Prawo jazdy dla kaĹźdego

Przeglądaj forum

Działem "Formalności, Finanse..." opiekują się: Redakcja, AGALON

Strona główna » Formalności, Finanse... » dlugi

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 2)
tyson20

Post #1

2008-06-17 15:40:29 (2 miesiące temu)

tyson20

Mężczyzna

Z nami od: 17-06-2008

wszyscy tu pisza jak dostac kredyt ktory bank najlepszy a ja mam inny problem wygladajacy nastepujaco mam ponad 4000£ dlugu to znaczy karta kredytowa i pozyczka i stracilem prace przestalem to splacac bo niemialem za co i wrocilem do polski teraz sie zastanawiam co teraz bedzie czy tu mnie znajdzie komornik czy jak bede chcial niebawem wrocic do angli bo mam nowa oferte pracy zeby zaczac to znow splacac to czy mnie nie zatrzymaja na lotnisku czy ktos mial juz podobna sytuacje prosze o odp.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

reivilo

Post #2

2008-06-17 15:50:06 (2 miesiące temu)

reivilo

Kobieta

Z nami od: 09-09-2007

no zatrzymaja , zakuja w kajdany i beda biczowac ...ludzie skad wam takie pomysly przychodza do glowy .....za dlugi sie nie siedzi chyba ze sie celowo zdefraudowalo ciekie pieniadze....albo w polsce za alimenty. W cywilizowanych krajach dlugi sie splaca albo oglasza bankructwo ale nikt nikogo nie zatrzymuje na lotnsku, granicy etc etc.

Do góry stronyOffline

karjo1

Post #3

2008-06-17 16:23:04 (2 miesiące temu)

karjo1

Mężczyzna

Z nami od: 01-06-2008

Niee, no do d... historie kredytowa na dlugo i za jakis czas "milych" panow pod drzwiami ( no w Polsce moze ciut pozniej).
Banki sobie poczekaja az zadluzenie odpowiednio podrosnie, potem sprzedadza dlug firmie windykacyjnej, no i za jakis czas faktycznie bedzie sporo do zaplacenia...
Kontaktuj sie jak najszybciej z wierzycielem, wykaz tzw. dobra wole, splac jak najszybciej i jakos sie wygrzebiesz.
PS.A na przyszlosc wydawaj tylko tyle, ile zarobisz, unikniesz stresu ;-)

[ Ostatnio edytowany przez: karjo1 17-06-2008 16:23 ]

Do góry stronyOffline