Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Czarna lista » Ryanair nieuczciwy

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Czarna lista" opiekują się: Redakcja, stokesay

Strona główna » Czarna lista » Ryanair nieuczciwy

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 5)
piekar10

Post #1

2007-06-06 16:55 (rok temu)

piekar10

Mężczyzna

Z nami od: 08-06-2006

Kupiłem bilet w kwietniu na sierpnia do polski w czerwcu sprawdziłem ceny i ten sam przelot 20Ł taniej. Czy to jest uczciwe? NIE, to jest jawna kradzież. Zadzwoniłem do biura Ryanaira i powiedziano mi cytuje :miał pan pecha:
Ryanair - Moze wprowadzicie jeszcze opłaty za Bagaż podreczny ???:-Y
jedenaste przykazanie brzmi - '' NIE MIEJ BLIZNIEGO SWEGO ZA GŁUPSZEGO OD SIEBIE SAMEGO" szkoda ze czesto łamiemy to przykazanie

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer Skype

Maya64

Post #2

2007-06-06 17:02 (rok temu)

Maya64

Z nami od: 04-02-2007

Niestety tak bylo jest i bedzie ze wszystkimi liniami lotniczymi.Ceny sa ruchome w zaleznosci ile sie juz miejsc sprzedalo, jaki jest popyt i kidy sie dokonuje zakupu na ten dany wlasnie lot.To nie ksiazka z ksiegarni gdzie sie ma cene ustalona.Musisz po prostu to zaakceptowac i sie nie denerwowac.

Do góry stronyOffline

_Steve_

Post #3

2007-06-06 17:12 (rok temu)

_Steve_

Mężczyzna

Moderator

Z nami od: 17-05-2007

Osobiście też nie widzę oszustwa. Jest to denerwujące, ale mniej więcej dzięki takim praktykom żyją tanie linie lotnicze
Lepiej patyczek pocieńkować niż go poźniej pogrubasić

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

OKcawOKcaj

Post #4

2007-06-10 22:26 (rok temu)

OKcawOKcaj

Z nami od: 08-06-2007

Kiedy popyt jest duzy w okreslonym czasie, cena rosnie i odwrotnie. Jesli na 5 godzin przed odlotem jest jeszcze pare wolnych miejsc to lepiej jest je sprzedac za pare groszy niz wogole nie. Wydaje mi sie ze ceny biletow to komp a nie czlowiek, tak jak z komorkami na abonament. Wprowadzaja Twoje dane i komp ustala czy jestes wiarygodnym klientem.

Do góry stronyOffline

somebody

Post #5

2007-07-02 03:39 (rok temu)

somebody

Konto zablokowane

Z nami od: 23-06-2007

Wybaczcie ale taka pretensja o cene biletu jest kretynizmem .Swiadczy o kompletnej glupocie piszacego lub sknerostwie i chciwosci.Mysle prosciej jechac autostopem.

Do góry stronyOffline

stokesay

Post #6

2007-07-02 08:09 (rok temu)

stokesay

Mężczyzna

Moderator

Z nami od: 30-05-2007

Faktycznie topic jest delikatnie mowiac dziwny...to tak jakby zatankowal auto do pelna a potem benzyna potaniala o 2p... Sorry batory, taki niefart :-D
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu :]

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu