Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Czarna lista » Czy ktos kozystal z uslug agent tour

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Czarna lista" opiekują się: Redakcja, stokesay

Strona główna » Czarna lista » Czy ktos kozystal z uslug agent tour

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 3)
kulczyk

Post #1

2005-07-25 13:45 (3 lata temu)

kulczyk

Z nami od: 25-07-2005

Pytanko!!!
Czy ktos kozystal z uslug agent tour z Wroclawia???
Jest wyjazd do Manchesteru 27.07
Kulczyk

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Anonim

Post #2

2005-08-01 17:32 (3 lata temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Uczestnik nie jest zarejestrowany

mam nadzieje ze sie nie zdecydowales. za malo mam czasu zeby opisac sposob w jaki postepowali ze mna, powiem tylko tyle ze odwolali mi 2 wyjazdy na 'dzien przed'. Dowiedzialem sie tez o tym odwolaniu tylko dlatego ze dzwonilem do nich codziennie (ani razu nie zadzwonili do mnie). Gdy wkoncu wyjechalem okazalo sie ze cala ich robota polega na tym ze przekazali mnie innemu posrednikowi (EUROBRITZ - czy jakos tak - nie mam teraz przy sobie papierow wiec nie podam na 100). Dodatkowo znalezli mi mieszkanie (miesiecznie wychodzi 800 funtow - na 4 osoby, mieszkanie duzo lepszym standardzie mozna dostac juz za ok 300 funtow miesiecznie, przy czym nasze nie posiada zadnego wyposazenia i uchyla wszelkim normom). Nie polecam.
p.s. cala sytulacja opisana nieco 'z grobsza' bo juz nie bede przecierz wymienial takich drobnostek jak ponad 50 funtow mniej tygodniowki niz obiecywali.

Do góry stronyOffline

keyo

Post #3

2005-12-20 16:50 (3 lata temu)

keyo

Z nami od: 20-12-2005

wiesz, tez od nich wyjezdzalem i moge powiedziec ze mnie tez oszukali i to grubo. a jesli chodzi o ten wyjazd do Manchesteru 27.07 to ja wlasnie mialem to nieszczescie i sie zdecydowalem. Ucieklem tak szybko jak tylko moglem.

Do góry stronyOffline

1956

Post #4

2005-12-23 18:20 (3 lata temu)

1956

Z nami od: 23-12-2005

:-Y co sądzicie o agencji aurobritz działającej ostatnio w angli w miejsc.accrington.

Do góry stronyOffline