The Nokia N95 Black 8GB mobile

Forum dyskusyjne

Formalności, Finanse... » Bank Lloyds TSB zaginiona tranzakcja m...

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Formalności, Finanse..." opiekują się: Redakcja, AGALON

Strona główna » Formalności, Finanse... » Bank Lloyds TSB zaginiona tranzakcja money transfer

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 1)
wojtii

Post #1

2008-05-17 15:28:23 (5 miesięcy temu)

wojtii

Mężczyzna

Z nami od: 02-05-2008

Na poczatku maja zginelo mi z kata 170 GBP :-o . Wiem ze robilem tranzakcje na kwote 140 typu money transfer w maju, ale nie moglem sie dopatrzec tej na kwote 170 w histori swojego rachunku. Zaczalem dzwonic do banku. Z racji zlozonosci problemu prosilem o polskiego tlumacza. Operacje wykonuje zawsze on-line ze swojego osobistego komputera na webside.Zaczela sie rozmowa z polska tlumaczka. 15 minut w tym juz opisanie problemu i sprawdzenie mojej tozsamosci. kolejne 15 minut na przelaczanie pomiedzy roznymi dzialami banku gdzie nikt nie mogl wyjasnic tej sprawy. kolejne 15, gdzie juz w dziale mony transfer potwierdzilli iz taka kwota nie zostala zaksiegowana a na moim koncie zostala wykonana czyli moj rachunek rzeczywiscie zostal obciazony kwota 170 GBP.Po godzinie rozmow, przelaczania do kolejnych operatorow dzialu, wyjasnianiu za kazdym razem problemu znalazlem sie w departamencie przestepst finansowych. Tam takze niewyjasniono mi tego mojego problemu a za kazdym razem potwierdzano iz zeczywiscie jest cos nie tak. Po godzinie rozmow i 10 minutach znalazl sie w koncu ktos kto łaskawie poszedl z tym problemem do swojego managera. Tam czekalem kolejne 10 minut :-o ... Znaleziono w systemie moje zaginione 170 GBP. Powiedziano ze w 4dni zwroca i tak tez sie stalo. Dzieki temu nieporozumieniu mialem zrobiony debet na swoim koncie.Kary ktore zostaly naliczone to okolo 50 GBP.

A teraz pytanie dla forumowiczow. Ile czasu rozmawialem zanim wyjasnilem ta sprawe? Ile pieniedzy wedlug cennika stracilem dzwoniac przez ten czas z sieci O2? I dlaczego musze zaplacic odsetki karne za spowodowanie debetu ktory nie zostal przezemnie zrobiony.

Czy kwota zwrocona - 170 GBP wystarczy na pokrycie moich telefonicznych rachunkow, debetu ? :-Y

Braaaawa dla tej Pani ktora mi pomogla i bank oddal zaginione pieniazki i dla systemu banku Lloyds TSB, wktorym jezeli ktos sie nie dopatrzy traci swoj wlasny kapital tam zgromadzony :-Y

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Richmond

Post #2

2008-05-17 16:33:16 (5 miesięcy temu)

Richmond

Kobieta

Moderator

Z nami od: 06-02-2007

Napisz list proszac o zwrot kar i innych kosztow, ktore poniosles na skutek ich pomylki.
Nie ponosze odpowiedzialnosci za skorzystanie z udzielonych porad.

Do góry stronyOnline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz