Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Czarna lista » Centrum Finansowo Marketingowe "LIDER"...

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Czarna lista" opiekują się: Redakcja, stokesay

Strona główna » Czarna lista » Centrum Finansowo Marketingowe "LIDER" - czy ktoś o nich słyszał

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 2)
Anonim

Post #1

2005-03-17 19:45 (3 lata temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Witam. Mam pytanie czy ktoś wyjeżdżał z PL z firmą "LIDER" z Kutna. Nie znam angielskiego chciałbym pracować w UK. Firma ta przysłała mi umowę zatytułowaną w ten sposób. "UMOWA PŁATNOŚCI DOTYCZĄCA: ZAPEWNIENIA LEGALNEGO ZATRUDNIENIA W WIELKIEJ BRYTANII PRZEZ BRYTYJSKIE AGENCJE PRACY LUB BEZPOŚREDNICH PRACODAWCÓW oraz ZLECENIA PRZESŁANIA APLIKACJI DO PRACODAWCÓW NA TERYTORIUM WIELKIEJ BRYTANII." Niestety trzeba im za to zapłacić 650 PLN. Napiszcie co o o tym sądzicie. Czy warto wydać te 650 zł. Wszelkie sugestie mile widziane.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Anonim

Post #2

2005-03-17 20:21 (3 lata temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Uczestnik nie jest zarejestrowany

ZANIM ZAPLACISZ POCZEKAJ NA ODPOWIEDZI LUDZI MOZE KTOS COS WIE NA TEN TEMAT ,MOJ KOLEGA ZAPLACIL I NIGDZIE NIE POJECHAL,FIRMA JUZ NIE ISTNIEJE I NAWET ICH DO SADU NIE MOZE PODAC A TEZ MA UMOWE.JA BYM NIE PLACIL 90% TO OSZUSCI.
NIE KUPUJ KOTA W WORKU!!! Pozdrawiam.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Anonim

Post #3

2005-03-22 10:17 (3 lata temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Centrum Lider, czy jak mu tam z KUTNA, szeroko opisane zostało w polskiej gazecie PRACA I NAUKA ZA GRANICĄ. wejdź na stronkę www.pracainauka.pl
Bądź ostrożna/y. pozdrawiam Ewa

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz