Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Czarna lista » smrodliwe opinie

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Czarna lista" opiekują się: Redakcja, stokesay

Strona główna » Czarna lista » smrodliwe opinie

Nowy tematNowy post

Autor (Brak odpowiedzi)
kart

Post #1

2005-06-27 13:22 (3 lata temu)

kart

Z nami od: 27-06-2005

jestem szczerze ubawiony waszymi teoriami spiskowymi.piernie jakas osoba i juz wszyscy wachaja gdzie tu wbic jaks szpile.zeby bylo smieszniej pracowalem w firmie i nie mam jej nic do zarzucenia.zanim gosc oglaszal sie w internecie oglosil sie wielokrotnie z gazecie wyborczej.dla niedoinformowanych ,ogloszenie o naborze do pracy moze dac wylacznie osoba ,ktora przedstawia dokumenty poswiadczajace istnienie firmy.konia z rzedem temu kto umiesci takie ogloszenie bez zaswiadczen.kowalski ani nowak tego nie zrobi.wiec zarzuty iz firma nie istnieje wrzucamy do szuflady barany.na forum pojawil sie czlowiek ,ktory posredniczy w pracy i pobiera za to wynagrodzenie[sam o malo nie padl bym w jego sidla].zauwazylem ze ma wiecej niz inni do powiedzenia.moje pytanie brzmi :kogo oszukal radoslaw spigiel.interesuja mnie konkrety poparte dowodami.nikogo.dlaczego odbiera telefon?bo ma was wszystkich gdzies i nie dziwie sie mu.podejrzewam ze kampania reklamowa w internecie to eksperyment bo ja osobiscie majac do dyspozycji tak wiele instrumentow na rynku reklamowych nigdy nie szukal bym pracy ani pracownika.oglaszal sie w ogolnopolskich tygodnikach wielokrotnie i nadal sie bedzie oglaszal bo nic nie ma do ukrycia.szukamy sensacji na miare afery lwa rywina i dupa zimna.jutro pojawi sie inna firma z hiszpanii ,anglii ,szkocji a ci sami ludzie na forum beda szkalowac niejednokrotnie dobre imie na forum.nie twierdze ze wszyscy sa uczciwi ale zachowajcie bon ton i zanim kogos ocenicie doinformujcie sie rzetelniej.powodzenia w szukaniu zatrudnienia dla wszelkiej masci oszolomow.proponuje anglie albo niewolnicza prace w niemczech. kurt andrzej
optymista

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz