MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

AJ1984

Post #1 Ocena: 0

2014-04-24 22:37:41 (11 lat temu)

AJ1984

Z nami od: 15-03-2013

Witam chcialabym was sie zapytac jak wasze pociechy reagowaly gdy musialy isc do przedszkola (czy szly z checie czy byl tylko placz)pytam bo moje dziecko poszlo w tym tygodniu do przedszkola i jest Tragedia wogole nie chce zostac sama pierwsze pol godz.to trzyma sie reki i ani w ,, lewo ani w prawo,,.Placze jest histeria ze ona nie chce tu byc sama i wogole.Masakra :-[

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

NellisAnn

Post #2 Ocena: 0

2014-04-24 23:28:47 (11 lat temu)

NellisAnn

Kobieta

Z nami od: 06-08-2013

Po jednym tygodniu przejdzie. Nie poddawaj sie..

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

martunia2302

Post #3 Ocena: 0

2014-04-24 23:45:15 (11 lat temu)

martunia2302

Kobieta

Z nami od: 18-10-2010

Dzieciak potrzebuje troszke wiecej czasu,wiec nie martw sie.Znajomej corka plakala przez kilka miesiecy..nauczyciele bardzo sie starali zeby dziecko sie zadomowilo i sie udalo.
Tobie tez sie uda,ale potrzebujecie troszke czasu.

Do góry stronyOffline

agarudii

Post #4 Ocena: 0

2014-04-24 23:48:47 (11 lat temu)

agarudii

Kobieta

Z nami od: 30-08-2011

moja wyla przez 3miesiace, teraz jak jest niegrzeczna, to ja strasze, ze do przedszkola nie pojdzie :-)
Błogosławiony ten, co nie ma nic do powiedzenia, a pomimo to milczy.

Do góry stronyOffline

AJ1984

Post #5 Ocena: 0

2014-04-25 14:37:19 (11 lat temu)

AJ1984

Z nami od: 15-03-2013

Hejka dzieki wielkie wam za mile slowa ktore mnie podniosly na duchu za wsparcie:-* dzisiaj zaprowadzilam mała do nursery na 2 godz przez 40min siedzialam z nia a ona wczepiona w moja noge nawet sie nie poruszyla (przed pojsciem do przedszkola mowila ze zostanie, ze sie bedzie bawic itd.)a bylo innaczej.W koncu nauczyciel powiedzial zebysmy sprobowali ja zostawic Sama Pan nauczyciel ja wzial uwiezcie mi ze nie wiedzialam ze moje dziecko ma tyle siły tak sie mnie mocno trzymala placz byl niemilosierny az sie zanosila gdy wyszlam to i mnie wzielo wylam jak bóbr pozniej stalam i patrzalam z daleka na nia to akurat nauczyciel ja przytulal i nie plakala wiec poszlam do domu ciekawe jak bylo pozniej , powiedzieli za jak cos to beda dzwonic.:-)

Do góry stronyOffline

MamaMyszow

Post #6 Ocena: 0

2014-04-25 14:43:45 (11 lat temu)

MamaMyszow

Konto usunięte

Bedzie dobrze :-D jedne dzieci zadomawiaja sie szybko, a inne potrzebuja troche czasu. Ja nie mialam problemow ze sredniakiem, bo z mila checia jezdzil do niani, a potem zaraz zaczal szkole. U niego jest tylko jeden problem - wstawanie, ale to problem codzienny, nie tylko dni szkolnych. Moja najstarsza miala problemy przystosowawcze, ale z winy rodzicow... za dlugo byla ze mna w domu i nie mogla sobie poradzic z rozlaka. Teraz ma 9 lat i nie moze sobie poradzic, kiedy pada deszcz i nie ma jak wyjsc na podworko.

Troche czasu i bedzie z ochota chodzila do przedszkola :-)

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,