Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Czarna lista » Chudy-Oszust zlapany!!!

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Czarna lista" opiekują się: Redakcja, stokesay

Strona główna » Czarna lista » Chudy-Oszust zlapany!!!

Nowy tematNowy post

Strona 1 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

Autor (Odpowiedzi: 55)
koreanka

Post #1

2005-08-08 14:54 (3 lata temu)

koreanka

Z nami od: 08-08-2005

W piatek- 5.08.05 poszukiwany przestepca i oszust zostal zlapany przez policje:)doszlo do tego z udzialem osob bezposrednio poszkodowanych przez tego czlowieka ( nie wiem czy to prawidlowe okreslenie na kogos pozbawionego podstawowych cech ludzkich), jak i innych, ktorzy solidarnie postanowili sprzeciwic sie dalszemu nikczemnemu dzialaniu Chudego.
Powinniscie widziec jego mine!
Wygladal na kompletnie zaskoczonego tym, co go spotkalo;dziwi mnie to, bo chyba nie sadzil, ze kazdy Polak mysli w sposob tak malo skomplikowany i przewidujacy, jak ON.
Pan Chudy zostal zabrany na Policja i przesluchany.
Dowody co do jego winy sa niezbite, takze zycze termu kretynowi spedzenia tyle latek w celi, ile ukradzionych paszprotow ma na swoim koncie!:)
Aha!a za pieniadze "pozyczone" on swoich ofiar, spedzal kazda noc w innym hotelu wraz ze swoja 18-letnia niewiasta, nieswiadoma niczego.
Szkoda mi obojgu...;) :-Y

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

motylek

Post #2

2005-08-08 15:07 (3 lata temu)

motylek

Z nami od: 18-03-2004

i bardzo dobrze - jednego cwaniaczka mniej :-D

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Larry

Post #3

2005-08-08 15:18 (3 lata temu)

Larry

Z nami od: 09-06-2005

Hmmm.
Może zmieni nazwisko na " Ssssscupły " i powie, że to nie on ;-)
Świat stoi otworem, tylko ciężko znaleść odpowiednie drzwi :-) [ e-mail usunięty ]

Do góry stronyOffline

Kingos4

Post #4

2005-08-08 17:42 (3 lata temu)

Kingos4

Po pierwsze- przestepca to on nie jest.
Po drugie- zostal zlapany ale po 24 godz wypuszczony a sprawa najprawdopodobniej zakonczy sie na dochodzeniu policyjnym.
Info z samego zrodla.

Do góry stronyOffline

motylek

Post #5

2005-08-09 13:26 (3 lata temu)

motylek

Z nami od: 18-03-2004

taaak, oni wszyscy są święci....
i przekrecają każdego na tylko na małe sumki....

Do góry stronyOffline

Strona WWW

koreanka

Post #6

2005-08-10 15:47 (3 lata temu)

koreanka

Co do wypowiedzi KINGO, czyli dla nieswiadomych dziewczyny chudego (a raczej dziewczynki, bo ma jedyne 18 lat, przy jego 43), chyba sobie snisz, ze Twojemu sponsorowi ujdzie to na sucho. Malo tego, teraz juz nie mozesz udawac naiwnej, glupiutkiej panienki, ktora nocuje codziennie w innym hotelu za pieniadze ukradzione POLAKOM szukajacym pracy w Londynie!!!
Tzn, nalezy sie male sprostawanie- glupia to Ty jestes z natury, tyle, ze teraz juz nikt Ci nie pomoze, a nawet przez swoje zachowanie mozesz byz posadzona o wspolprace:)
Dla wszystkich zainteresowanych ta sprawa, Chudy wraz ze swa luba spedzali kazda noc w innym hotelu w Londynie.W czasie, gdy mala czekala na ukochanego, on przeprowadzal rozmowy z ludzmi, chcacymi znalezc prace.(I tu apel!nie dawajcie temu idiocie paszportow ani pieniedzy!!!).Trzeba miec naprawde niewiele w glowie, zeby nie wpasc na to, ze cos tu jest nie tak...Ale czego sie spodziewac po lasce, ktora leci na kase( w dodatku nie nalezaca do niego;)
Gdy cale zatrzymanie chudego mialo miejsce, Kinga wyparla sie policji, jakoby byla jego dziewczyna, powiedziala, ze jedynie razem mieszkaja, a ona nie wiedziala ze jest oszustem, po czym blagala Nas o pomoc!
Po czym nazajutrz ponownie wrocila w szpony ukochanego;)Gdzie sa jej rodzice do cholery??!!!

Do góry stronyOffline

Kingos4

Post #7

2005-08-10 22:38 (3 lata temu)

Kingos4

SŁUCHAJ TY CIEMNA MASO

OD TEGO ZACNIJMY ZE JA CIEBIE NIE OBRAZAM JAK ROWNIEZ NIKOGO INNEGO TUTAJ, A TY MNIE TAK.
PO DRUGIE NIE JEST TO MOJ SPONSOR.
PO TRZECIE NIE SNIE ZE UJDZIE MU TO NA SUCHO, TO NIE ZALEZY ODEMNIE, ALE JAK MI NIE WIERZYSZ ZE GO WYPUSCILI TO ZAPYTAJ KOLEZANKI KTORA PONOC MINELA GO NA ULICY.
PO CZWARTE WIECEJ NIENAWISCI PRZEZ CIEBIE PRZEMAWIA NIZ ROZUMU.
PO PIATE NIE WYPARLAM SIE PRZED POLICJA JAKOBYM NIE BYLA JEGO DZIEWCZYNA JESLI CHCESZ SPRAWDZ W MOICH ZEZNANIACH JEST TO ZAZNACZONE W PIERWSZYM ZDANIU.
PO SZOSTE NIE WROCILAM W NICZYJE SZPONY TYLKO DO POLSKI.
A PO SIODME TO GOWNO MI POMOGLISCIE- DALISCIE MI PARE LYKOW WODY I TO WSZYSTKO CO ZROBILISCIE BO DALEJ PORADZILAM SOBIE SAMA.

I PRZESTAN MNIE OBRAZAC BO NIE UWAZAM JAKOBYS MIALA KU TEMU POWODY. A W PRYWATNE SPRAWY SIE NIE MIESZAJ. A TO ZE MNIE OBRAZASZ JEST DOPRAWDY IRYTUJACE TUDZIEZ GLUPIE, BO OSOBISCIE NIC CI NIE ZROBILAM.

[ Wiadomość edytowana przez : Kingos4 on 10-08-2005 22:41 ]

Do góry stronyOffline

Dariusz_Chudy

Post #8

2005-08-11 10:06 (3 lata temu)

Dariusz_Chudy

Z nami od: 11-08-2005

Koreanka, rozwalasz mnie dziewczyno. W twojej wypowiedzi tylko 2 fakty sa zgodne z prawda, reszta to wymysly. Zwykly stek bzdur.

Do góry stronyOffline

koreanka

Post #9

2005-08-11 15:06 (3 lata temu)

koreanka

Apropos tego, co jest prawda w mojej ypowiedzi, to chyba to, ze jestes zlodziejem(co juz wszyscy wiedza) i sponsorem tej malej ladacznicy, ktora bez nas zaryczlaby sie na smierc.
Co do Kingo4, sama nie wiesz co piszesz, chyba jeszcze sie nie otrzasnelas z szoku paczku:)dobrze, ze nikt z nas nie byl na tyle glupi, zeby pozyczyc tobie pieniadze. o ktore rowniez blagalas:)jestem pewna, ze taka zaklamana osoba jak ty spotka jeszcze nie raz na swojej drodze kogos, kto pozadnie cie przyteperuje.
jedyna rzecza madra (przy calej twojej glupocie i naiwnosci piecioletniego dziecka) bylo to, ze wrocilas do Polski.
Lepiej tam siedz i uwazaj na atarszych Panow na internecie;)

Do góry stronyOffline

Kingos4

Post #10

2005-08-11 20:04 (3 lata temu)

Kingos4

Glupia to Ty jestes ---:]
Wiesz co widac ze Cie roznosi ----, ze dalas sie oszukac na 50 funtow, a osoba ktora Cie oszukala chodzi na wolnosci. Ale nie musisz sie wyzywac na mnie, bo nie ja o tym zdecydowalam :]A skad mniemasz ze ja dalej utrzymuje kontakt z Darkiem? Skad masz takie informacje? On Ci mowil albo ja? Bo jakos nie przypominam sobie...tak wiec to chyba Twoje glupie domniemania :P
Prosilam was o jakies 2 funty na metro owszem, ktorych nie dostalam:] (jesli bym dostala to bym oddala) ktos kiedys mi mowil ze polacy za granica sa az tak beznadziejni, ze drugiemu nie pomoga, a sprzedadza go za gume do zucia- cos w tym jest:]
A tak nawiasem mowiac , to wcale nie bronilam Darka w swoich postach. Powiedzialam tylko fakt, bo on znow buja sie po ulicy a nie siedzi w pierdlu tak jak sobie to wymarzyliscie, co jest faktem czy tego chcesz czy nie. I o to tyle wyzwisk??? to Cie tak zdenerwowalo?! nie mozesz zniesc ze bylas tak naiwna i dalas mu 50 funtow a on teraz chodzi sobie po ulicy i nic mu nie zrobiliscie? Sorry- nie popieram tego co robil, ale to suchy fakt- koles chodzi na wolnosci.
A to z kim jestem to juz moja osobista sprawa, ktora nie ma zwiazku z Wasza naiwnoscia:] Notabene mam juz ukonczone 18 lat i nie musze uwazac na mezczyzn (dzieki za Twoje rady) :] co sie tak ---- do mnie, co? Czemu mnie posadzasz o to ze pomagalam mu zgarniac wasza kasę? Dlatego ze napisalam w poscie, ze sie buja na wolnosci? Łohoho, to rzeczywiscie swiadczy o moim wspoludziale:] ale jestes glupia, kobieto daj sobie spokoj i wracaj do Polski, bo na takim poziomie to chyba nigdzie nie znajdziesz roboty w UK, nawet jak zaplacisz 200 funtow, (tam szukaja w miare inteligentnych ludzi). Daj sobie spokoj, znow powtorze sie, bo jak patrze jakie bezpodstawne wnioski wysuwasz to bucham smiechem, ---- sie do mnie bo bylam jego laską:]
Idz lepiej do swojego murzynka mu daj dupki to moze Cie skieruje po rozum do glowy, bo narazie zlosc przez Ciebie przemawia;] kobieto wyluzuj sie, idz lepiej na piwko zamiast sie ---- na forum i dostarczac mi rozrywki ;] ;] ;]
I na koniec cytat specjalnie dla Ciebie-
"Dwie rzeczy sa nieskonczone- kosmos i glupota ludzka"
:) Powodzenia.

Aha i jesli masz co jeszcze do powiedzenia pisz tutaj- kingos4@wp.pl
Chetnie poczytam bo mnie to bawi :]

[ Wiadomość edytowana przez : Kingos4 on 11-08-2005 20:11 ]

[ Wiadomość edytowana przez : Kingos4 on 11-08-2005 21:20 ]

[ Wiadomość edytowana przez : Kingos4 on 11-08-2005 21:23 ]

[ Wiadomość edytowana przez : Redakcja on 11-08-2005 23:05 ]

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony