Ja sie zwiazałem z nimi kontraktem a gdy chciałem się rostać -zaczeli robić problemy(po zakoncheniu kontraktu)
Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:
Przeglądaj forum |
|
Strona główna » Czarna lista » NTL(vergin media)-manchester |
| Autor | (Odpowiedzi: 8) |
|---|---|
| pavel | Post #1 2007-02-20 16:01 (2 lata temu) |
Z nami od: 20-02-2007 |
Nie kożystajcie z usług Ntl_(vergin media)
Ja sie zwiazałem z nimi kontraktem a gdy chciałem się rostać -zaczeli robić problemy(po zakoncheniu kontraktu) |
| AGALON | Post #2 2007-02-20 17:12 (2 lata temu) |
Z nami od: 25-10-2005 Skąd: London,Edmonton |
Ja korzystam z bylego TeleWest juz 4 lata i nie narzekam!!!!
W ciagu tych lat zmienialam mieszknia i mimo ze mialam podpisana umowe nigdy nie bylo problemow z zawieszeniem albo z rezygnacja. pozdrawiam |
| Vezyrek | Post #3 2007-02-20 21:33 (2 lata temu) |
Z nami od: 01-08-2006 |
Witam ja rowniez korzystalem z Ntl-u do mometu kiedy zmienilem mieszkanie i nie bylo mozliwosci dalszego korzystania z nich uslug. Brak uslugi w nowym miejscu zamieszkania. Bylo wszystko wpozadku w momecie wykonywania telefonu i umawiania sie na odbior sprzetu.Odebrali sprzet,niby wylaczyli sygnal i po miesiacu przyslali kolejny rachunek ze dalej niby korzystam z ich internetu, pomimo ze juz mieszkalem na nowym mieszkaniu i w ostatnim rachunku placilem za czas kiedy juz nie korzystalem. Wykonalem telefon w celu wyjasnienia i przez godzine bylem odsylany od osoby do osoby aby to odkrecic. Rozmawialem z 7 osobami i kazda nie byla mi w stanie pomoc. Jak zagrozilem iz bede skladal zazalenie i ze pojde do prawnika to okazalo sie ze da rade cos z tym z robic i ze juz nie musze placic, tylko to jakies nieporozumienie. Wiec teraz ciesze sie ze juz nie korzystam z Ntl. I nie polecam juz nikomu.Wiem ze znajoma tez miala z nimi problemy i do tej pory walczy. Nie mowiac iz potrafia obciazac swoich klientow za rozmowy nie wykonane.Pozdrawiam
|
| adifu | Post #4 2007-03-19 01:19 (2 lata temu) |
Z nami od: 18-03-2007 Skąd: Northampon |
Podpisalem kontrakt z NTL-VIRGIN i czekalem 4 miechy az te fiuty przyjda mi zainstalowac net, czego oczywiscie sie nie doczekalem. Podpisalem nastepna umowe i uzytkowalem net przez 6 miesiecy pozniej sie przeprowadzilem. Dzwonie o zmiane adr. i instalacje, a oni mi na to, ze nie prowadza uslugi w tym rejonie gdzie mieszkam i ze mam dalej placic za net bo podpisalem kontrakt na rok. Probowalem zerwac umowe ale angelski system tel. biora obslugi dziala niezawodnie na nieusytysfakcjonowanych klientow!!! NIE POLECAM
|
| bamus | Post #5 2007-05-26 10:47 (rok temu) |
Z nami od: 03-04-2007 Skąd: WESTCLIFF ON SEA |
ja ich uzywam od 2 lat i nie nzrzekam.
jesli sie przeprowadzasz a oni nie maja mozliwosci podlaczenia serwisu w nowym miejscu, to nie moga cie czardzowac, wystarczy tylko pewnym byc tego co sie mowi. |
| boozer | Post #6 2007-05-26 12:47 (rok temu) |
Z nami od: 21-05-2007 |
musze pocieszyc wszyskich uzytkownikow virgin,gdyz kazda siec tutaj dziala praktycznie tak samo,czyli to taka niby mafia.jak im placisz i jestes jeszcze na kontrakcie jest ok,a kiedy chcesz go zerwac czesto sa problemy.wiem to tez z wlasnej praktyki z tiscali.aby zrezygnowac z ich servisu musialem przeprowadzic prywatne sledztwo zeby sie z nimi skontaktowac,bo poprostu zawsze byla cisza w eterze.teraz jestem z aol przez kilka jeszcze miesiecy i juz wiem,ze bedzie tak samo.slyszalem,ze bt jest najrzetelniejsze,ale ile w tym prawdy hmm... pytanie
|
| _Steve_ | Post #7 2007-05-26 14:31 (rok temu) |
Z nami od: 17-05-2007 Skąd: |_ [] |\| |] [] |\| |
Podobnie numery miałem w Polsce z TPSA, także to chyba standardowe działania tej branży
Lepiej patyczek pocieńkować niż go poźniej pogrubasić
|
| Richmond | Post #8 2007-05-26 17:01 (rok temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Richmond |
Jesli chodzi o uslugi ADSL to mozna wyszukac sobie firme, ktora ma kontrakt tylko na miesiac i nie ma potem problemu z przeprowadzka. Dobra strona z lista providerow to np: http://www.dslzoneuk.net/
Nie ponosze odpowiedzialnosci za skorzystanie z udzielonych porad.
|
| tetraktis | Post #9 2007-09-09 23:11 (rok temu) |
Z nami od: 09-09-2007 |
mam dziewice, znaczy neta od nich, bywało bardzo ciekawie, włącznie z wyłączeniem sygnału.
potem wizyta w biurze głównym w Hook i sprawa ruszył, sygnał był jak powiedzieli. no i po godzinie dzwoni ciapaty z ryjem że rachuki nie zapłacone, dodam że płacę dajret debetem czy jak tam sie to pisze, tyle ze bank zmieniałem i oni nie zakumali pisam jakie lloids do nich wysłał, dodam że po angielsku dostali pismo. Wracając do ciapatego, żonka mu wyjaśniła ze jest zajęta i na niekompetentne rozmowy to jej brak czasu i odesłała go do sprawdzenia danych i żeby się douczył puki jeszcze tam ma pracę. acha dodam że Virgin przechodzi restrukturyzację (z wiadomych przyczyn) i szkoli pracowników i ciapatych do nowego standardu. jeżeli będzie potrzeba mogą podać numer telefonu do kompetentnych pracowników Virgin, znają jedynie angielski nie znają innch w tym pl. |