Przeglądaj forum |
|
Strona główna » Czarna lista » G4S |
| Autor | Strona: 3 z 3 |
|---|---|
| Witia | Post #1 2007-05-12 09:48 (rok temu) |
Z nami od: 28-04-2007 |
Ze swojego doświadczenia mogę powiedzieć, że nasz dowód osobisty nie jest honorowany, a szczególnie nowy dowód bez gwiazdek unijnych. Liczy się tylko paszport. Nikt nigdy nie wymagał jednocześnie dowodu i paszportu.
|
| roztocz | Post #2 2007-05-23 15:25 (rok temu) |
Z nami od: 23-05-2007 Skąd: Greenford |
PCL Whitehall Security Group
PCL House, Bellmont Road Wallington, Surrey SM6 8TB 0208 8773 3133 info@pclwhitehall.co.uk podpisali pare nowych kontraktow i szukaja ludzi, pracuje dla nich od 1,5 roku, jest roznie, zalezy gdzie sie trafi Jak tylko zdasz sobie sprawe, że większość ludzi wokół Ciebie nie jest normalna, to potem już idzie gładko.
|
| boozer | Post #3 2007-05-23 17:20 (rok temu) |
Z nami od: 21-05-2007 |
praca w ochronie ponizej £12/h to tylko polska naiwnosc i wyzysk ze strony pracodawcow.to nasi podstawiaja takie ceny dla pracodawcow,a pozniej sami cierpia.
|
| olsto701 | Post #4 2007-05-23 19:54 (rok temu) |
Z nami od: 14-05-2007 Skąd: Konin |
Cytat: 2007-03-24 10:46, dawidmanchaster napisał(a): czesc. Niewiem jak jest z ta firma ale mnie do G4S rekrutowala firma EVIDENCE z LUBLINA i reprezentowal ja Pan PIOTR BARTKOWSKI moze G4S zmienilo agencje rekrutujaca. Moja rekrutacja rowniez wygladala profesjonalnie i bylem pelen nadzieii. Szkolenie na licencje SIA nie jest az tak proste jak sie wydaje jest troche slownictwa no ale jak sie przysiadze to sie zda ale tak i tak sporo obaw. Na czas szkolenia zakwtarerowanie w hotelu i jest super a potem radz sobie sam. Nastepnie bilecik i jedziesz do misata pracy. Na ogol w poniedzialek masz spotkanie z managerem. Przyjezdzanie z 600 £ mija sie zx celem bo nie starczy wynajem mieszkania plus depozyt hostel na poczatek bilet a pozyczka dopiero po ok 2 tygodniach. cdn wlasnie wylatuje do poolski Jeśli jesteś on line skontaktuj się w jakiejkolwiek formie. Będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam. Mój mail olsto701@interia.pl |
| yG | Post #5 2007-05-24 09:47 (rok temu) |
Z nami od: 04-05-2007 Skąd: londyn |
Mi SIA zgubilo paszport. Wyslalem dowod osobisty bez gwiazdek i przeszlo ale to bylo jakies 8 miechow temu. Cala operacja trwala ponad rok.
Dwa miesiace temu SIA zgubilo dowod mojej dziewczyny i paszport. Dowodu nie uznali wlasnie ze wzgledu na brak gwiazdek. Odpisali na complain ze to nie ich wina i wogole. Tam pracuja same glaby bo do aplikacji zalaczylem zaadresowana koperte z zaplaconym znaczkiem i serwis odbior za podpisem a oni nawet jej nie uzyli tylko wyslali zwykla poczta. PARANOJA !!! Osobiscie odradzam przyjezdzanie i liczenie ze uda sie bo masa ludzi ma jakies problemy. Lepiej znalezc sobie inne zajecie a w tym czasie starac sie o licencje i trzymac kciuki zeby sie udalo. Jak juz sie ma licencje to znalezienie pracy nie jest trudne aczkolwiek tak jak pisali przedmowcy bedzie to praca ciezka i za grosze. |
| staszek77 | Post #6 2007-09-09 20:47 (rok temu) |
Z nami od: 09-09-2007 |
wasal podaj mi tez jakis namiar na prace na ochrone jak mozesz stan Londyn staszek77@op.pl
|