Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Czarna lista » ENZO-ZLODZIEJE!!

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Czarna lista" opiekują się: Redakcja, stokesay

Strona główna » Czarna lista » ENZO-ZLODZIEJE!!

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 1)
londynania

Post #1

2008-05-10 10:57:58 (2 miesiące temu)

londynania

Kobieta

Z nami od: 29-05-2007

Slyszeliscie o salonie Enzo na Uxbrige Road-acton,drogi taki jest na Hammersmith.Pracowalam tam jeden dzien-totalna paranoja-szefowa Polka a wykorzystuje rodakow na maxa!!Po pierwszym dniu postanowilam ze moja noga nie postanie wiecej w tym miejscu a moje rece nie beda zarabialy dla kogos tak perfidnego!Na nastepny dzien mojej pracy pinformowalam ze rezygnuje ale pech chcial ze zostawilam swoje PRYWATNE narzedzia pracy a szefowa je zabrala i nie chce mi oddac!!! Rozumiem ze maja powazne problemy bo nikt nie chce u nich pracowac ale najwyrazniej sa na skraju bankroctwa skoro przywlaszczja czyjes sprzety!! Ona tlumaczy sie tym ze ja bylam nie wpozadku bo nie przyszlam do pracy a byli umowieni klienci i ona w ten sposob odbija sobie straty,a co z dniem w ktorym pracowalam??Nie chce wcale od niej zadnych pieniedzy niech sobie je bidulka wezmie, ale jakim prawem zabiera cos co nie nalezy do niej??!!Musze dodac ze kontraktu ani waronkow pracy nie widzialam na oczy!!To jest jakas paranoja w zyciu nie widzialam tak zenujacej osoby! Nie chodzi mi o sam sprzet ale fakt jawnej kradziezy!!Tu niestety rodzi sie wstyd za rodakow-jak widac niektorym pare fontow wiecej robi ciapke z mozgu a gdy sa na skraju bankroctwa...hm -Tonacy brzytwy sie chwyta!!Jeszcze chcialam dodac ze to podobno nie pierwszy raz zrobila taki numer i moj adwokat juz slyszal o tym salonie. NIE DAJCIE SIE WYKORZYSTYWAC!-JA BEDE WALCZYC-W IMIE ZASAD!!:-Y

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

krakn

Post #2

2008-05-11 00:22:40 (2 miesiące temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

no i masz racje, nie wazne czy o funta czy dwa czy milion zasada jest zasada, a tak na marginesie powtórze ci coś co kiedyś powiedział mój dobry znajomy i przyjaciel, ktory zarobił kilka melonów dolarów... "nigdy nie mysl o centach, bo na nich poprzestaniesz, myśl o milionach to je dostaniesz" i z tego co widze kurde ma racje a ta firma zawsze zostanie taka właśnie bida, choc by kontrakty łapała w CC zone :.
ccpl somee com . Oczywiście mogę się mylić co nie znaczy że nie mam racji ;-)

Do góry stronyOnline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWW