Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Formalności, Finanse... » BANKI -DOKUMETY JAKIE WYMAGAJA

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Formalności, Finanse..." opiekują się: stokesay, AGALON

Strona główna » Formalności, Finanse... » BANKI -DOKUMETY JAKIE WYMAGAJA

Nowy tematNowy post

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Autor Strona: 2 z 2

Post #1

2005-07-29 18:23 (3 lata temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Cytat:

29-07-2005, Anonim wrote:
Cytat:

29-07-2005, Anonim wrote:
ano widzisz Elzo, nie jest umowa prywatna, tylko umowa miedzy mna a agencja i ta powinna byc honorowana(wg broszurek bankowych). Blokada tutaj byl krotki okres zamieszkiwania pod tym adresem. A konto udalo mi sie otworzyc w hsbc. Mimo wszystko i tak uwazam, ze pracownicy sa malo kompetentni i elastyczni, w odroznieniu od polskich (chociaz i tam bywaja talenty) - taka sugestia nasunela mi sie po odwiedzinach oddzialow.
Niestety, a moze na szczescie nie mieszkam w londynie, ale w okolicach i tam moze sa ulatwienia.
pozdrowieam

Wlasnie ze jest umowa prywatna po miedzy dwiema osobami -tak mi powiedzieli w banku :-D
Ps. w Polsce sa pracownicy elastyczni bo lapowy biora czas najwyzszy przystosowac sie do nowego systemu!!

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Anonim

Post #2

2005-08-10 15:11 (3 lata temu)

co cie tak boli elzo? wydaje ci sie ze laowy dawalem, albo bralem? chodzi mi tylko o to, ze jezeli ci system mowi ze nie mozesz to jako dyrektor, badz kierownik placowki masz mozliwosc podejmowania samodzielnych decyzji. Twoje rozumowanie jest bledne. Poza tym mam ulotke, na ktorej jest napisane, ze uwoma wynajmu jest honorowana, jak widzisz jest rozbieznosc miedzy naszymi informacjami, czyli kto zawinil prtacownik? czy broszura, po raz kolejny potwierdzam ze so niedouczeni i daleko im do naszej bankowosci.
Jaki to jest wg ciebie nowy sytem? A ty skad sie urwalas? (es?)
anonim

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #3

2005-08-10 15:14 (3 lata temu)

i jeszcze jedno, tak samo jak w Polsce tak i tutaj masz osobe i osobe prawna. A agencja nieruchomosci jest nie jest osoba, pomysl i nie potwiedzaj zawsze tego, co ci wmowiano, powinnas miec filtrowac informacje wiarygodne od bzdur.

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony