Kontynuuj to, co robisz i nie zatrzymuj się na chwile, by ponownie udowodnić to, co już udowodniłeś. Ludzie inteligentni zrozumieją cię od razu. Ci, którzy nie chcą zrozumieć, nie zrozumieją, choćbyś tłumaczył im to samo pięć tysięcy razy.
Przeglądaj forum |
|
Strona główna » Czarna lista » mam pytanie |
| Autor | (Odpowiedzi: 4) |
|---|---|
| edonia7900 | Post #1 2008-04-17 16:27:34 (3 miesiące temu) |
Z nami od: 17-04-2008 Skąd: Thrapston |
witam czy ktos z was orientuje sie ile kosztuje czyszczenie dywanow
Kontynuuj to, co robisz i nie zatrzymuj się na chwile, by ponownie udowodnić to, co już udowodniłeś. Ludzie inteligentni zrozumieją cię od razu. Ci, którzy nie chcą zrozumieć, nie zrozumieją, choćbyś tłumaczył im to samo pięć tysięcy razy.
|
| marcheweczka | Post #2 2008-04-17 16:35:32 (3 miesiące temu) |
Z nami od: 27-07-2007 Skąd: ✿✿Rochdale✿✿ |
edonia...nie musisz pisac kilku postów ...sprawdz w internecie czy w Twojej miejscowości jest firma,ktora zajmuje sie czyszczeniem wykładzin np. wpisz CARPET CLEAN,zadzwon i sie dowiedz...ceny sa rozne...jak ja sie dowiadywalam to OD 15 f w góre za jeden pokój...pozdrawiam
✿✿ (¯`·.¸ღRaz Anioł, raz diablica-jedna twarz, a dwa obliczaღ¸.·´¯)✿✿
|
| krunschwitz | Post #3 2008-04-17 16:36:33 (3 miesiące temu) |
Z nami od: 21-05-2006 Skąd: London |
Jezeli jestes w zasiegu polkiego tygodnika"Cooltura",to tam jest kilka ogloszen ludzi czyszczacych dywany i wykladziny.Sprawdz strone Cooltury i Gonca Polskiego.A moze i w naszym katalogu firm cos znajdziesz
To ja Miś Pszekliniak i Włatcy Móch.
Zmeczony Londynem...Szukam innego miejsca do zycia...
|
| krunschwitz | Post #4 2008-04-17 16:40:01 (3 miesiące temu) |
Z nami od: 21-05-2006 Skąd: London |
Jeszcze jedna uwaga :Czarna lista to nie najlepsze miejsce do umieszczania tego typu zapytan...
To ja Miś Pszekliniak i Włatcy Móch.
Zmeczony Londynem...Szukam innego miejsca do zycia...
|
| edonia7900 | Post #5 2008-04-17 20:25:46 (3 miesiące temu) |
Z nami od: 17-04-2008 Skąd: Thrapston |
dziekuje slicznie za informacje
|