Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Formalności, Finanse... » praca w UK kredyt hipoteczny w Polsce,...

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Formalności, Finanse..." opiekują się: Redakcja, AGALON

Strona główna » Formalności, Finanse... » praca w UK kredyt hipoteczny w Polsce, jaki bank najlepszy

Nowy tematNowy post

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Autor Strona: 2 z 2
vitek

Post #1

2008-04-24 23:07:58 (2 miesiące temu)

vitek

Mężczyzna

Z nami od: 19-06-2007

Cytat:

2008-04-24 18:18:53, reniatom napisał(a):
... w tydzien wszystko bylo zalatwione. popytaj sie tez w pko w londynie-moj chlopak podpisywal nie dawno z nimi umowe kredytowa tez na zarobki angielskie, tylko na decyzje czekal z 8 dni roboczych. powodzenia bo dluuga droga przed toba

Tydzień ew. 8 dni to dłuugo?? :-o
Jak na warunki angielskie hiperexpress :-)
'Some call me selfish, some call me strange, but everyone knows that I will never change'

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

basia_kredom

Post #2

2008-05-08 13:49:06 (2 miesiące temu)

basia_kredom

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 08-05-2008

Witam,
jakiś czas temu wróciłam do Polski z UK i wiem, że wiele osób również ma takie plany. Część z Was na pewno będzie chciała zainwestować swoje oszczędności w zakup mieszkania. Część pewnie będzie zaciągać kredyty mieszkaniowe. Jestem doradcą finansowym i chętnie Wam w tym pomogę. Moja firma współpracuje z czołowymi polskimi bankami, które oferują najbardziej korzystne warunki kredytowania. Skorzystanie z pomocy doradcy jest całkowicie bezpłatne dla kredytobiorcy!
Jeżeli zdecydujecie się na zakup mieszkania i zaciągniecie kredytu hipotecznego, chętnie Wam pomogę.
b.minska@kre-dom.pl
+48 697 735 999
Pozdrawiam, Basia

Do góry stronyOffline

krakn

Post #3

2008-05-08 16:15:14 (2 miesiące temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Heya Basia, nie teraz, ale za rok... o ile nie wyjeziez do polski czy szeszele, hehe skieruje się własnie do kogoś kto mi pomoże kupić swoje 4 konty i pienterko w anglii, wiec dodaje ci do swoich znajomych :)

A co do tematu, pewnie Basia wam potwierdzi, są dwie sprzeczności, szybko to nie tanio, im mniej zabezpieczeń tym więcej ryzyka, a za ryzyko się płaci, banki mają coś taiego jak fundusz zabezpieczeń, w momencie problemów z odzyskaniem funduszy bank dostaje rekompensatę z takiego funduszu, a ten fundusz to po prostu składka wszystkich kredytobiorców, z tym że ci co mają najmniej zachodu i najszybciej wpłacają na taki fundusz najwięcej i tyle ot cała magia :>

GENERALNIE JESTEM PRZECIWNIKIEM BRANIA kredytów, POZA KREDYTEM ZA MIESZKANIE na resztę można uciułać w rozsądnym czasie i wychodzi taniej :-]
ccpl somee com . Oczywiście mogę się mylić co nie znaczy że nie mam racji ;-)

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWW

Richmond

Post #4

2008-05-08 16:56:08 (2 miesiące temu)

Richmond

Kobieta

Moderator

Z nami od: 06-02-2007

Nie wiem czy Basia bedzie mogla cos potwierdzic, bo zablokowalam jej konto za spamowanie wszystkich watkow o nieruchomosciach.
Nie ponosze odpowiedzialnosci za skorzystanie z udzielonych porad.

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony