|
|
---|---|
Anonim | Post #1 Ocena: 0 2005-08-15 16:11 (20 lat temu) |
![]() Anonim |
Naczytalam sie na temat wymagan bankowych sporo i... no wlasnie i moze ktos ma jakis pomysl jak otworzyc podstawowe konto?? Lub poleci jakis bank ktory sprawia najmniej probelmow. Nie mam prawo jazdy, nie ma rowniez rachunkow przychodzacych na mnie. Moze jakies pisma z polski przychodzace na adres w UK bede dla ktoregos z banku wiarygodne?? Mam rowniez ze soba opinie z Sadu (przetluamczona na angielski), hm..moze ktos cos doradzi ????
|
Anonim | Post #2 Ocena: 0 2005-08-15 16:48 (20 lat temu) |
![]() Anonim |
np list od pracodawcy potwierdzajacy miejsce pracy, wyslany na Twoj adres, payslipy z pracy, list z numerem NI, jesli ten numer juz otrzymales, list z Health Authority - jak sie zarejestrujesz u GP to oni przysla Ci NHS number. wyciag z Polskiego banku przeslany na adres w UK - podobno uznaja.
|
Anonim | Post #3 Ocena: 0 2005-08-15 20:24 (20 lat temu) |
![]() Anonim |
W HSBC honorują list od pracodawcy potwierdzający, że potrzebujesz konto aby wpłacać Ci wynagrodzenie i jakieś zaświadczenie(może być od kolegi), że u niego mieszkasz ...przy czym pamiętaj aby był to adres pod którym możesz odebrać korespondencję od banku(kartę itp.)...jeśli odmówią Ci w jednym idż do drugiego
![]() |
|