The Nokia N95 Black 8GB mobile

Forum dyskusyjne

Czarna lista » DARIUSZ CHUDY ~!!!

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Czarna lista" opiekują się: Redakcja, stokesay

Strona główna » Czarna lista » DARIUSZ CHUDY ~!!!

Nowy tematNowy post

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Autor (Odpowiedzi: 11)

Post #1

2005-07-21 12:10 (3 lata temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Praca: Dariusz Chudy - klamca, oszust i zlodziej!

Ja tylko kilka slów w temacie Pana Dariusza Chudego. To czlowiek absolutnie niegodny zaufania, czlowiek - dla którego chec zarobienia £ przyslonila jakkiekolwiek inne potrzeby i wartosci.
Opowiem teraz krótka historie:
Zupelnie niedawno pojawil sie w Londynie Krzysiek. Przyjechal do Anglii, bo zwyczajnie chcial zobaczyc 'inny swiat', a takze zarobic £ na studia.
Przed wyjazdem z Polski znalazl w intenecie ogloszenie oferujace prace dla studentów, nauke jezyka, zakwaterowanie, bank account w Lloyds oraz work permit. Ogloszenie sygnowala 'firemka' Dariusza Chudego.
Krzysiek spotkal sie w Londynie z Dariuszem Chudym, bo oferta brzmiala zachecajaco... ale niestety...
Pan Chudy prace obiecal, pomogl w wypelnieniu application form do Home Office, za co skasowal Krzyska £35 (co jest przestepstwem, bo posrednicwo pracy w UK jest bezplatne), przyjal tez chetnie £50 w bonach walutowych na koszty zwiazane z work permit oraz dowod osobisty. Pan Chudy obiecal prace na dniach... Krzysiek nigdy juz wiecej nie zobaczyl pana Burego... czekal w umówionym miejscu i czasie 12h bez skutku... dzwonil wielokrotnie na komórke pana Chudego, ale ten oczywiscie telefonu nie odbieral. Krótko mówiac: Pan Chudy okazal sie zwyklym oszustem. Przed momentem rozmawialem tez z Home Office (16 dni po opisywanych wypadkach) i oczywiscie powiedziano mi, ze aplikacja o work permit nie zostala wyslana... Pan Chudy zwyczajnie odsprzedal bony walutowe komus innemu, komu po raz kolejny 'pomagal przy wypelnianiu aplikacji do HO'...
Ludzie, trzymajcie sie bacznosci!!! Pana Chudego omijajcie jak gówno na chodniku bo jest oszustem (sprawa Krzyska juz trafila na komisariat), a ogólnie - jesli jestes polakiem, to najbardziej strzez sie innych Polaków. Szkoda, ze tak jest, ale jestem juz od lat w UK i niestety przekonalem sie milion razy wczesniej.
Teraz podam kompletne namiary na Pana Chudego, zebyscie nie mieli watpliwosci, ze to wlasnia ta zradziecka q-wa szmaciarska, która nalezy omijac jak scierwo.
Dariusz Chudy
Managing Director
Pro4Job Limited
3 Greystoke Gardens
London W51EP
darek@pro4job.com
jobuk@vp.pl
00447914732336
Zwróccie uwage, ze nie ma telefonu stacjonarnego ani osobistego http.
Deklaruje teraz, co nastepuje:
ZROBIE WSZYSTKO, ZEBY PAN DARIUSZ CHUDY PONIOSL ODPOWIEDZIALNOSC KARNA, ZA TO CO ZROBIL. UPEWNIE SIE RÓWNIEZ, CZY FIRMA PANA CHUDEGO FUNKCJONUJE ZGODNIE Z PRAWEM, ORAZ CZY PLACONE SA PODATKI.
Uwali ziomala.
pozdrawiam wszystkich Polaków na obczyznie

-- Klot pajha, July 19, 2005 05:30 pm

Znalazlam to na innym forum -pozwolilam sobie na umieszczenie danych tego pana poniewaz osobiscie mialam z nim kontakt .

Wszystko wygladalo pieknie do poki nie chcial on na sile naciagnac ochotnika do pracy na dodatkowe uslugi ,ktore swiadczyla jego ,,firma,, czyli NIN ,WRS, konto w banku dopiero po skorzystaniu z tych uslug powiedzial ze zarejstruje GO jako poszukujacego prace naszczescie OCHOTNIK okazal sie madrzejszy i nie skorzystal z oferyt .Zastanowil mnie juz wtedy fakt ze na spotkanie umowil sie w prywatnym domu a nie w biurze!!! :-o

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

malolata

Post #2

2005-08-04 16:21 (3 lata temu)

malolata

Z nami od: 04-08-2005

Dzisiaj zostało wszczęte dochodzenie przeciw Dariuszowi Chudemu . Policja wie o wszystkim i go szuka!!!!!! :-D :-] :-]

Do góry stronyOffline

DariuszChudy

Post #3

2005-08-06 20:33 (3 lata temu)

DariuszChudy

Z nami od: 06-08-2005

Wypisywanie o kims ze jest oszustem , zlodziejem bez prawomocnego wyroku sadowego oraz podawanie jego danych personalnych do publicznej wiadomosci jest przestepstwem przeciwko osobie karanym zarowno w Polsce jak i w Anglii i w zwiazku z tym powyzsze posty zostaly juz zgloszone na Policje przezemnie ze wskazaniem osob ktore je napisaly,

Do góry stronyOffline

tomash

Post #4

2005-08-07 09:01 (3 lata temu)

tomash

Z nami od: 30-06-2005

A ja bym zrobil w tym momencie konfrontacje :-)
Wzial ludzi ktorych pan zekomo nieoszukal, pana i zamknal np w pustej sali gimnastycznej :-) Tylko by musiala byc jakas stara bo jak zaczna lawki i inne kijo-podobne rzeczy wyrywac to malo z tej sali zostanie.
Oczywiscie wprowadzimy jakies zasady, zeby wszysyc mieli rowny start np:
1.Nie wolno przyniesc swoich pochodni i widel ;-)

A tak serio jezlei pan nic nie zrobil, to niech sie pan nie boi zglosci na Policje, oni bija tylko nieletnich za posiadanie opalonej lufki, no ale moze zrobia wyjatek.

Do góry stronyOffline

pakos

Post #5

2005-08-07 19:08 (3 lata temu)

pakos

Z nami od: 15-07-2005

Mam takie pytanie: czy Pan Darek mógłby mnie pocałować w d...!!! Czy to tez Pan zglosi na policje??? Jeszcze raz powtórze: Pocałuj mnie w d.....!!!!! Hehe Twoje dni sa policzone :-D
Pakos

Do góry stronyOffline

Strona WWW

tomash

Post #6

2005-08-07 19:28 (3 lata temu)

tomash

Dolaczam sie do akcji rozpoczetej przez pakosa pod tytulem "Pocaluj mnei Pan w du.e, Panie Dariusz"
Dolaczam sie:
Mnie tez moze pan pocalowac.

Ciekawe jak bedzei wygladac rozprawa:
Oskarzeni:
tomash,elza,pakos i malolata :| Wszyscy z forum :|

Zaluje tylko (jezeli to prawda co o panu pisza i mowia) ze jescze pana nikt nie dorwal na wlasna reke.... b omogloby byc wtedy zabawnie :-)

Do góry stronyOffline

Kingos4

Post #7

2005-08-08 10:39 (3 lata temu)

Kingos4

Z nami od: 08-08-2005

Cytat:

07-08-2005, Anonim wrote:
Dolaczam sie do akcji rozpoczetej przez pakosa pod tytulem "Pocaluj mnei Pan w du.e, Panie Dariusz"
Dolaczam sie:
Mnie tez moze pan pocalowac.

Ciekawe jak bedzei wygladac rozprawa:
Oskarzeni:
tomash,elza,pakos i malolata :| Wszyscy z forum :|

Zaluje tylko (jezeli to prawda co o panu pisza i mowia) ze jescze pana nikt nie dorwal na wlasna reke.... b omogloby byc wtedy zabawnie :-)

Hahaha, myslalam ze padne ze smiechu czytajac to. Wszystko rozumiem, oszustwo oszustwem kazdy by sie wkurzyl, ale wy prezentujecie typowo polskie podejscie. To ze jestescie w Anglii chyba nie sprawia wam roznicy bo zachowujecie sie jak typowe polskie pospulstwo. Zalujesz ze nikt go nie dorwal na wlasna reke? Haha, tylko Polak moglby byc tak glupi zeby to wymyslec! Po pierwsze dla mnie to jest kupa smiechu bic kogos za 50 funtow (300 zl) bo tym samym samemu mozna sobie w Anglii narobic wiekszych problemow niz ma P. Chudy.

Coz...Polacy zawsze beda Polakami i nie dziwie sie ze tak są wysmiewani na zachodzi i wykorzystywani do najgorszych prac skoro maja taki sposob myslenia.

Do góry stronyOffline

tomash

Post #8

2005-08-08 10:54 (3 lata temu)

tomash

Po pierwsze:
NIEJESTEM W ANGLI :-) hehe
Po drugie:
Napisalem o tym "dorwaniu" dlatego ze wlasnie znam polskie podejscie i wiem ze polak sie mscic potrafi.
Po trzecie:
post byl napisany w zarcie poniewaz smiesza mie rzeczy typu "posty zostaly przeslane policji" :|
Po czwarte:
Turek sie z turkiem trzyma
Hindus z hindusem
A polak polaka w du.pe jedzie
Po piate:
nie pisalem nic o biciu pana Darka, dorwac nei znaczy udezyc pobic ani nic takiego, rownie dobrze moglby ktos temu panu buzi dac.
Po szoste:
Naczytalem sie o tym Panu i napisalem ze jezeli to parawda poneiwaz nie oceniam osoby samemu sie nei przekonajuc kim dana osoba jest. Ale poprstru jezeli to prawda to poprstu nietoleruje tego typu osob. A Elza jest dla mnei osoba w miare wiarygodna choicaz moglbym sie tez mylic.
Po siodme:
Akcje pocaluj mnei pan w dupe odnosi sie do "oskarzenia postow, forum itp o pomowienia" bo tak naprawde na internecie moge sobie pisac co mi sie podoba (oczywsicie normalny czlowiek pisze z kultura i poszanowaniem innych) i nikt nawet majac IP kompa z ktorego to bylo pisane nei udowodni mi ze akurat ja wtedy siedzialem. Chcialem tu pokazac ze MOZNA prawei wszytko napisac i ze internet jest jeszcze jedynym wolnym medium.

Kazdy ma prawo wypowiedziec swoje poglady, jeden nie lubi czarnych drugi nei lubi truskawek a inny lubi patrzec na mlyny :|
Mozna powiedziec ze taka osboa jest "nietolerancyjna", ale czy mowiac tak o tej osobie i nei sznaujac jej pogladow (jakie by niebyly) tez stajemy sie "nietolerancyjni"??? Do tego dochdzoi kultura spoleczenstaw i normy przyjete jako "dobre inormalne" gdzie cos innego nie wyapoda.

Tak w skrocie, za malo miejsca i czas uzeby to opisac :-)
Powiem tak: jezeli to prawda co mowia o Panu D, to moze mnei pocalowac, b onei lubie takich ludzi. I powtrarzam ostatni raz "pocaluj mnei w dupe" odnosci sie do przeslanai postow na policje. i pewnie tez o to chodzilo pakosowi.

pzdr ;-)

jak kogos obrazilem to przepraszam :-)

[ Wiadomość edytowana przez : tomash on 08-08-2005 10:56 ]

Do góry stronyOffline

motylek

Post #9

2005-08-08 15:13 (3 lata temu)

motylek

Z nami od: 18-03-2004

nowe wieści o starym cwaniaku

Do góry stronyOffline

Strona WWW

misiek234

Post #10

2006-03-24 23:36 (3 lata temu)

misiek234

Z nami od: 24-03-2006

z przykroscia pisze ze Darek Chudy wznowil swoja dzialalnosc :(
ndal naciaga ludzi do pracy i czerpie z tego kozysci. Tym razem proponuje prace przy sortowaniu ceebulki w Wolverhamtom "Wielka Brytania"Oferowal nam nam prace w dobrych waronkach(7 funtow za godzine). Na miejscu okazalo sie ze pracy nie ma!! i pana Chudego tez nie ma:( "wrocil do polski".
Na domiar zlego zostawil w Wolverhamtom na pastwe niezadowolonych klientow Milosza ponoc swojego przyjaciela.
Milosz za zwerbowanie 30 ludzi dostal 400 funtow z czego 150 funtow Darek ukradl Miloszowi zeby wrocic do polski.

Sprawa jest w toku UWAZAJCIE na Pana Dariusza

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony