MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Uwaga oszuści posługujący się Western Union!

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

Str 2 z 9

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Jenosik

Post #1 Ocena: 0

2010-03-09 11:00:05 (15 lat temu)

Jenosik

Mężczyzna

Z nami od: 24-02-2010

Cytat:

2010-03-09 10:37:52, krakn napisał(a):
a ja własnie zostałem wyczyszczony z pieniedzy.
Na moja karte tylko wczoraj zrobiono zakupy na ponat 1000 funtów, bylby kolejne tysiące ale zadzwonili z Apple computers by potwierdzić zamówienie na laptopy i komputery!
poza tym zdążyli jeszcze kupić jakiś telefon w carphone, a na przestrzeni ostatnich trzech dni pobrano co najmniej kilkanaście tysięcy funtów!
mam wyczyszczone konto i daleeeko poza rezerwe.
zakupy robili
elektronika, biżuteria, art sportowe, tesco, ubezpieczanie samochodu w elephant, generalnie czytanie lity firm zakupów trwała około 10 minut!
szlak :[
i kurde nie mam pojęcia gdzie skradli moje dane :[

Kolego, wal jak najszybciej do swojego banku - wyjaśnij co się stało, zablokuj karty i powinieneś dostać zwrot wszystkich pieniędzy - ja miałem podobnie w zeszłym roku (tyle, ze kwota była mniejsza, bank Lloyds). Wyjaśniłem, ze nie kupowałem żadnych mebli kuchennych, pani wypełniła za mnie formularz (zgłoszenie fraud) i w ciągu tygodnia zwrócili kasę. Banki są ubezpieczone, same dochodzą kto, gdzie, kiedy. Zmień wszystkie hasła dostępowe i PINy. Powodzenia

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2010-03-09 11:03:00 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2010-03-09 11:08:34 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

krakn

Post #4 Ocena: 0

2010-03-09 11:35:08 (15 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

no właśnie dlatego jestem w domu, bo odwołalem dzisiejsze prace, wczoraj jak zadzwonili z Apple to poleciałem do odziału tu na wsi, ale kazał mi dzwonić, próbowałem ale nie mogłem sie dogadać z ciapkiem, dziś wskoczyłem na moto i pognałem na wonsword, tam gdzie zakładałem konto trafiłem na polke, niestety tez nie mogła mi pomóc, poza tym że dała mi inny numer telefonu.
wróciłem do domu i zadzwoniłem przekierowali mnie do gościa który mówił ładnym angielskim i poszło gładko, w sumie około 30 minut na telefonie.
Nie mam dostępu do swojego konta Onlain, ale po którymś kontakcie gościu powiedział ze ponieważ strata jest tak duża w tym momencie na konto wracają pieniądze do stanu gdzie automat nie będzie mi naliczał kar, a reszta pieniędzy wróci po wypełnieniu wszystkich formalności, juto ma przyjść jakaś forma która mam wypełnić i dostarczyć do banku.

Wydzwaniają do mnie z rónych miejsc
rano z salonu BMW, ktoś usiłował kupić samochód we Francji BMW X6 ale nie zrozumiałem ile euro jest cofniętych,
dziś w nocy też ktoś nocował w hotelu gdzieś tam i rachunek jest ponad 1700 funtów i właśnie kasę im cofnęli, gdy to piszę następny tel, dzwonią z jakieś firmy i też czy zamawiałem laptopy asusy!, cholera to nie może być jedna osoba.
Ale karta już zblokowana, konto też, nie niszczę jej na razie.

nawet już Beacie o dzisiejszych tel nie mówiłem bo jeszcze się zamyśli gdzieś w czasie jazdy i będą jaja, niby wiem że powinni pieniądze zwrócić ale jest sytuacja stresująca.
Cytat:

2010-03-09 11:08:34, hazardzistka napisał(a):
krakn wspolczuje :/

dobrze ze ja nigdy nie mam na koncie wiecej niz 10f ;)

nie ma znaczenia, w tym momencie ukradli mi około 10 razy tyle co było na koncie
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

goskauk

Post #5 Ocena: 0

2010-03-09 11:49:59 (15 lat temu)

goskauk

Kobieta

Z nami od: 05-02-2008

A zeby ich szlak trafil!!!Czlowiek ciezko pracuje zeby cos miec a tu taki skur.......!!Az sie gotuje w srodku jak sie cos takiego slyszy:-Y:-Y:-Y:-Y:-Y Mam nadzieje ze wyjasnisz ta sprawe.
pit-y,benefity itp.

Do góry stronyOffline

Numer Skype

Post #6 Ocena: 0

2010-03-09 13:56:34 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2010-03-09 13:59:06 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Pani_DP

Post #8 Ocena: 0

2010-03-09 14:00:37 (15 lat temu)

Pani_DP

Kobieta

Z nami od: 18-02-2010

O cholera :/ fakt,ciary przechodzą..przykro mi,ale trzymam kciuki za pomyślne rozwiazanie sprawy.Oby jak najszybciej.
Co nas nie zabije to nas wzmocni :) wystarczy trochę optymizmu :)

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2010-03-09 14:07:07 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

LekarzDrzew

Post #10 Ocena: 0

2010-03-09 14:13:03 (15 lat temu)

LekarzDrzew

Mężczyzna

Z nami od: 28-12-2009

Cytat:

to poleciałem do odziału tu na wsi, ale kazał mi dzwonić, próbowałem ale nie mogłem sie dogadać z ciapkiem, dziś wskoczyłem na moto i pognałem na wonsword, tam gdzie zakładałem konto trafiłem na polke, niestety tez nie mogła mi pomóc, poza tym że dała mi inny numer telefonu.
wróciłem do domu i zadzwoniłem przekierowali mnie do gościa który mówił ładnym angielskim i poszło gładko, w sumie około 30 minut na telefonie.
nie ma znaczenia, w tym momencie ukradli mi około 10 razy tyle co było na koncie

Wiem ze sytuacja stresujaca ale toz nie ma co podchodzic w tych sprawach jak petent...Jak Ci gosciu mowi ze masz dzwonic w takim przypadku to on powinien zapewnic obsluge klienta..To nie Polska..Ktos jest wyzej nawet w odziale na wsi jak piszesz..I jaki to bank ktory przepuscil transakcje 10 razy wieksze niz konto? Z tego co slyszalem jak przekraczasz pewna granice aktywnosci,szczegulnie poza UK jest to monitorowane i blokowane?Pozdrawiam..

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,