The Nokia N95 Black 8GB mobile

Forum dyskusyjne

Formalności, Finanse... » Wiarygodność agencji...problem z logow...

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Formalności, Finanse..." opiekują się: Redakcja, AGALON

Strona główna » Formalności, Finanse... » Wiarygodność agencji...problem z logowaniem!

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 6)
Anonim

Post #1

2005-07-18 19:24 (3 lata temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Niestety nie mogę dopisać komentarza do wątku "jak sprawdzić agencję"...ponieważ mój login nie działa ??? próba wysłania-przypomnienia daje mi ten sam który mam i też jasne nie działa...
Ale do rzeczy, Elza zamieściła wykaz agencji jak zasugerowałą wiarygodnych...forumowicz zaznaczył ,że są tam oszuści...w żaden sposób nie rozumiem rozumowania Elzy, że trzeba się samemu domyśleć iż biorą kasę to oszuści! Elza podajesz strony ...sugerujesz ,że agencje tam zawarte posiadaję uprawnienia itp. czyli inaczej polecasz lipę i wprowadzasz ludzi w błąd..i tego nie trzeba się nawet domyślać...:(

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2

2005-07-18 20:22 (3 lata temu)

W odpowiedzi na Twojego posta polecam stroneLegalna, nielegalna

Problem z logowaniem -chyba nie tylko podpisac tez sie mozna ;-)

Do góry stronyOffline

Post #3

2005-07-18 20:28 (3 lata temu)

Jak widac nawet te najbardziej wiarygodne firmy moga oszukiwac -zawsze mozna je zglosic do odpowiednich sluzb jesli zostalo sie oszukanym -i naprawde to juz nie jest moja wina ze Polacy oszukuja -chyba biora przyklad z rzadu .

Do góry stronyOffline

Post #4

2005-07-18 20:32 (3 lata temu)

a tak prywatnie to napisz jaki byl login redakcja pomoze odzyskac ci haslo- pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Post #5

2005-07-18 20:48 (3 lata temu)

Prowadzenie agencji zatrudnienia bez wpisu do rejestru agencji karane jest grzywną nie mniejszą niż 3000 zł. Tej samej karze grzywny podlega każdy, kto narusza przepisy ustawy o promocji zatrudnienia i instytucjach rynku pracy, np. prowadząc agencję zatrudnienia pobiera od osoby, dla której poszukuje zatrudnienia lub innej pracy zarobkowej, dodatkowe niedozwolone opłaty.

wiecej w tym temacie

i nie piszcie wiecej ze wprowadzam ludzi w blad zamiast wyszukiwac moich bledow poswiec ten czas i poszukaj czegos co wszystkim pomoze

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #6

2005-07-18 21:52 (3 lata temu)

Otóż ja dostaję login opcją wyślij na pocztę...tyle tylko, że on nie działa...mam komunikat błąd w logowaniu:(

Do góry stronyOffline

Post #7

2005-07-18 22:10 (3 lata temu)

Jesli nie chcesz zmieniac loginu to wyslij mi go na eliss@interia.pl albo zarejstruj sie jeszcze raz z nowym .Najprosciej to kliknij na glownej stronie kontakt z redakcja oni ci pomoga ;-)

Do góry stronyOffline