Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Czarna lista » Ubezpieczenia samochodowe

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Czarna lista" opiekują się: Redakcja, stokesay

Strona główna » Czarna lista » Ubezpieczenia samochodowe

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 2)
nitram

Post #1

2008-03-26 13:34:48 (5 miesięcy temu)

nitram

Z nami od: 21-10-2007

Uwaga na firme autotrader za posrednictwem ktorej nabylem ubezpieczenie na rok nastepny.By przeciagnac mnie do siebie oferowali oplate nizsza niz mialbym za kontynuacje w poprzedniej , po miesiacu podniesli stawke o 100% poniewaz dokumenty potwierdzajace moja znizke nie byly wystarczajace , zas w chwili podpisania umowy byly jak najbardziej ok.
Zrezygnowalem pomimo , ze jeszcze orzneli mnie na jakies dodatkowe oplaty za zerwanie umowy , gdzie nie ja bylem strona zmieniajaca warunki umowy.
Uwazajcie na Auto Trader- takie ladne reklamy maja w tv.
Pozdrawiam wszystkich Rodakow za kolkiem

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

bodzio1257

Post #2

2008-03-26 15:12:23 (5 miesięcy temu)

bodzio1257

Z nami od: 23-09-2007

Kolego miałem podobny problem. Jak byś mógł się ze mną skontaktować to bardzo cię proszę. To mój nr GG 1205554. Dziekuje :)

Do góry stronyOffline

krakn

Post #3

2008-03-26 15:49:53 (5 miesięcy temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

na przyszłość polecam elephanta, po stłuczce żadnych problemów, gdy popełniłem błąd w wypełnieniu umowy na drugi samochód bo zaznaczyłem że mam bonus, sprostowałem to przez telefon i kosztowało mnie to tylko 17 funtów opłaty manipulacyjnej, w sumie moja wina, a gdybym tego nie zaznaczył podejrzewam że i tak ubezpieczenie było by wyższe wiec tak czy siak przez pomyłkę jestem do przodu, wg mnie spoko i tania firma
[ link usunięty ] ccpl somee com . Oczywiście mogę się mylić co nie znaczy że nie mam racji ;-) * ze zmian w polskim szkolnictwie podoba mi się pomysł by matura z angielskiego była po Polsku

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWW