Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Czarna lista » pomocy-problem z college

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Czarna lista" opiekują się: Redakcja, stokesay

Strona główna » Czarna lista » pomocy-problem z college

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 5)
invisible

Post #1

2007-08-24 16:37 (rok temu)

invisible

Z nami od: 10-06-2007

Mam problem zwiazany z wynikami egzaminow.Aby dostac sie do collegu na A level potrzebne jest 5 ocen z GCSE od A*-C a ja uzyskalam 4 A-C noi D z jezyka angielskiego, na poczatku moja byla nauczycielka powiedziala ze moze spojrza na to ulgowo dlatego ze bylam tu tylko jeden rok co wiaze sie z tym ze ocena D jest bardzo dobra.bylam w wielu instytucjach ktore probowaly cos zrobic,ale podobno;] nic juz nie da sie z tym zrobic jedyne co moge studiowac to A2level BTEC kurs biznes i cos takiego jak pomoc do poprawy tego egzaminu JEDNA GODZINA W TYGODNIU. zebym zdala ten egzamin i wtedy ZA ROK moge znow ubiegac sie o dostaniena A level. ktory trwa 2lata.dla mnie jest to bezsensowny rok w plecy spedzanie jednej godziny w tygodniu przez caly rok to tak jak rok w plecy. nie mam pojecia co teraz zrobic? moze ktos ma podobna sytuacja, wie czy mozna sie odwolac o przyznanie jakiejs ulgi na ta jedna ocene z angielskiego ze wzgledu na to ze nie jestem narodowosci angielskiej, gdzie sie z kims skontaktowac?prosze o pomoc!

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

andrzej25

Post #2

2007-08-24 17:59 (rok temu)

andrzej25

Z nami od: 03-06-2007

Bylo sie uczyc angielskiego. Pamietaj ze w zyciu wazna jest tez odpowiedzialnosc. A ten rok czy bedzie bezczynny zalezy tylko i wylacznie od Ciebie! kto powiedzial ze masz nic nie robic w tygodniu oprocz tej jednej godziny ? Rozwijaj sie i nie narzekaj!

Do góry stronyOffline

invisible

Post #3

2007-08-24 23:47 (rok temu)

invisible

moze ktos ma jednak jakies inne rozwiazanie?

Do góry stronyOffline

mia33

Post #4

2007-08-25 09:24 (rok temu)

mia33

Kobieta

Z nami od: 07-06-2007

siemka.ja miałam ten sam problem dokładnie wczoraj i moja kumpela też, tyko że ja z angielskiego niepisałam testów więc dostałam u, a z pozostałych to miałam wszystko C.na skills for working life się nie dostałam, bo miałam za dore oceny, a na AS level też się nie mieszcze bo mam za słabą ocene angielskiego.jedyne co ci mogę doradzić to jest to, żebyś dała sobie spokój z AS levelem i z tym co masz godzine w tygodniu, bo ta godzinka to naserio jest za mało, aby komukolwiek pomóc. radziłabym ci zapisać się na jakiś kurs (obojętnie jaki), lub iść na ten A2 level bizness... jak chcesz. a tymi textami z odpowiedzi od innych to się nieprzejmuj, bo oni widocznie nie wiedzą jak tu w collegach sie uczy angielskkiego. mam nadzieje, że sobie poradzisz jeszcze jakoś, a narazie to więcej niemogę ci pomóc bo sama niewiem co ja mam robić. powodzenia i trzymaj się ciepło. Magda:*;-)
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem ... wygra doświadczeniem.

Do góry stronyOffline

invisible

Post #5

2007-08-25 22:42 (rok temu)

invisible

a w koncowym efekcie na co sie dostalas?

Do góry stronyOffline

mia33

Post #6

2007-08-29 13:25 (rok temu)

mia33

Kobieta

Z nami od: 07-06-2007

Czesc ,dostalam sie na Art&Design .Pozdrówka od koleżanki Madzi.;-)
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem ... wygra doświadczeniem.

Do góry stronyOffline