Forum dyskusyjne

Czarna lista » NTL(vergin media)-manchester

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Czarna lista" opiekują się: AGALON, stokesay

Strona główna » Czarna lista » NTL(vergin media)-manchester

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 8)
pavel

Post #1

2007-02-20 16:01 (2 lata temu)

pavel

Z nami od: 20-02-2007

Nie kożystajcie z usług Ntl_(vergin media)
Ja sie zwiazałem z nimi kontraktem a gdy chciałem się rostać -zaczeli robić problemy(po zakoncheniu kontraktu) :-Y

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

AGALON

Post #2

2007-02-20 17:12 (2 lata temu)

AGALON

Kobieta

Moderator

Z nami od: 25-10-2005

Ja korzystam z bylego TeleWest juz 4 lata i nie narzekam!!!!
W ciagu tych lat zmienialam mieszknia i mimo ze mialam podpisana umowe nigdy nie bylo problemow z zawieszeniem albo z rezygnacja.
pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Vezyrek

Post #3

2007-02-20 21:33 (2 lata temu)

Vezyrek

Z nami od: 01-08-2006

Witam ja rowniez korzystalem z Ntl-u do mometu kiedy zmienilem mieszkanie i nie bylo mozliwosci dalszego korzystania z nich uslug. Brak uslugi w nowym miejscu zamieszkania. Bylo wszystko wpozadku w momecie wykonywania telefonu i umawiania sie na odbior sprzetu.Odebrali sprzet,niby wylaczyli sygnal i po miesiacu przyslali kolejny rachunek ze dalej niby korzystam z ich internetu, pomimo ze juz mieszkalem na nowym mieszkaniu i w ostatnim rachunku placilem za czas kiedy juz nie korzystalem. Wykonalem telefon w celu wyjasnienia i przez godzine bylem odsylany od osoby do osoby aby to odkrecic. Rozmawialem z 7 osobami i kazda nie byla mi w stanie pomoc. Jak zagrozilem iz bede skladal zazalenie i ze pojde do prawnika to okazalo sie ze da rade cos z tym z robic i ze juz nie musze placic, tylko to jakies nieporozumienie. Wiec teraz ciesze sie ze juz nie korzystam z Ntl. I nie polecam juz nikomu.Wiem ze znajoma tez miala z nimi problemy i do tej pory walczy. Nie mowiac iz potrafia obciazac swoich klientow za rozmowy nie wykonane.Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

adifu

Post #4

2007-03-19 01:19 (2 lata temu)

adifu

Z nami od: 18-03-2007

Podpisalem kontrakt z NTL-VIRGIN i czekalem 4 miechy az te fiuty przyjda mi zainstalowac net, czego oczywiscie sie nie doczekalem. Podpisalem nastepna umowe i uzytkowalem net przez 6 miesiecy pozniej sie przeprowadzilem. Dzwonie o zmiane adr. i instalacje, a oni mi na to, ze nie prowadza uslugi w tym rejonie gdzie mieszkam i ze mam dalej placic za net bo podpisalem kontrakt na rok. Probowalem zerwac umowe ale angelski system tel. biora obslugi dziala niezawodnie na nieusytysfakcjonowanych klientow!!! NIE POLECAM

Do góry stronyOffline

bamus

Post #5

2007-05-26 10:47 (rok temu)

bamus

Mężczyzna

Z nami od: 03-04-2007

ja ich uzywam od 2 lat i nie nzrzekam.
jesli sie przeprowadzasz a oni nie maja mozliwosci podlaczenia serwisu w nowym miejscu, to nie moga cie czardzowac, wystarczy tylko pewnym byc tego co sie mowi.

Do góry stronyOnline

boozer

Post #6

2007-05-26 12:47 (rok temu)

boozer

Z nami od: 21-05-2007

musze pocieszyc wszyskich uzytkownikow virgin,gdyz kazda siec tutaj dziala praktycznie tak samo,czyli to taka niby mafia.jak im placisz i jestes jeszcze na kontrakcie jest ok,a kiedy chcesz go zerwac czesto sa problemy.wiem to tez z wlasnej praktyki z tiscali.aby zrezygnowac z ich servisu musialem przeprowadzic prywatne sledztwo zeby sie z nimi skontaktowac,bo poprostu zawsze byla cisza w eterze.teraz jestem z aol przez kilka jeszcze miesiecy i juz wiem,ze bedzie tak samo.slyszalem,ze bt jest najrzetelniejsze,ale ile w tym prawdy hmm... pytanie

Do góry stronyOffline

_Steve_

Post #7

2007-05-26 14:31 (rok temu)

_Steve_

Mężczyzna

Moderator

Z nami od: 17-05-2007

Podobnie numery miałem w Polsce z TPSA, także to chyba standardowe działania tej branży :-?
Lepiej patyczek pocieńkować niż go poźniej pogrubasić

Do góry stronyOnline

E-mailNumer gadu-gadu

Richmond

Post #8

2007-05-26 17:01 (rok temu)

Richmond

Kobieta

Moderator

Z nami od: 06-02-2007

Jesli chodzi o uslugi ADSL to mozna wyszukac sobie firme, ktora ma kontrakt tylko na miesiac i nie ma potem problemu z przeprowadzka. Dobra strona z lista providerow to np: http://www.dslzoneuk.net/
Nie ponosze odpowiedzialnosci za skorzystanie z udzielonych porad.

Do góry stronyOffline

tetraktis

Post #9

2007-09-09 23:11 (rok temu)

tetraktis

Z nami od: 09-09-2007

mam dziewice, znaczy neta od nich, bywało bardzo ciekawie, włącznie z wyłączeniem sygnału.
potem wizyta w biurze głównym w Hook i sprawa ruszył, sygnał był jak powiedzieli. no i po godzinie dzwoni ciapaty z ryjem że rachuki nie zapłacone, dodam że płacę dajret debetem czy jak tam sie to pisze, tyle ze bank zmieniałem i oni nie zakumali pisam jakie lloids do nich wysłał, dodam że po angielsku dostali pismo. Wracając do ciapatego, żonka mu wyjaśniła ze jest zajęta i na niekompetentne rozmowy to jej brak czasu i odesłała go do sprawdzenia danych i żeby się douczył puki jeszcze tam ma pracę.
acha dodam że Virgin przechodzi restrukturyzację (z wiadomych przyczyn) i szkoli pracowników i ciapatych do nowego standardu.

jeżeli będzie potrzeba mogą podać numer telefonu do kompetentnych pracowników Virgin, znają jedynie angielski nie znają innch w tym pl.

Do góry stronyOffline