Cytat:
2012-01-25 17:00:52, krakn napisał(a):
hahaha, to ja prosze o benefit na wodę ognistą

))
emilia
jeżeli wasze dziecko ma alergie skórną to zjajdź dystryburtora Amway.
Nie daj mu się bajerować w żadne tam budowanie sieci, tylko po prstu zamów dla dziecka mydło Glicerynowo Miodowe.
dawniej używałem dla sibie, ale moja kuzynka miała z dzieckiem problem, że nie mogła dzieciaka noworotka wykąpać w czystej wodzie nawet, bo dostawał odparzeń i bolących plam.
Nawet pchała się w "leczenie" magiczne i ziołowe.
okazało się że idealnie załatwiło sprawę to mydło.
Sprzedają w takich dość dużych blokach, jak gdyby 3 mydła.
Zarąbiste.
Wiem ze już są Polacy dystrybutorzy w UK, kiedyś ich produkty sprowadzałem od polskich dystrybutorów z DE i PL.
hej!
dziekuje za wiadomosc ale watpie by to pomoglo, corka ma tzw alergie krzyzowa. Uczulona jest na pylki traw, drzew, kurz ale rowniez na pokarm orzechy , miod, pomidory i wiele innych.
Jak zaczyna sie okres wiosna-lato to jest po prostu katastrofa . Katar polaczony z wysypka swedzaca .
Trzeba dziecko czesto myc nawet kilka razy dzinnie, wlosy myc codziennie, wystarczy ze dzecko sie spoci i zacznie wtedy drapac a juz nie trudno o infekcje skory wtedy.
Pralka chodzi codziennie. Gdyby nie ta doplata mysle ze moj rachunek za wode w tym okresie to byloby okolo 80f miesiac ;(
Niektorym wydaje sie to smieszne ze doplata na wode, ale dlaczego mam nie skorzystac? Nie pobieram innych zasilkow, maz ciezko pracuje placi podatki , wiec dlaczego nie?