Forum dyskusyjne

Czarna lista » dalismy sie nabrac

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Czarna lista" opiekują się: Redakcja, stokesay

Strona główna » Czarna lista » dalismy sie nabrac

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 2)
robert7160

Post #1

2005-09-14 13:35 (3 lata temu)

robert7160

Z nami od: 14-09-2005

"Rodzaj oferty: dam pracę
zatrudnie w brygadzie budowlanej i zakladzie stolarskim[rowniez niewykwalifikowani].praca legalna.region salamanki,hiszpania.stawka podstawowa 8-10 euro,10 godzin pracy,6 dni w tygodniu,min.10 miesiecy.zakwaterowanie zapewniam.informacje pod numerem 0034 697230717 do godz.20.wskazany kontakt telefoniczny. dwornicki "

wszystko bardzo fajnie do momentu gdy podalem wraz ze znajomym termin przylotu
zostalem poproszony o tel za 2 dni beda wiadomosci o zakwaterowaniu
dzwonimy i slysze udalo sie znalazlam mieszkanie dla panów w pelni umeblowane ale trzeba za nie zaplacic 450euro prosze o szybko wplate gdy sie panstwo zdecyduja bo w biurze wynajmu udalo mi sie zarezerwowac to mieszkanie i przytrzymaj mi je dla panów tylko do jutra tak wiec prosimy o szybki przekaz "western union"
przekaz zrobilismy ale dogadalismy sie ze dajemy polowe kwoty ale nikomu mamy sie nie chwalic ze to wyjatek i ze reszte pieniedzy mamy oddac po przylocie
później po wplacie podalismy im nr przekazu a nastepnego dnia znalazlem stroniki http://www.forum.hiszpania-online.com/
bilet zwrócilismy ale calej kase za nie juz niedostalismyale 225 euro poszlo sie czesac nie wspomne o rachunkach za tel (jeszcze ich nie dostalem)
szkoda
oto dane wlascicieli firmy
Wojciech Dwornicki oraz Witold żurawel pracownica to pewnie slawna Iza Żurawel nazwe firmy podali "Maderax"
ich adres Salamanca plaza san benito 3 tel 0034697230717
nie nabierzcie sie

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

malta

Post #2

2005-10-01 19:29 (3 lata temu)

malta

Z nami od: 01-10-2005

O maly wlos, a oboje z mezem wpadlibysmy w lapy tym oszustom- a przede wszystkim Izabeli Zurawel.Dal ogloszenie przez internet- praca na farmie kurzej, legalna itd. okolice Badajoz. Udalo mi sie z nia skontaktowac telefonicznie /bardzo trudno jest sie do niej dodzwonic /. Nie bylo juz miejsca pracy, ale obiecala to jedno miejsce dla meza znalezc. W sumie zgodzila sie na dwie osoby, nie chciala zadnych pieniedzy. Wziela dane meza, zeby zalatwic ubezbieczenie, powiedziala ile musimy wziazc pieniedzy na zaplacenie mieszkania za miesiac/200E/, ile na zycie na jeden tydzien / 30 E bo po tygodniu bedzie wyplata/ no i ile nas wyniesie bilet do Hiszpani. Dzwonie do niej od 2 tygodni, ale ona wogole nie odbiera telefonu. I bardzo dobrze, ze sie nie moglam z nia skontaktowac i trafliam na ta strone w internecie. I co sie okazuje - pani Iza Zurawel, 33lata o bardzo milym glosie jest OSZUSTKA. podaje taki nr. telefonu0034697267994
Dzieki za informacje o oszusta.
krzemien

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

muratore

Post #3

2006-03-04 16:00 (3 lata temu)

muratore

Z nami od: 04-03-2006

OSZUSTOM W PRZECIWIESTWIE DO SWOJEGO RODAKA ,
MOJA OPCJA POWINNO SIE REKE UCIAC ALBO Palec od najmniejszego w step. :-Y
On note des irrégularités dans les six pieces