Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Czarna lista » uwaga na agencję EEL

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Czarna lista" opiekują się: AGALON, stokesay

Strona główna » Czarna lista » uwaga na agencję EEL

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 5)
exManchester

Post #1

2007-10-04 12:18 (rok temu)

exManchester

Z nami od: 04-10-2007

Ostrzegam ludzi "zielonych" którzy szukając pracy trafia na agencje Euro Employ Limited mieszczacej się na Reddish Rd. Z początku może się wydawać miło, jest tam polka imieniem Natalia i pomoga Ci wypełnić papiery, ale na tym kończy sie ta uprzejmość. Po otrzymaniu waszego podpisu będziecie wprowadzeni w szereg błednych informacji, a na wasze pytania pani N. odpowieda zazwyczaj "to już nie moja sprawa". Ja dostałem payslipy z zaniżonymi godzinami a i od miesiaca nie otrzymałem jeszcze pieniędzy. Uważajcie i do końca nie ufajcie a może ominie was taka nerwówka jak mnie. Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

ciekawy

Post #2

2007-10-11 13:05 (rok temu)

ciekawy

Z nami od: 10-10-2007

Witam, mam pytanie w sprawie agencji EEL. Czy jestes jedyna osoba, którą dotknęła nieuczciwość tej agencji. Potrzebuję informacji bo dostałem propozycję współpracy z tą agencją.

Do góry stronyOffline

exManchester

Post #3

2007-10-13 19:34 (rok temu)

exManchester

No witam, tyle co mogę Ci powiedzieć, to omijaj tę agencję, chyba że jesteś naprawdę dobrze obeznany we wszelkich sprawach związanych z pracą i jestes super czujnym człowiekiem, bo maja tam straszny bałagan, gubią papiery, a pracujące tam dziewczyny są zagubione i nie wypełnija do końca swoich obowiązków, wprowadzają ludzi w błąd. Napewno nie szukaj u nich porady.
Mi np. zaoferowali pracę pomocnika spawacza, a wylądowalem przy remoncie jakiegoś starego domu, a gdy przyszło do zapłaty, to pani N.(polka :-|)znajdywała tysiące powodów bym nie otrzymał tych pieniędzy. Napewno ta agencja Ci nie pomoże, a może jedynie zaszkodzić.:-?

Do góry stronyOffline

Strona WWW

tadejro

Post #4

2007-10-13 20:30 (rok temu)

tadejro

Z nami od: 05-07-2007

ZGADZA SIE. OD 27.08 CZEKAM NA INFO W SPRAWIE PRACY NA LOTNISKU W MANCHESTER.NAJPIERW ZGLOSILEM SIE PRZEZ INTERNET W LUTYM 07,PO SZYBKIM ROZPATRZENIU MEGO CV ODEZWALI SIE W POLOWIE SIERPNIA 07.TYM RAZEM MIALO BYC SZYBKO 2 LUB 3 DNI,JUZ PRACA CZEKA,SCIAGAJ DOKUMENTY Z POLSKI BO POTRZEBUJA KIEROWCOW.GDY DOSTARCZYLEM KOMPLET PAPIEROW AGENCJA PRZESTALA SIE ODZYWAC.NATALIA NIEUCHWYTNA,INNE KOBIETKI NIC NIE WIEDZA-NATALIA DO PANA ZADZWONI.TO ICH JEDYNA ODPOWIEDZ.POZDRAWIAM NATALIE/KIEROWCA KTORY ZLAPAL KAPCIA,TEN OD PROSZKU DO PRANIA/.DZIEKI ZA OWOCNA SZYBKA POMOC.JAKBYM NA WAS LICZYL ZMARLBYM Z GLODU...NIE POLECAM TAKIEJ FIRMY.

Do góry stronyOffline

beny1977

Post #5

2007-10-15 14:33 (rok temu)

beny1977

Mężczyzna

Z nami od: 15-10-2007

NIESTETY CZESCIOWO MUSZE SIE ZGODZIC Z PRZEDMOWCAMI JEDNAK NIE PRZESADZAJCIE PANOWIE I NIE GENERALIZUJCIE.FAKT MAJA BURDEL I TO CO PRZYDARZYLO SIE WAM NIE SWIADCZY O TYM MIEJSCU NAJLEPIEJ JEDNAK POMYLKI ZDARZAJA SIE WSZEDZIE.SAM MAM KILKU ZNAJOMYCH PRACUJACYCH DLA TEJ AGENCJI I BARDZO SOBIE CHWALA.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

exManchester

Post #6

2007-10-18 15:44 (rok temu)

exManchester

Sam przyznajesz że maja burdel, wiec jak moga Ci znaleść prace jak oni sami nie moga sie odnaleźć. Może do współpracy się nadają ale napewno nie polecam ich jako pomoc. Pani Natalia sama chyba do końca nie wie co robi.
Pozdrawiam.

Do góry stronyOffline

Strona WWW