MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Kupowal ktos dom w Anglii?

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Anonim

Post #1 Ocena: 0

2005-05-08 19:12 (20 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

... wlasnie sie przymierzam i moze powinienem byc jakos dodatkowo uswiadomiony? ;-) Z gory dzieki za wszelkie wskazowki.

Przemek

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Anonim

Post #2 Ocena: 0

2005-05-08 20:21 (20 lat temu)

Anonim

Oj powinienes!Wspolczuje!25 lat zaciskania(ostrego)pasa.Zastanow sie ,czy warto!?Zycie jest zbyt krotkie zeby tak sie meczyc.Ile osob,tyle spojrzen na sprawe,moje jest takie.

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #3 Ocena: 0

2005-05-08 22:12 (20 lat temu)

Anonim

są tacy co kupowali i nie nażekają, a nawet wychodzą do przodu po podliczeniu ile wydaliby na czynsz, a tak spłacają swoje :-D

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #4 Ocena: 0

2005-05-09 05:57 (20 lat temu)

Anonim

Ten temat mnie też interesuje a dokładnie, które banki omijac i jak to właściwie jest z tą własnością bo różne rzeczy słyszalem :-?

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #5 Ocena: 0

2005-05-09 08:42 (20 lat temu)

Anonim

No moze jakas uswiadomiona osoba by sie zlitowala i rzucila garsc informacji na temat doswiadczen? Wierze, ze trzeba zwracac uwage na mnostwo detali i chetnie bym uslyszal opowiesc w stylu "gdybym wiedzial(a) zanim sie zdecydowal(e/a)m" :-)

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #6 Ocena: 0

2005-05-09 22:44 (20 lat temu)

Anonim

za to co bedziesz musial dac za skromny 2 bed w UK, w PL kupisz sobie dworek lub insza wille ;)

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #7 Ocena: 0

2005-05-10 12:16 (20 lat temu)

Anonim

Inna wille... ogrodzona zasiekami, strzezona przez wynajeta gwardie ochroniarska i z kratami w oknach... Do tego w zime snieg po pas i ciagla niepewnosc co do lba strzeli Belce albo innemu Rokicie ... muchos gracias:-)

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #8 Ocena: 0

2005-05-10 13:54 (20 lat temu)

Anonim

Dokladnie!Zadna willa w Polsce nie zastapi mi swietego spokoju tutaj.Wspolczuje tym ,ktorzy wiecznie zyja mzonkami o wielkim powrocie na stare SMIECI.Zycie wam ucieka a wy ani tu ani tam.Pierwsze slysze,ze ktos kto wzial mortgage placi mniej niz za wynajem mieszkania,szczerze nie wierze w to.Ale jesli tak jest to prosimy o wiecej szczegolow...Moze i ja sie skusze...Za 2bed. flat,ktory obecnie wynajmuje,chcac go kupic na raty musialabym placic miesiecznie ok.500 funtow wiecej.Dla mnie to jest za duzo,ja te pieniadze wole przeznaczyc na wlasne przyjemnosci.Takie jest moje zdanie.Nawet nie wiem ,czy bede tyle lat zyla(25lat!)Wiele zalezy od tego od kogo wynajmujesz mieszkanie,czy trafisz na porzadnych ludzi na dobra dzielnice...Wtedy nie zaprzatasz sobie glowy ruinami za 250tys. bo to przeciez chore ceny.Warto rozejrzec sie po swiecie i tam zainwestowac,gdzie ceny sa przystepniejsze,klimat lepszy i na starosc super miejsce do zycia.Londyn jest cudowny,ale do zarabiania...Kazdy ma swoja opinie na ten temat.

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #9 Ocena: 0

2005-05-10 21:29 (20 lat temu)

Anonim

insza wille :-] (jest roznica pomiedzy stylem a gramatyka...)

nie porownuje systemu tylko ceny. a swoja droga to tu tez nie jest az tak wspaniale, ale widac krotko tu jestescie i jeszce nie zauwazyliscie ;)

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #10 Ocena: 0

2005-05-11 08:57 (20 lat temu)

Anonim

Insza sprawa ;) BTW: to ze nie jest TAK wspaniale nie zmienia mojej opinii ze jest znacznie wspanialej niz w PL.

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,