Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Formalności, Finanse... » zerwanie kontraktu na telefon

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Formalności, Finanse..." opiekują się: Redakcja, AGALON

Strona główna » Formalności, Finanse... » zerwanie kontraktu na telefon

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 1)
seblon

Post #1

2008-05-01 22:28:00 (5 miesięcy temu)

seblon

Mężczyzna

Z nami od: 01-05-2008

Czy wie ktoś może co się stanie jeśli przestane płacić za abonament telefoniczny?? chodzi tu o orange, troszkę mnie zdenerwowali, nie będę dokładnie tłumaczył o co chodzi, czy mogą mnie za to ścigać w kraju, czy zostanę tylko dodany na czarną listę dłużników w uk?? z góry dziękuje Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

stokesay

Post #2

2008-05-01 22:50:16 (5 miesięcy temu)

stokesay

Mężczyzna

Moderator

Z nami od: 30-05-2007

Musialyby byc podpisane umowy miedzy UK a Polska o wzajemnej wymianie danych + europejski list gonczy (ale musialbys popelnic przestepstwo a nieplacenie rachunku raczej nim nie jest...) ;-)Nie tak latwo byloby scignac cie poza granicami UK. Wiem ze Francja ma takie grupy windykacyjne,ale Polska nie ma podpisanych podobnych umow, dopiero w zeszlym roku zaczeto sie nad tym zastanawiac... Jedno jest pewne, lepiej porozmawiac z Orange i wyjasnic sprawe (badz oddac telefon i rozwiazac umowe)zamiast obrazac sie i narazac na konsekwencje na Wyspach. Bo w razie jakichkolwiek planow powrotu, takiej opcji juz miec na pewno nie bedziesz...
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu :]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailNumer gadu-gadu