyzna

Jak wykupisz abonament bedziesz mogla dodawac swoje kody - nowe produkty do amazonu. Koszt wysylki ustalasz sama.

[ Ostatnio edytowany przez: userkare 22-07-2011 12:09 ]

Do góry stronyOffline

cytrynaaa

Post #5 Ocena: 0

2011-07-22 12:26:30 (14 lat temu)

cytrynaaa

Kobieta

No i tu właśnie problem że nie mam kodów. Użytkownik z tego forum zaproponował że takie kody mi przygotuje(pozdrawiam serdecznie)ale skoro znalazłam kilka takich samych produktów już sprzedawanych na amazon mogłabym się pod nie podpiąć jeśli byłaby taka możliwość. Ktoś się wypowiadał na tym forum że chyba można to zrobić więc dlatego pytałam czy jeśli się podepnę pod aukcję innej osoby będę mogła w nią ingerować czyli np.zmieniać koszt wysyłki.

Do góry stronyOffline

cytrynaaa

Post #6 Ocena: 0

2011-08-01 09:01:22 (14 lat temu)

cytrynaaa

Kobieta

Pytanie do userkare lub kogokolwiek:) Mam konto business i nie mogę dodać swojego kosztu wysyłki. Nie ma nigdzie takiej rubryki do wpisania tylko gramy do towaru i na ich podstawie amazon sam ustalił koszt wysyłki tylko że w moim przypadku trzykrotnie za wysoki. Chciałabym to zmienić i wiem że się da bo sprawdziłam u innych użytkowników. Userkare również pisał że jest to możliwe więc proszę o podpowiedź jak to zrobić.

Do góry stronyOffline

greenhorn

Post #7 Ocena: 0

2011-08-03 15:23:36 (14 lat temu)

greenhorn

Mężczyzna

Z nami od: 22-02-2010

witam, chcę sprzedać na amazon profesionalnie, wykupiłem abonament,
mam do sprzedania chińską drobnicę testowo;
tylko problem z tymi kodami, nie mam ich, a płacić chyba się nie opłaci,
czy da się coś z tym zrobić?

Do góry stronyOffline

greenhorn

Post #8 Ocena: 0

2011-08-03 15:46:27 (14 lat temu)

greenhorn

Mężczyzna

Z nami od: 22-02-2010

sprawdzałem, że kody można dostać na http://www.gs1uk.org
ale za członkostwo tam się płaci ponoć 99F na rok, ktoś to sprawdzał, bo nie mogę zmnaleźć?

Do góry stronyOffline

userkare

Post #9 Ocena: 0

2011-08-04 11:14:50 (14 lat temu)

userkare

Mężczyzna

Cytat:

2011-08-01 09:01:22, cytrynaaa napisał(a):
Pytanie do userkare lub kogokolwiek:) Mam konto business i nie mogę dodać swojego kosztu wysyłki. Nie ma nigdzie takiej rubryki do wpisania tylko gramy do towaru i na ich podstawie amazon sam ustalił koszt wysyłki tylko że w moim przypadku trzykrotnie za wysoki. Chciałabym to zmienić i wiem że się da bo sprawdziłam u innych użytkowników. Userkare również pisał że jest to możliwe więc proszę o podpowiedź jak to zrobić.

Ceny wysylek ustalasz nie w Inventory tylko w Settings - Shipping Settings - mozesz podac wage produktow albo ustalic ceny na podstawie ich ilosci, ustawiasz to globalnie i bedzie dzialalo dla wszystkich produktow w Inventory.

Cytat:

greenhorn napisał(a):
witam, chcę sprzedać na amazon profesionalnie, wykupiłem abonament,
mam do sprzedania chińską drobnicę testowo;
tylko problem z tymi kodami, nie mam ich, a płacić chyba się nie opłaci,
czy da się coś z tym zrobić?

JEsli Twoje produkty maja kody to je po prostu przepisz, jesli nie musisz je kupic/zdobyc/zaimprowizowac, w niektorych kategoriach nie sa wymagane - np bizuteria.

Do góry stronyOffline

cytrynaaa

Post #10 Ocena: 0

2011-08-05 12:42:27 (14 lat temu)

cytrynaaa

Kobieta

Dzięki za odpowiedź wysyłkę zmieniłam w ustawieniach. Niestety wciąż nie mogę zmienić aby cena produktu była wyświetlana w głównych wynikach wyszukiwania. Pojawia się dopiero po wejściu w aukcję a przecież ludzie nie wchodzą w aukcję jeśli nie znają ceny więc może ktoś wie gdzie to zmienić??????????????

Do góry stronyOffline

Strona 11 z 14 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 10 | 11 | 12 | 13 | 14 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,