Przeglądaj forum |
|
Strona główna » Czarna lista » Konsulat w Madrycie |
| Autor | (Odpowiedzi: 4) |
|---|---|
| Mientusek | Post #1 2005-06-26 21:03 (3 lata temu) |
Z nami od: 26-06-2005 |
Jesli chodzi o pomoc ambasady Polskiej w Madrycie to nieliczylabym na to. Sama o mały wlos nie padłam ofiarą firmy BUDSPOL. Przezornie postanowilam najpierw sprawdzic tę firmę i jej właściciela prosząc o pomoc właśnie konsulat w Madrycie. Otrzymałam odpowiedź, iż konsulat nie zajmuje się weryfikowaniem firm w Hiszanii. To by bylo na tyle jesli chodzi o pomoc naszej kochanej ambasady.
|
Post #2 2005-06-26 21:22 (3 lata temu) |
|
|
Uczestnik nie jest zarejestrowany |
To konsulat czy ambasada bo to 2 rozne instytujce??a nie wyslali cie do kogos kto moglby ci pomoc??Biurokracka banda
|
| Mientusek | Post #3 2005-06-26 21:45 (3 lata temu) |
Z nami od: 26-06-2005 |
Napisałam mail i do Konsulatu i do Anbasady. Odpowiedź otrzymalam szybko ale wlasnie taka jak wyzej od obu tych ibstytucji. Jednak Konsulat odeslal mnie do ambasady Hiszpanii w Warszawie. Zadzwonilam tam i usłyszałam, że ambasada nie ma takiej mozliwosci aby sprawdzic jakakolwiek firmę. Jestesmy zdani na siebie poprostu
|
| Adam_68 | Post #4 2005-06-26 22:38 (3 lata temu) |
Z nami od: 15-06-2005 |
No tak to chyba jest,że my Polacy musimy sobie pomagać sami , wbrew temu co o nas sądzą - nie patrzmy się na instytucje-uwierzmy , że potrafimy sami poradzić z takimy łajdakami.
Myślę ,że właśnie takie forum istnieje , bo instytucje do tego powołane nie dają sobie rady. Polacy(choć brzmi to patetycznie) trzymajmy się razem-a będzie dobrze! ...tak myślę... |
| Larry | Post #5 2005-06-27 01:28 (3 lata temu) |
Z nami od: 09-06-2005 Skąd: ...Kraina Bazyliszka |
Cytat: 26-06-2005, Anonim wrote: trzymajmy się razem-a będzie dobrze! ...tak myślę... Przeważnie jest dobrze ! - Dopóki masz pytanie. - Dopóki nie zarobisz więcej niż znajomi - Dopóki możesz pomóc przy przeprowadce. - Dopóki można od Ciebie pożyczyć pięniądze. - Dopóki organizujesz imprezy. - Dopóki nie zaczniesz zadawać pytań....... . [ Wiadomość edytowana przez : Larry on 27-06-2005 01:35 ] Świat stoi otworem, tylko ciężko znaleść odpowiednie drzwi :-)
[ e-mail usunięty ]
|