Cytat:
A co do kwalifikacji to jestem elektronikiem,
A ja inżynierem informatykiem. Z resztą pewnie nie pracujesz podobnie jak ja w swoim zawodzie, skoro śmieszne 20000 funtów brutto rocznie wywołało twoje głupie komentarze.
Cytat:
[...]więc ty jako warehouse operative z nocnej zmiany nie za bardzo możesz mnie pouczać żebym podwyższył kwalifikacje

Napisałem, że pracuję na rotating shift, a ludzie z nocnej zmiany zarabiają więcej. Czytaj ze zrozumieniem
Cytat:
Co do dodatkowych usług dla szefa które niewątpliwie wykonujesz bo na pewno nie płacą ci 11 ph za pakowanie kartonów do ciężarówek,[...]
Nie pakuję bezpośrednio. Wrzucam przedmioty do klatek, jeżdżę wózkiem widłowym albo llopem. Sugeruję jak powyżej telefon do firmy i się dowiesz z pewnego źródła ile się zarabia.
Cytat:
miałem na myśli to że kablujesz na współpracowników[...]
Tłumaczyłem ci, że każdy permanent zarabia tyle samo. Ale ty jesteś jasnowidzem i twierdzisz, że kabluję. Wychodzi na to, że każdy permanent kabluje, bo ma taką samą stawkę jak ja albo/oraz świadczy szefowi specjalne usługi. Chciałbym być takim szefem - taki to ma fajnie
Cytat:
(co by tłumaczyło dlaczego się do ciebie nie odzywają
3 osoby na ponad 50 Polaków i Polek się do mnie nie odzywają. Myślenie mają podobne do ciebie - dochód kolegi w wysokości 20000 funtów brutto rocznie (uwzględniwszy, że tyle co ja zarabiają pracujący ze mną Anglicy po szkole podstawowej, a przęciętna pensja w Wielkiej Brytanii to 29000 ppa) stanowi dla nich podobny ból, jak dla ciebie. Pracują już kilka lat i z permanenta nic.
Zdecydowana większość osób jest normalna.
Cytat:
[...]albo wręcz dajesz d++y,[...]
Twoja reakcja jest dowodem, że jesteś mocno zakompleksionym, słabo opłacanym pracownikiem. Rozumiem, że po kilku latach pobytu takie coś boli. Cóż, proponuję wizytę u dobrego psychologa.
Cytat:
[...]sory że piszę tak wprost ale sam się prosisz.[...]
Może przypomnę, że sam zacząłeś pisać głupie komentarze. Moje są tylko reakcją na twoje. Jakoś do innych rozmówców nic nie mam.
P.S.
Inteligentny człowiek po kilku latach pobytu w Wielkiej Brytanii powinien wiedzieć, że "sorry" piszemy przez 2 "r".
Cytat:
Skoro sobie to wyjaśniliśmy to wyłączam się z dyskusji i życzę powodzenia w zabójczych zmaganiach z urzędami

Thanks. Your input is not appreciated. Could you be so kind and STFU, please?
[ Ostatnio edytowany przez: ChrisCov 21-12-2008 16:30 ]
A very unrealistic man who thinks his ass is like wine - the older the better