Przegl±daj forum |
|
Strona g³ówna » Czarna lista » Chudy-Oszust zlapany!!! |
| Autor | Strona: 4 z 6 |
|---|---|
| DariuszChudy | Post #1 2005-08-21 07:36 (3 lata temu) |
Z nami od: 06-08-2005 |
Z rozbawieniem przygladam sie Twoim wypowiedziom i dalej bede chociaz brac udzialu w tej dziecinnej wymianie zdan juz nie mam zamiaru.
Zadne obelgi kierowane w moja strone ani w strobe Kingi nie robia na mnie wrazenia poniewaz poznalem was osobiscie i wiem swietnie ze jestescie smiesznie glupie i dziecinnie naiwne obie + wasz kumpel batman rowniez. Czy jestescie urodziwe? To kwestia gustu, nie w moim typie napewno. Nie lubie osobiscie dziewczyn o takiej --- aparycji ale murzyni lubia a poniewaz pelno jest ich w Londynie wiec na powodzenie z pewnoscia mozesz liczyc. No, juz jednego bambusa w JobCentre poderwalas:) Inne Wasze wypoweidzi to juz czysta zlosliwosc i chec slownego dopie....nia mi albo Kindze. Wiec pozostawie bez komentarza. Na marginesie: Kinga zna angielski swietnie a gdybys Ty znala to wogule tutaj bysmy nie rozmawiali teraz, zrozum o co mi chodzi jesli inteligencja Ci na to pozwoli:D [ Wiadomo¶æ edytowana przez : Redakcja on 21-08-2005 08:57 ] |
| tomash | Post #2 2005-08-21 08:17 (3 lata temu) |
Z nami od: 30-06-2005 |
3 lub 4 posty wyrzej widzialem ze pan D opuszcza forum.... jednak nie opuscil...
|
| Larry | Post #3 2005-09-21 20:40 (3 lata temu) |
Z nami od: 09-06-2005 Sk±d: ...Kraina Bazyliszka |
Cytat: .............. wogule ...... Podobno tylko winni siê t³umacz±? (dwa b³êdy w jednym s³owie.....) -->wogule<-- pisze siê -------> W OGÓLE <------ ps. Je¿eli czujesz siê "poszkodowany", to zg³o¶ siê na Policjê . [ Wiadomo¶æ edytowana przez : Larry on 21-09-2005 20:43 ] ¦wiat stoi otworem, tylko ciê¿ko znale¶æ odpowiednie drzwi :-)
[ e-mail usuniêty ]
|
| Priiimek | Post #4 2005-10-02 12:22 (3 lata temu) |
Z nami od: 02-10-2005 |
Witam wszystkich a szczególnie serdecznie Pan Darisza Chudego
Który do dzi¶ dzieñ nie odzywa siê po tym jak przela³em 75 funtów zaliczki na praktyke studenck± w UK. ¦wiadom odpowiedzialno¶ci karnej, (u¶wiadomiony po przeczytaniu postów) nie moge nic innego npisaæ jak ¿e ten Szanowny Pan nie jest oszustem. Obieca³em Panu Dariuszowi ¿e go odwiedze w Londynie i porozmawiam o tej niezrêcznej sprawie. (Wiem ¿e drêcz± pana wyrzuty sumienia, po przeczytaniu wszystkich postów, nie mo¿na doj¶æ do innego wniosku) Jakkolwiek nie z³o¿y³o siê. Teraz powa¿nie Jak moge poci±gn±æ go do odpowiedzialno¶ci karnej? Chy móg³by mi kto¶ powiedzieæ gdzie i jak mo¿na z tym panem siê skontaktowaæ? [ e-mail usuniêty ]
|
| Blackie | Post #5 2005-10-15 22:51 (3 lata temu) |
Z nami od: 31-03-2005 |
Trzeba daæ ch³opakowi szansê [chudemu], niech siê odkuje i odda kasê. Mo¿e potrzebowa³ na lekarstwa dla babci.
A tak na marginesie, to , ¿e dali¶cie siê nabraæ, powinno byæ dobrym do¶wiadczeniem na przysz³o¶æ. Ta szko³a kosztowa³a was po 50 funtów, to ma³o. Mam nadziejê , ¿e bêdziecie bardziej ostro¿ni w przysz³o¶ci, i ta strata wam siê zrekompensuje, kiedy traficie na kogo¶, kto bêdzie was chcia³ oszukaæ na wiêcej. Nie znam Chudego, ani ¿adnego z was, na forum jestem przypadkowo, kiedy¶ kto¶ mnie oszuka³ na du¿o wiêcej ni¿ was, i szkoda ¿e wcze¶niej nie trafi³em na jakiego¶ ma³ego oszusta, pewnie by³ bym bardziej czujny. Chudy dzia³aj±c tak dalej d³ugo nie poci±gnie, chyba ¿e lubi ci±gn±æ ... |
| motylek | Post #6 2005-10-15 23:40 (3 lata temu) |
Z nami od: 18-03-2004 |
z tego co mi wiadomo przebywa³ na Ealingu u rodziny do czasu kiedy znalaz³a go tam policja
mo¿e kto¶ wie wiêcej? pewnie szybko sie odezw± nowi poszkodowani... |
| Annap | Post #7 2005-11-06 20:02 (3 lata temu) |
Z nami od: 06-11-2005 |
Czesc,
Mam na imie Anka i pracuje w telewizji ITV- Granada w Manchesterze. Tak jakos przypadkiem natrafilam na ta historie o Dariuszu Chudy, ciekawe musze przyznac. A moze ktos z Panstwa mialby ochote opowiedziec mi o tym cos wiecej przed obiektywem kamery??? Aktualnie przygotowuje reportaz o Polakach ktorzy pracuja, pracowali lub wybieraja sie do pracy do Anglii. Szczegolnie interesuja mnie historie ludzi ktorzy padli ofiara oszustow. Chce z takimi osobami przeprowadzic wywiad w gre wchodzi honorarium. Jesli macie jakies ciekawe historie zwiazane z praca w Wielkiej Brytani prosze o kontakt email lub przez telefon podany ponizej. Z wyrazami szacunku Anna Pankiewicz (+44) 7866432308 (+44) 1618327211 ext 3543 Anna Pankiewicz
|
| Larry | Post #8 2005-11-06 21:35 (3 lata temu) |
Z nami od: 09-06-2005 Sk±d: ...Kraina Bazyliszka |
Cytat: ..........Aktualnie przygotowuje reportaz o Polakach ktorzy pracuja, pracowali lub wybieraja sie do pracy do Anglii.
Witam Ciê Anno Szczegolnie interesuja mnie historie ludzi ktorzy padli ofiara oszustow. . Gdzie mia³by byæ edytowany program, którym masz chêæ siê zaj±æ? Program o podobnej tematyce by³ w Polsce edytowany przez TVN pod tytu³em "Bitwa O Anglie". Czê¶ciowo by³a to rekonstrukcja zdarzeñ, ale tak¿e "dziennikarski podstêp" dziêki czemu kilku polskich oszustów teraz t³umaczy siê przed Brytyjskimi s±dami..... (Szkoda , ¿e tak ma³o). Je¿eli program ma byæ edytowany w Polsce, to skup siê na tym jak "za³atwiaæ" sprawy oficjalnie i jak unikañ oszustów(gdzie zg³osiæ oszustwo, czy próbê wy³udzenia pieniêdzy za 'pomoc') . [ Wiadomo¶æ edytowana przez : Larry on 06-11-2005 21:37 ] ¦wiat stoi otworem, tylko ciê¿ko znale¶æ odpowiednie drzwi :-)
[ e-mail usuniêty ]
|
| Darek_Chudy | Post #9 2005-11-08 14:44 (3 lata temu) |
Z nami od: 08-11-2005 |
Chetnie wystapilbym w takim programie i wypowiedzial sie, jestem teraz w Krakowie ale przylatuje na Luton w najblizsza Niedziele na tydzien do UK bo potem znowu wracam do Polski wiec moze w tym czasie. Oczywiscie nie musze przypominac ze nie moze powstac zadne takie "dzielo" w ktorym padnie moje nazwisko bez mojej zgody!
Pozdrowienia dla wszystkich uczestnikow tego forum, rowniez tych ktorzy mnie nie lubia:) Tak przy okazji - policja nie dopatrzyla sie mojej winy w sprawie ktora opisujecie, zwrocono mi wszystkie rzeczy i pozegnalem sie w milej atmosferze z Pania Prokurator:) |
| Sithicus | Post #10 2005-12-12 00:12 (3 lata temu) |
Z nami od: 12-12-2005 |
No ludzie, co z Wami? Skoro wszyszcy wiedz± co z tego go¶cia za szuja i gnój dlaczego nie zebra³o siê paru silnorêkich i nie po³ama³o gnidzie kulasów? U nas by³ 2 lata temu taki spryciula, teraz do koñca ¿ycia popiernicza³ bêdzie na wózku.... nieznani sprawcy rozwalili mu rzepki w kolanach
|