Przeglądaj forum |
|
Strona główna » Czarna lista » Czy ktos slyszal? Section-One-Security |
| Autor | Strona: 2 z 2 |
|---|---|
| Anonim | Post #1 2005-06-10 11:17 (3 lata temu) |
|
Uczestnik nie jest zarejestrowany |
|
| Anonim | Post #2 2005-06-13 14:27 (3 lata temu) |
|
Uczestnik nie jest zarejestrowany |
No i co ?Kontrakty podpisane!!!!Czekaja kolejne !!!!
|
| Cerber | Post #3 2006-12-25 13:41 (2 lata temu) |
Z nami od: 25-12-2006 Skąd: Gloucester |
Pracowalem dla nich we Francji i Wloszech byli tylko posrednikami w kontakcie z klijentem, pracowalismy jako ochrona osobista pewnej rodziny podczas ich wizyty wakacyjnej w Europie. Mam pytanie czy s1s posredniczy jeszcze w takich sytuacjach jestesmy grupa bylych zolnierzy (GROM,FORMOZA) i policjantow (KAT) szukamy pracy w ochronie osobistej w miejscu wskazanym przez pracodawce lub posrednika (caly swiat)
nie ma zlych uczniow sa tylko zli nauczyciele.
|
| aniapila | Post #4 2007-11-07 11:13 (10 miesięcy temu) |
Z nami od: 27-07-2007 Skąd: Piła |
Cytat: 2005-06-10 10:29, Anonim napisał(a): Ok !!!Niech zostanie nasza dyskusja co do warunkow tu proponowanych tematem do wypowiedzi dla dwoch grup ludzi!!pierwsza to ludzie ktorzy przeszli pozytywnie interview i na tych pozostalych!!! nie jestem tym "specem z warszawy"jak to pani nazwala ale bacznym obserwatorem calego procederu tej firmy:) co do specow ,to tylko ich dobra wola ze organizowali,te szkolenia (niech pani uwierzy ze niestety ze znajonosci zagadnien ochrony i ANGIELSKIEGO)od tego jak pani juz wie jest firma angielska.(niestety nie wszyscy kozystali z tego szkolenia bo uznali ze chyba sa jacys lepsi.i co? nie przeszli !!) Grupa ktora przeszla pozytywnie intervew dzisiaj wlasnie zdala(100%)egzamin po szkoleniu u anglikow !!juz maja tez przydzialy do pracy>ale to pewnie juz maz zameldowal:) teraz troche matematyki!1:)maly szczegol (z polski przyjechalo 61osob a nie 80,z tej grupy 38 przeszlo na poczatku i juz sa zatrudnieni!! z pozostalej grupy tylko okolo 5 wraca do Polski i to dlatego musza zaplacic(10£) za zmiane daty powrotu bo sami moga zadecydowac kiedy chca wracac)pozostali szukaja czegos na wlasna reke:)czyli nie jest tak zle ,a wiem ze "spece tez nie zostawili ich bez pomocy i daja jakies kontakty co do pracy w innych branzach (gdzie znajomosc angielskiego moze byc w stopniu nizszym od wymaganego w ochronie) jeszcze cos bardzo waznego !!!!!Tutaj PRACOWNIK OCHRONY NIE MOZE NAWET DOTKNAC DELIKWETA...WYJATEK (ZAGROZENIE ZYCIA TWOJEGO LUB INNYCH,WIEC JAK GO ZATRZYMAC ?I TU ANGIELSKI MA BYC PERFEKT ,WIEC CHYBA ZROZUMIALE ZE SELEKCJA MUSI BYC!!NIEPRAWDAZ? Teraz juz do ogolu!!to moje przemyslenia!!jak wyobrazacie sobie prowadzenie firmy nie majac kontroli nad nimi(mieszkanie w roznych miejscach,domy w calym londynie).Kto zakwateruje zreszta niepewnych osob?(beda mieli prace albo nie)znowu matematyka:)60xmin50£/osoba(w domkach)+2tyg depozytu(1oo£/os)=9000£ Teraz hostele(min17£/doba/os.na okres nie dluzszy niz 2 tyg)rozmieszczone w roznych miejscach w londynie i nie zmieszcza nigdy tyle osob czyli zostaje HOTEL(min25£/os o depozycie nie wspomne bo chyba juz nie ma potrzeby przy tej cenie) dlatego hotel "robotniczr"jest naprawde ok uwierzcie!!I WSZYSCY SA RAZEM!! DO WIADOMOSCI ZAINTERESOWANYCH ,ANGIELSKIE FIRMY OCHRONY MAJA SWOJE ODDZIALY W WIELU KRAJACH SWIATA (WIEC ZATRUDNIENIE DLA NIE GARSTKI LUDZI 60 OSOB NIE JEST NAPRAWDE PROBLEMEM) MAM NADZIEJE ZE PRZECZYTA TO KTOS KTO PRACUJE DZIEKI S-ONE-S I COS SAM NAPISZE !! JAK KTOS MA JAKIES PYTANIA TO CHETNIE ODPOWIEM !!POZDRAWIAM PANIA(GRATULUJE ZE MAZ JUZ MA PRACE), WSZYSTKICH FORUMOWICZOW I ADMINISTRATORA:)ZYCZLIWY Cytat: Cytat: Ja z mezem zostalam sama w Polsce.Obecnie przebywam u corki moj maz pracuje w Polsce jako ochroniarz posiada licencje I stopnia w chwili obecnej zdaje na II stopien .Czy mial by jakies szanse tu w Anglii na prace zwiazana z jego posiadana licencja.Pragne zaznaczyc ze maz ma 54 lata i obawiam sie ze jest juz niezbyt mlody.Bardzo pragniemy byc razem i corka.Uczymy sie angielskiego choc przyznam ze strudem nam to przychodzi,ale sie niepoddajemy.Bardzo prosze o przyblizenie mi tego tematu i warunkow jakie nalezaloby spelnic.Z gory bardzo dziekuje! m Ania
|
| Wasal | Post #5 2007-11-15 00:16 (9 miesięcy temu) |
Z nami od: 19-04-2006 |
Cerber ja mysle ze ty majac licencje Cp i pracujac w tym zawodzie nie powinienes zadawac takich pyta....bo Twoja bystrosc odbiega od zlonierza Gromu
Pozdrawiam. Bez cisnien!!! |