Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Formalności, Finanse... » jak powtorzyc w U.K. egzamin teoretycz...

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Formalności, Finanse..." opiekują się: Redakcja, AGALON

Strona główna » Formalności, Finanse... » jak powtorzyc w U.K. egzamin teoretyczny + praktyka

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 2)
wojtii

Post #1

2008-05-02 17:31:05 (4 miesiące temu)

wojtii

Mężczyzna

Z nami od: 02-05-2008

Jezeli w Polsce minal mi czas (2 lata) kary zatrzymania prawo jazdy kat. B to czy moge tutaj majac zaswiadczenie z polskiego wydz. komunikacyjnego dopuszczajacego mnie do ponownego egz. teoria + praktyka zaliczyc taki egzamin i odebrac prawo jazdy w polsce ? czy tutaj sa inne zasady jezeli chodzi o egzaminy ponowne przy zatrzymaniu (kary) prawa jazdy na podany wyzej okres czasu ?
Jezeli egz. ponowny tutaj to na jakich zasadach i czy takze w polskim jezyku? Czy konieczne sa tlumaczenia zaswiadczenia z wydz. kom. ?

pozdrawiam Wszystkich forumowiczow :)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer SkypeNumer gadu-gadu

ironiqus

Post #2

2008-05-02 20:51:51 (4 miesiące temu)

ironiqus

Mężczyzna

Z nami od: 30-10-2007

Cytat:

2008-05-02 17:31:05, wojtii napisał(a):
Jezeli w Polsce minal mi czas (2 lata) kary zatrzymania prawojazy kat. B to czy moge tutaj majac zaswiadczenie z polskiego wydz. komunikacyjnego dopuszczajacego mnie do ponownego egz. teoria + praktyka zaliczyc taki egzamin i odebrac prawojazdy w polsxce ? czy tutaj sa inne zasady jezeli chodzi o egzaminy ponowne przy zatrzymaniu (kary) prawajazy na podany wyzej okres czasu ?
Jezeli egz. ponowny tutaj to na jakich zasadach i czy takze w polskim jezyku? Czy konieczne sa tlumaczenia zaswiadczenia z wydz. kom. ?

pozdrawiam Wszystkich forumowiczow :)

Mysle, ze najlepszym wyjsciem bedzie zdawanie egzaminu tutaj - skoro i tak nie masz prawa jazdy w Polsce, dopoki nie zdasz ponownie egzaminu, wiec nie masz rowniez w Anglii.
+ latwiej zdac egzamin tutaj, a w Polsce raczej masz niewielkie szanse po zabraniu prawka, na zdanie w pierwszym podejsciu.
Nie wiem jak jest z przyznaniem sie tutaj, ze juz kiedys zabrali Ci prawko w Polsce (jest chyba taki punkt w formularzu).
Anwjnżavrwfmr j żlpvh gb: qboel uhzbe v pmlfgr znwgxv - erfmgn gb pu. ;)

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

wojtii

Post #3

2008-05-05 13:32:08 (4 miesiące temu)

wojtii

Mężczyzna

Z nami od: 02-05-2008

Prawojazdy posiadam. Okres kary sie skonczyl. Bylo tylko przez te 2 lata w depozycie ale nadal posiadam. Warunkiem jego zwrotu to zdanie egzaminu, ale prawojazdy prawnie posiadam. Znajduje sie w wydz. komunikacji. Nie moge od poczatku robic nowego :-(

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu