The Nokia N95 Black 8GB mobile

Forum dyskusyjne

Formalności, Finanse... » Polish car insurence

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Formalności, Finanse..." opiekują się: Redakcja, AGALON

Strona główna » Formalności, Finanse... » Polish car insurence

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 3)
amelka

Post #1

2008-06-06 20:52:49 (3 miesiące temu)

amelka

Kobieta

Z nami od: 31-08-2007

witajcie, czy ktos zna firmy w UK ktore honoruja bezwypadkowa rzeszlosc kierowcy w Polsce? moze jakas firma gada po polsku? bede bardzo wdzieczna za wskazowki czy kos sie ubezieczal w AA, jakie macie wrazenia??

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

wiadkuju

Post #2

2008-06-06 21:06:41 (3 miesiące temu)

wiadkuju

Kobieta

Z nami od: 22-03-2006

A-plan. Mowia po Polsku i honoruja znizki
"Nie jest ważne w życiu, żeby nie upaść, ale żeby podnieść się po każdym upadku"

Do góry stronyOnline

E-mailNumer Skype

krakn

Post #3

2008-06-06 23:52:27 (3 miesiące temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

najpierw poszukaj bez "polskich" zniżek, wydrukuj jakie dostaniesz oferty a potem idź z tym do pośrednika, przekonasz sie czy faktycznie daje lepsze, czy po prostu ściema, wiesz to tak jak te "darmowe minuty" niby darmowe a przecież płacimy 30-40 funtów miesięcznie za nie, tu tak samo, wywali ci cenę, a potem będzie ściemniał ze obniża, wiec dobrze jest mieć asa w rękawie w postaci ofert innych firm, wypełnienie formularza jest bardzo proste choć czasochłonne, w kilku przyadkach może się przydać słownik, ale jak się ma internet to nie jest duży problem.
Uważam że jak iść na wojnę, czyli negocjować kontrakt to zawsze z bronią, czyli wiedzą i ofertami z innego źródła :)
czasami bezczelność ludzi nie zna granic, np niedawno moj znajomy kupił wizytowki od polaka, a ten za niego po prostu zamówił na vistaprint.co.uk, już nie chciałem pytać ile zabulił, bo mu się i tak głupio zrobiło.
pozdrawiam
[ link usunięty ] ccpl somee com . Oczywiście mogę się mylić co nie znaczy że nie mam racji ;-) * ze zmian w polskim szkolnictwie podoba mi się pomysł by matura z angielskiego była po Polsku

Do góry stronyOnline

E-mailStrona WWW

amelka

Post #4

2008-06-08 20:45:48 (3 miesiące temu)

amelka

Kobieta

Z nami od: 31-08-2007

Super, dziekuje Wam!!
Wzięłam kilka ofert: A- plan (dzieki za ten kontakt), AA, Tesco i weszłam na confused i go - compare i nie jest tak żle, można ponegocjować :) Za Vectrę EST z motorem 2.2 l, comprehensive i Euro Care wychodzi około F600 na dwóch kierowców. Jeszcze skoczę do agenta i zobaczymy :) Boje sie tylko ściemy w ofertach, np: ściągniemy cię z autostrad w Europie ( a malym drukiem jest ze nie z Francjii, Belgii, Holandii i krajów "bloku wschodniego" jak to tu mowią). :P

Do góry stronyOffline