MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Konto internetowe w Lloyds TSB

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Misia_Pisia

Post #1 Ocena: 0

2008-05-07 15:22:05 (17 lat temu)

Misia_Pisia

Kobieta

Z nami od: 07-05-2008

Witajcie

Parę dni temu otworzyłam sobie konto internetowe w Lloyds. Dostałam nr klienta itp itd. Sprawa jest taka, mam możliwość wzięcia pożyczki, więc tak skorzystałam. Zrobiłam to co było trzeba itp. Minęło już 4 dni a tu nie ma tych pieniędzy które chciałam pożyczyć. Nie dostałam żadnej informacji. Dziś sobie znów weszłam i otworzyłam internet saver, wszystko przebiegło ok, jak doczytałam to muszę zapisać to co zrobiłam, czyli Save the Change. W przypadku pożyczki tego nie zrobiłam, tylko po prostu się wylogowałam. Czy to może mieć wpływ z tą pożyczką? Bardzo proszę o pomoc, bo nie wiem co mam zrobić, zanim złoże jeszcze raz aplikację.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Richmond

Post #2 Ocena: 0

2008-05-07 16:42:59 (17 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Przy wnioskowaniu o pozyczke musisz przejsc przez pytania i zgodzic sie na credit check. Na koncu dostajesz informacje czy pozyczka zostala Ci udzielona czy masz zadzwonic pod podany numer lub pozyczka zostaje odrzucona.

Dostalas potwierdzenie na koncu, ze pozyczka zostala udzielona? Nie aplikuj drugi raz, skontaktuj sie z Lloydsem najpierw.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Misia_Pisia

Post #3 Ocena: 0

2008-05-07 17:39:49 (17 lat temu)

Misia_Pisia

Kobieta

Cytat:

2008-05-07 16:42:59, Richmond napisał(a):
Przy wnioskowaniu o pozyczke musisz przejsc przez pytania i zgodzic sie na credit check. Na koncu dostajesz informacje czy pozyczka zostala Ci udzielona czy masz zadzwonic pod podany numer lub pozyczka zostaje odrzucona.

Dostalas potwierdzenie na koncu, ze pozyczka zostala udzielona? Nie aplikuj drugi raz, skontaktuj sie z Lloydsem najpierw.

odpowiedziałam na pytania jakie tam były, ale tego credit check nie było. Gdy już doszłam do końca to potwierdziłam aplikacje hasłem i wyskoczyła informacja, że dziękują za złożenie aplikacji i to wszystko. Nie było żadnej informacji czy pożyczka została udzielona czy nie :( Czy jak dzwoniąc do Lloydsa to można tam poprosić osobę która zna język polski?

Do góry stronyOffline

bloby00

Post #4 Ocena: 0

2008-05-07 17:48:03 (17 lat temu)

bloby00

Mężczyzna

Z nami od: 23-01-2008

Watpie, ze dadza pozyczke przez Internet wogole! Na pewno trzeba bedzie jeszcze cos do nich doniesc itp.

Polaka przez telefon? Uuuu, to nie council :-] Chociaz.....kto wie? Najlepiej byloby sie przejsc do placowki Lloydsa, gdzie wiesz, ze pracuje Polak.

Do góry stronyOffline

Misia_Pisia

Post #5 Ocena: 0

2008-05-07 17:51:48 (17 lat temu)

Misia_Pisia

Kobieta

Cytat:

2008-05-07 17:48:03, bloby00 napisał(a):
Watpie, ze dadza pozyczke przez Internet wogole! Na pewno trzeba bedzie jeszcze cos do nich doniesc itp.

Polaka przez telefon? Uuuu, to nie council :-] Chociaz.....kto wie? Najlepiej byloby sie przejsc do placowki Lloydsa, gdzie wiesz, ze pracuje Polak.

ale to pewnie wyślą jakiś list, że mam coś donieść ?
W banku to nawet sobie poradzę z angielskim, zawsze jest gorzej przez tel, bo jak ciapkowe odbierze to już porażka

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #6 Ocena: 0

2008-05-07 19:09:45 (17 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Daja pozyczki przez internet. Nie ma z tym problemu. Przysylaja potem umowe pozyczki do podpisania i odeslania.
Na koncu powinien pokazac sie jakis numer referencyjny czy cos. Najlepiej bedzie zadzwonic do nich albo przejsc sie do oddzialu i wyjasnic to. Powinni odnalezc Twoj wniosek i sprawdzic jego status. W przypadku pozytywnej decyzji pieniadze bylyby na koncie nastepnego dnia.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

biznesmen1

Post #7 Ocena: 0

2008-05-07 20:24:52 (17 lat temu)

biznesmen1

Mężczyzna

Z nami od: 15-01-2008

można otworzyć konto w banku angielskim przez internet,nie wychodząc z domu tak jak w Polsce np.mBanku???

Do góry stronyOffline

Strona WWW

_Arik_

Post #8 Ocena: 0

2008-05-07 20:28:06 (17 lat temu)

_Arik_

Mężczyzna

Z nami od: 29-12-2007

Cytat:

2008-05-07 20:24:52, biznesmen1 napisał(a):
można otworzyć konto w banku angielskim przez internet,nie wychodząc z domu tak jak w Polsce np.mBanku???

z tego co wiem, to możesz pobrać druk i wypełnić go w domu, ale do banku musisz dostarczyć dokumenty. Pewnie dowód i coś jeszcze, ale co to nie wiem, albo w banku Ci powiedzą albo na www będzie pisać
... Alfa Romeo ... ... ànimo ... ... caràttere ... I'd rather push my ALFA than drive a BMW!!

Do góry stronyOffline

Vezyrek

Post #9 Ocena: 0

2008-05-08 09:02:51 (17 lat temu)

Vezyrek

Mężczyzna

Z nami od: 01-08-2006

jestem z Lloydsem od 3 lat i :
Są oddziały specjalnie dla Polaków i jest infolinia z Polakami, więc nie powinno być problemu. Poszukaj w necie a na pewno znajdziesz. Sam byłem kilka razy w Polskim oddziale. Z polskiej infolinii nie korzystałem bo nie miałem potrzeby.
A kredyty online przez internet można dostać. Inaczej by nie oferowali tego na stronie.
Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

-Justyna-

Post #10 Ocena: 0

2009-04-07 14:56:11 (16 lat temu)

-Justyna-

Kobieta

Z nami od: 28-08-2008

Witam, czy może mi ktoś podpowiedzieć jak to jest z tą pożyczką przez internet ,posiadam konto internetowe Lloyds i chciałabym wziąć u nich pożyczke tylko nie wiem czy powinna mi się wyświetlać jakaś specjalna opcja że mogę ja wziąść czy poprostu wejść w meni na hasło pożyczka ,z góry dziękuje za oświecenie

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,