Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Czarna lista » Czy ktos zna?

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Czarna lista" opiekują się: Redakcja, stokesay

Strona główna » Czarna lista » Czy ktos zna?

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 3)
nrenia

Post #1

2006-02-03 14:43 (3 lata temu)

nrenia

Z nami od: 03-02-2006

Czy ktos z Was słyszał o niejakim Piotrze Kowalskim ktory oferuje prace w Niemczech w budowlance.Nie wiem czy jest on wiarygodny poniewaz kaze zabrac ze soba 250euro niby na mieszkanie.Jesli ktos z Was zna takiego Pana prosze bardzo o informacje.Pozdrawiam i czekam na odpowiedz...

Ps.A moze Piotr Dudas cos Wam mowi?Oboje podaj numer tel w Niemczech.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

miniu

Post #2

2006-02-07 11:14 (3 lata temu)

miniu

Z nami od: 07-02-2006

Też zetknąłem się z tym gościem.Ogłasza się na tych stronach. Dzwoniłem do niego,wszystko niby fajnie ale zaniepokoiło mnie to że każe zabrać 250 euro.Nie pojechałem bo np. w Wiedniu płaciłem za hotel 42euro na tydzień.I wczoraj znalazłem na innych stronach ostrzeżenie! Był w Berlinie gość u tego faceta.Przysłał swojego niby syna, który przyszedł pieszo,mówił że w sobotę nic nie załatwią (co ciekawe mi też kazał przyjechać na sobotę), a gdy gość który przyjechał do roboty chciał obejżeć mieszkanie to ten zaczął coś kręcić i następnie zaczął uciekać. Gdy ja mu mówiłem przes telefon że mam brygadę chłopaków do roboty to mi powiedział że on już ma ludzi i potrzebuje tylko jedną osobę.NARODZIŁ SIĘ NAM NOWY OSZUST. Dlatego chciałbym przestrzec przed nim.Ogłasza się jako dudas_piotr, podaje nr telefonu w Niemczech-004917628151748.A więc UWAGA, nie dajcie się oszukac. Proszę pisać o innych oszustach lub podejrzanych pośrednikach.

Do góry stronyOffline

lobo

Post #3

2006-02-18 13:59 (3 lata temu)

lobo

Z nami od: 18-02-2006

mnie i moich trzech kumpli zrobil w jajo niejaki pan miroslaw jasinski (JEGO TEL 07796660998) jeszcze bedac w polsce nagral nam prace w sortowni odziezy uzywanej pod londynem po przyjezdzie bylismy z nim w kontakcie telefonicznym ale przez dwa dni krecilze po nas jedzie i nie mogl dojechac a jak do niego zadzwonil znajomy z polski i o nas zapytal to gosc powiedzial ze juz u niego jestesmy na szczescie mielismy znajomych w londynie i nie wyladowalismy na bruczku.
lobo

Do góry stronyOffline

muratore

Post #4

2006-03-04 16:04 (3 lata temu)

muratore

Z nami od: 04-03-2006

Cytat:

03-02-2006, Anonim wrote:
Czy ktos z Was słyszał o niejakim reni ktora oferuje prace w Niemczech w budowlance.Nie wiem czy jest on wiarygodny poniewaz kaze zabrac ze soba 250euro niby na mieszkanie.Jesli ktos z Was zna takiego Pana prosze bardzo o informacje.Pozdrawiam i czekam na odpowiedz...

Ps.A moze Piotr Dudas cos Wam mowi?Oboje podaj numer tel w Niemczech.

[ Wiadomość edytowana przez : muratore on 04-03-2006 16:05 ]
On note des irrégularités dans les six pieces

Do góry stronyOffline