Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Czarna lista » Czarna lista pracodawców!

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Czarna lista" opiekują się: Redakcja, stokesay

Strona główna » Czarna lista » Czarna lista pracodawców!

Nowy tematNowy post

Strona 4 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Autor Strona: 4 z 5
lucynkaoo7

Post #1

2007-05-24 16:14 (rok temu)

lucynkaoo7

Kobieta

Z nami od: 14-05-2007

[ Ostatnio edytowany przez: lucynkaoo7 24-06-2008 11:18 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

dora750

Post #2

2007-07-05 12:02 (rok temu)

dora750

Z nami od: 05-07-2007

Cytat:

2007-02-11 17:07, Monia24 napisał(a):
Ludzie właśnie wróciłam z Anglii gdzie zostałam oszukana aż wstyd się przyznać bo przez naszego rodaka dokładnie w Bradford koleś wystawił ogłoszenie na Londynku ma na imię Michał (o ile jest prawdziwe) jeździ białym golfem chyba 3 na polskich blachach

Haha. Ja tez mialam z nim doczynienia. My tez jezdzimy golfem i koles (cygan) chcial go odkupic od mojego narzeczonego. Nie zgodzil sie ojciec, bo auto jest zarejestrowane na mojego tescia, koles wzialby auto i narobil jakiegos bagna! No a ten zaczal dzwonic i wysylac smsy do mojego faceta, ze pozaluje tego, ze mu auta nie sprzeda. Mial pecha, bo my mieszkalismy dlugo z polskimi romami, z naszej miejscowosci. Przyjaznimy sie do dzis! Druga kwestia jest taka, ze ja pracowalam na onkologii dzieciecej w Polsce, na ktorej leczyla sie wnuczka jednego pana ze starszyzny cygnaskiej. Do dzis jestesmy w kontakcie.
No wiec zadzwonilam do tego goscia. Jezdzi bialym golfem 3 rejestracja EOL cos tam. Powiedzialam mu co o tym sadze, powiedzialam wprost, ze mam przyjaciol wsrod polskich cyganow w Bradford i, ze jak chce zebym mu zalatwila wizyte u krola, to ja bardzo szybko moge. Krol cyganski to jedyna instytucja, ktorej cyganie sie boja. I autentycznie bylam tak wsciekla na niego, ze skontaktowalam sie z panem D. ze starszyzny, ktory zapewnil mi, ze pomoze mi w tym, zeby koles wyladowal u pana Nudzia, czyli krola Cyganow! Nie doszlo do tego, ale jesli by bylo trzeba, to ja w kazdej chwili.. Uprzedzilismy tez naszych przyjaciol romskich w Bradford, podali jego numer telefonu i auto ktorym jezdzi. Mieszka na BD3.
Na dzien dzisiejszy mam z nim spokoj.
I mam nadzieje, ze nie odwazy sie wiecej z nami zabawiac!

Do góry stronyOffline

zdebina

Post #3

2007-07-16 23:29 (rok temu)

zdebina

Z nami od: 19-03-2007

pracowałem w Sheffield dla firmy J.T.Building Co.pobierają depozyt za tydzień,płaca za 2 tygodnie 200ł na trzeci tydzień wypad z pracy pod byle pretekstem.W ciągu 3tygodni uciekło 10 ludzi.Zastraszanie jest ich sposobem na pozbywanie sie ludzi upominających sie o swoje pieniądze.Jest to spółka polsko-cygańska.najwięcej ludzi sprowadzają z okolic Krakowa i Nowego Sącza.mają 2 naganiaczy co odbierają telefony i namawiaj ludi do przyjazdu,każą przywozić papierosy za które nie płacą.Oto ich tel.
Tomek 07940118264
Jacek 07779225035
Za 3 tygodnie pracy dostałem 230Ł oraz kopa,bez pieniędzy na wyjazd.
Sprawa jest zgłoszona w Ambasadzie RP
:-|
zdebina

Do góry stronyOffline

mateusz53

Post #4

2007-07-19 22:19 (rok temu)

mateusz53

Z nami od: 30-06-2007

Ja pracowalem w restauracji "Kanteen"na Bushey i to byl nie wypal...znalezli moje ogloszeni i zadzwonili...pracowalem tydzien za co dostalem 200£a obiecywali przynajmniej pol roku...musialem zrfezzygnowac ze szkoly...ich sposob na oszustwo jest prosty oszukac, narobic nadziei i zawiesc, nie polecam tgam pracowac, zreszta kelnerki kradna z szatni a szef lubi popic razem z drogim bossem od rachunkow...praca zabojcza w malutkiej kuchni na ktorej pracuje od 4-6 osob...nieda sie przejsc...typowe ciecie kosztow...
Mateusz Ozimek

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Kasi

Post #5

2007-07-31 21:22 (rok temu)

Kasi

Z nami od: 31-07-2007

Nie wiem na ile bedziecie miec do czynienia z ta osoba,ale nigdy nic nie wiadomo. Przestrzegam przed Litwinem.Nazywa sie Saulius Vitac,ma okolo 30 lat.Jest ciesla,ostatnio otworzyl wlasna firme. Nie wiem jak wyglada praca u niego,ale jesli chodzi o prywatne uklady,to lepiej przy nim uwazac na pieniadze.Lubi nieoddawac.

Do góry stronyOffline

ryszard-51

Post #6

2007-08-07 15:00 (11 miesięcy temu)

ryszard-51

Gdyby Ci poradzono abys cicho siedzial.

Do góry stronyOffline

ryszard-51

Post #7

2007-08-07 15:35 (11 miesięcy temu)

ryszard-51

Jest dwoje z pod Nowego Targu

Do góry stronyOffline

andrzej25

Post #8

2007-08-07 16:03 (11 miesięcy temu)

andrzej25

Z nami od: 03-06-2007

A ja chcialem zglosic pewna firme xxx z londynu, przez ktora codziennie sie upijam whisky, czasem mnie chamy wysylaja na ibize na przymusowy odpoczynek i jeszcze zeby tego bylo malo kaza mi gadac po angielsku ! ja tego dluzej nie zniose...

A w ogole to gdzie wy ludzie macie mozg co ? Nie mozecie pojsc do normalnej angielskiej agencji ? zajrzec na reed, loot ? Wcale mi was nie szkoda...

Do góry stronyOffline

Mateo83

Post #9

2007-08-18 14:25 (11 miesięcy temu)

Mateo83

Z nami od: 07-06-2007

---

[ Ostatnio edytowany przez: Mateo83 01-09-2007 08:26 ]

Once a Red always a Red.

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

pomozemy

Post #10

2007-11-05 08:49 (8 miesięcy temu)

pomozemy

Z nami od: 01-11-2007

Czesc!
BNardzo ciesze sie choc niektorzy sa sobie nawzajem pomoc
Ja jestem w Oxfordzie od 5 lat i jak przyjechalam to mieszkalam z polakami czego nie zapomne pewnie do konca mich dni ostrzegam przed malzenstwem CHAMERÓW KEN i AGATA.On ma dzilalnosc gspodarcza wykorzystuja i ponizaja czlowieka jak tylko moga takze OSTRZEGAM
KEN CHAMERA.
pozdrawiam
mim32@wp.pl
Agnieszka

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Strona 4 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony