MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Wielki problem z księgową

« poprzednia strona

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 3 z 3

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

dadido

Post #1 Ocena: 0

2010-01-27 13:54:44 (15 lat temu)

dadido

Kobieta

Z nami od: 11-12-2007

Cytat:

2010-01-25 14:21:42, gonzales napisał(a):
Jesteś przykładem polaczka/ki

Co z tego, że facet był po kryminale? Może dzięki temu, że naprawił to auto ma szans e na to aby się wykazać, że w czymś jest dobry. Samo to, że naprawił auto "bo się zna" mówi coś o tym człowieku. Ale nieeeee. Ponieważ był w kryminale, to gówno jest wart!!!! Ciężki umysł masz.

A co do prostytutki, to aby jak najwięcej ludzi miało jaja aby w taki sposób pomóc. Wiesz przynajmniej czemu ona na ulicy wylądowała??? No powiedz proszę!!!

To jest tylko dowód na to, że każdemu się należy szansa. Ale nie. Lepiej takich ludzi się pozbyć i mieć ich za nic.

Nie piję do tych ludzi ,ale stwierdzam tylko fakty jak życie potrafi być niesprawiedliwe bo są ludzie którzy naprawde sie starają i nic z tego nie maja chodziło mi o to .
A co do Polaków to uwierz mi !..
Pomogłam naprawde wielu ściągnęłam z Polski pomogłam z pracą i mieszkaniem a jak przyszło co do czego gdy ja potrzebowałam pomocy to otrzymałam kopniaka (w przenośni ).
Polacy na obczyźnie bardzo się zmieniaja jak im sytuacja sie polepsza .
Nie mam nic do ludzi jak to stwierdziłeś z przeszłością kryminalną ,ale wtedy gdy zachowuja sie normalnie a tego typa znam .
Co do tej kobiety lekkich obyczajów ,mogłabym powiedziec tylko tyle ,że nie powinna miec dzieci bo to co robi ze swoim ...:-o
dla mnie to patologia !..sorry jak kogoś uraziłam ,ale nie mam takiego zadania o wszystkich mówię tylko o tym co widziałam .
Nie widzę przyszłości w tym kraju jak tacy ludzie będa na stanowiskach menadżerskich .
Więc po co jest szkoła ?
:-?
W życiu piękne są tylko chwile i ulotne jak motyle ...

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Rrrr

Post #2 Ocena: 0

2010-01-27 20:30:10 (15 lat temu)

Rrrr

Kobieta

Z nami od: 04-07-2005

a jakie nalezy miec kwalifikacje i szkole zeby byc menadzerem lub urzedniczka w biurze informacji? wg mnie zadne. jak ktos daje sobie rade w zyciu, a ktos inny nie to niekoniecznie od razu jest to niesprawiedliwe.
jedni maja kwalifikacje, a inni sobie radza bez nich.

a ten watek jest na temat niekompetentnej ksiegowej :P

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,