Ryanair - Moze wprowadzicie jeszcze opłaty za Bagaż podreczny ???
Przeglądaj forum |
|
Strona główna » Czarna lista » Ryanair nieuczciwy |
| Autor | (Odpowiedzi: 5) |
|---|---|
| piekar10 | Post #1 2007-06-06 16:55 (rok temu) |
Z nami od: 08-06-2006 Skąd: sevenoaks |
Kupiłem bilet w kwietniu na sierpnia do polski w czerwcu sprawdziłem ceny i ten sam przelot 20Ł taniej. Czy to jest uczciwe? NIE, to jest jawna kradzież. Zadzwoniłem do biura Ryanaira i powiedziano mi cytuje :miał pan pecha:
Ryanair - Moze wprowadzicie jeszcze opłaty za Bagaż podreczny ??? jedenaste przykazanie brzmi - '' NIE MIEJ BLIZNIEGO SWEGO ZA GŁUPSZEGO OD SIEBIE SAMEGO"
szkoda ze czesto łamiemy to przykazanie
|
| Maya64 | Post #2 2007-06-06 17:02 (rok temu) |
Z nami od: 04-02-2007 Skąd: Gdzies w UK |
Niestety tak bylo jest i bedzie ze wszystkimi liniami lotniczymi.Ceny sa ruchome w zaleznosci ile sie juz miejsc sprzedalo, jaki jest popyt i kidy sie dokonuje zakupu na ten dany wlasnie lot.To nie ksiazka z ksiegarni gdzie sie ma cene ustalona.Musisz po prostu to zaakceptowac i sie nie denerwowac.
|
| _Steve_ | Post #3 2007-06-06 17:12 (rok temu) |
Z nami od: 17-05-2007 Skąd: |_ [] |\| |] [] |\| |
Osobiście też nie widzę oszustwa. Jest to denerwujące, ale mniej więcej dzięki takim praktykom żyją tanie linie lotnicze
You cannot kickstart a dead horse
You just crush yourself and walk away
I don't care what the future holds
Cause I'm writin' out today
With your fingers you can touch me
[you]
|
| OKcawOKcaj | Post #4 2007-06-10 22:26 (rok temu) |
Z nami od: 08-06-2007 |
Kiedy popyt jest duzy w okreslonym czasie, cena rosnie i odwrotnie. Jesli na 5 godzin przed odlotem jest jeszcze pare wolnych miejsc to lepiej jest je sprzedac za pare groszy niz wogole nie. Wydaje mi sie ze ceny biletow to komp a nie czlowiek, tak jak z komorkami na abonament. Wprowadzaja Twoje dane i komp ustala czy jestes wiarygodnym klientem.
|
| somebody | Post #5 2007-07-02 03:39 (rok temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 23-06-2007 |
Wybaczcie ale taka pretensja o cene biletu jest kretynizmem .Swiadczy o kompletnej glupocie piszacego lub sknerostwie i chciwosci.Mysle prosciej jechac autostopem.
|
| stokesay | Post #6 2007-07-02 08:09 (rok temu) |
Z nami od: 30-05-2007 Skąd: Tamworth |
Faktycznie topic jest delikatnie mowiac dziwny...to tak jakby zatankowal auto do pelna a potem benzyna potaniala o 2p... Sorry batory, taki niefart
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu :]
|