MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Moze ktos ma pomysl na konto??

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Anonim

Post #1 Ocena: 0

2005-08-15 16:11 (20 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Naczytalam sie na temat wymagan bankowych sporo i... no wlasnie i moze ktos ma jakis pomysl jak otworzyc podstawowe konto?? Lub poleci jakis bank ktory sprawia najmniej probelmow. Nie mam prawo jazdy, nie ma rowniez rachunkow przychodzacych na mnie. Moze jakies pisma z polski przychodzace na adres w UK bede dla ktoregos z banku wiarygodne?? Mam rowniez ze soba opinie z Sadu (przetluamczona na angielski), hm..moze ktos cos doradzi ????

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Anonim

Post #2 Ocena: 0

2005-08-15 16:48 (20 lat temu)

Anonim

np list od pracodawcy potwierdzajacy miejsce pracy, wyslany na Twoj adres, payslipy z pracy, list z numerem NI, jesli ten numer juz otrzymales, list z Health Authority - jak sie zarejestrujesz u GP to oni przysla Ci NHS number. wyciag z Polskiego banku przeslany na adres w UK - podobno uznaja.

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #3 Ocena: 0

2005-08-15 20:24 (20 lat temu)

Anonim

W HSBC honorują list od pracodawcy potwierdzający, że potrzebujesz konto aby wpłacać Ci wynagrodzenie i jakieś zaświadczenie(może być od kolegi), że u niego mieszkasz ...przy czym pamiętaj aby był to adres pod którym możesz odebrać korespondencję od banku(kartę itp.)...jeśli odmówią Ci w jednym idż do drugiego:) powodzenia...ale konto jest zupełnie podstawowe z możliwością rozszerzenia po 3 miesiącach.

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,