MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona

Strona 6 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

Str 6 z 6

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

NikolaTesla

Post #1 Ocena: 0

2013-03-04 01:05:56 (12 lat temu)

NikolaTesla

Mężczyzna

Z nami od: 01-07-2011

W wyniku tego e-egzorcyzmu właśnie zacząłem instalację klienta Diablo III.
Jakie są wasze ulubione klasy i dlaczego?

Cytat:

2013-03-03 21:14:56, Judyta80 napisał(a):
jestem ciekawa, czy Nikola odważyłby się na słowa w podobnym tonie o muzułmanach...

Cytat:
Zamień je w obrazku Nikoli na Allah i poczekaj trochę, to zrozumiesz...

Dzięki Tobie właśnie nauczyłem się edytować animowane pliki gif.
Dziękuję! <3
Obrazek

[ Ostatnio edytowany przez: NikolaTesla 04-03-2013 01:06 ]

---------------

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

jolantina

Post #2 Ocena: 0

2013-03-04 08:01:56 (12 lat temu)

jolantina

Kobieta

Z nami od: 17-11-2008

Cytat:

2013-03-04 01:05:56, NikolaTesla napisał(a):
W wyniku tego e-egzorcyzmu właśnie zacząłem instalację klienta Diablo III.
Jakie są wasze ulubione klasy i dlaczego?

Ja na razie testuję czarodziejkę i szamankę, zawsze wolałem postaci, które nie musza ganiać za pojedynczymi sztukami i likwidować je pojedynczo, postaci o czarodziejskich mocach robią to czasem hutrowo ;). A że gram, powiedzmy, od deski do deski, musze przejść każdy centymetr, to żywy stamtąd nie wychodzi nikt (czasem nawet ja), to jest mi taka opcja na rękę.
Ale czazrodziejką utknęłam na drugim poziomie trudności (koszmar się nazywa :)), nie mogę przejść jednego z kierowników, dlastego zaczęłam grać iną postacią.
Mąż z kolei woli postacie odznaczające się siłą, podejśc łupnąć i następny.
Jak w życiu, jeden lubi czerwony, inny zielony.
Miłego grania.

[ Ostatnio edytowany przez: jolantina 04-03-2013 08:02 ]

Diabla oszukac nie grzech

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2013-03-04 08:42:35 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

shadow01

Post #4 Ocena: 0

2013-03-04 09:31:07 (12 lat temu)

shadow01

Mężczyzna

Z nami od: 06-09-2010

a poco wogole opowiadasz jakies bzdury ze gra moze kogos opetac? jak masz jakies swoje przekonania religijne co do tej gry to niepisz tutaj bo to smieszne jest, jakos ja gram w serie diablo juz od 11 lat i nie zabardzo diabel mnie opetal ]-8 ,
co do gry i postaci to kazda postac jest b. mocna jesli potrafi sie nia grac ja zaczalem grac na Hard core bo jest duzo przyjemniej ;] na HC przynajmniej trzeba bardzo uwazac zeby nie zginac ;)

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

NikolaTesla

Post #5 Ocena: 0

2013-03-10 15:38:31 (12 lat temu)

NikolaTesla

Mężczyzna

W ustawieniach sterowników graficznych można włączyć ambient occlusion, dodaje grze głębi i kolory sprawiają wrażenie mniej nasyconych.

Wersja "vanilla":
Obrazek

..i z dodatkowymi cieniami:
Obrazek
---------------

Do góry stronyOffline

suchy79

Post #6 Ocena: 0

2013-03-20 17:29:29 (12 lat temu)

suchy79

Mężczyzna

Z nami od: 26-10-2011

WItam, juz wypowiadalem sie na temat tej gry (str 4) ktora posiadam od pierwszego dnia kiedy to wyszla. I czytajac komentarze musze podzielic sie z wami pewna historia ktora przytrafila mi sie ostatnio. Na poczatku powiem tylko ze to co napisala Judyta80 otworzylo mi oczy na wydazenie o ktorym zaraz napisze.
A wiec... Gralem sobie cala noc w Diablo ,mialem wolne przed nockami wiec sobie siedzialem az mi sie oczy zaczely zamykac :) (a co! )Wtedy nie pomyslalem o tym ale odchodzac od komputeraz slyszalem dziwny szelst, pomyslalem ze to pewnie sasiedzi i nic sobie z tego nie zrobilem, idac na gore do sypialni miejwiecej w polowie schodow znow "SHHHH..." ten sam szelest... ALe znow na mysl przyszli sasiedzi. Tak wiec polozylem sie do lozka i zasnalem, wspomne tylko ze nie latwo przyszlo mi zasypianie bo martwilem sie ze wystawione przedmioty na aukcji sprzedawalem zbyt tanio... Rano obudzilem sie dosc wyczerpany, mysle sobie za dlugo siedzialem w nocy... w jak wielkim bledzie bylem nawet nie zdawalem sobie sprawy. A wiec jak zawsze moj poranek zaczyna sie myciem zebow i kawa... i tu pierwszy znak. Moja szczoteczka byla w nie tej "dziurce" w kubku w ktorej ja wczoraj zostawilem, wiele o tym nie myslac umylem zeby poszedlem robic kawe. Kolejna dzwna zecza ktora dopiero teraz do mnie doszla i musze przyznac ze za kazdym razem jak o niej pomysle to mam gesia skorke na calym ciele, byl fakt, ze moj kubek byl... umyty! Ja z regoly nie myje kubka, jak wypije kawe to on wiernie czeka na mnie przy komputerze ale tego wlasnie feralnego dnia byl... umyty!!! Mozecie sie smiac i mowic ze sobie jaja robie ale serio byl, zona go nie umyla bo pytalem, powiedziala i pamietam to jak dzis " Sam se myj ten kubek!". Ale wracajac do tematu, wtedy to nawet sie ucieszylem ze ten kubek byl umyty bo juz byl w kuchni wiec lazic nie musialem tylko zrobilem kawke i do salonu na kanape... I wlasnie na kanapie znow uslyszalem to "szelestanie" mysle sobie to nie moga byc sasiedzi bo przeciez sa w pracy. Wiec jak kazdy mezczyzna/obronca domy, niedoszly detektyw udalem sie na spacer po wlosciach w poszukiwaniu zrodle szeleszczenia! Wiedzialem ze musi byc to gdzies na parterze bo lezac w lozku nic nie slyszalem. Tak wiec pole przeszukiwan zmiejszylo sie tylko do kuchni, korytarza, salonu i konserwatorium (pol z ang). W kuchni juz bylem robiac kawe, korytarzem szedlem z kuchni do salonu w ktorym wlasnie siedzialem wiec pozostalo tylko ... konserwatorium. Do konserwatorium prowadza duze podwojne szklane drzwi, sa to suwane dzrwi wiec nie ma mowy o przesowaniu sie ich przy podmuchach wiatru tzw. przeciagach. Wszedlem wiec do konserwatorium i zaczalem szukac, najpierw pod stolem, za krzeslami za szafka z moimi skarbami ktore zona nazywa smieciami i kaze mi trzymac poza widokiem zeby goscie ktorzy przychodza przypadkiem nie widzieli. Ale nic nie znalazlem, zostal jeszcze maly stolik w rogu pod ktorzym trzymam rolki ktore czekaja na lepsza pogode ale tam rowniez nic. Ostatnimi przedmiotami ktore znajdowaly sie w pomieszczeniu byla szafka ktora wraz z malzonka zakupilismy od znajomych wracajacych do Polski oraz wozek corki. Wiec podszedlem do szafki kiedy to moj wzrok przykulo jedno z kol wozka. Wozek ten ma pompowane kola i jedna z przednich jak sie okazalo opon nie miala powietrza... bez zastanowienia chcialem siegnac pochylajac sie przez stol do wlasnie tego kola aby je wymatowac kiedy to zachaczylem biodrem o szafke (lub nie nie wiem bo stalo sie to wszystko tak szybko) i wlasnie wtedy LUBUDU!!!! oberwalem czyms w glowe... Pierwsza mysl jaka przeszla mi po glowie to ze wiatrak ktory czasem wlaczamy latem a ktory wisi na samym srodku spadl mi na glowe. Ale to nie moglo byc to bo przeciez lezal byl najprawdopodobniej nieprzytomny. Natychmiast wiec odwrocilem sie szukajac powodu mojego jak ze w tym momencie wielkiego "bulu" glowy kiedy to moim oczom okazala sie przyczyna mego guza! Miedzy stolem a szafka ze skarbami na podlodze lezalo pudelko, nie bylo to zwykle pudelko. Bylo to pudelko z gra DIABLO III!!!! Ta sama gra w ktora gralem tyle godzin w nocy! Nie zastanawiajac sie nawet przez chwile podnioslem to oto pudelko i postawilem je spowrotem na polce. ALe to nie byla najdziwniejsza reakcja n to co sie stalo. Teraz dopiero wiem ze musialem zostac, chyba, tak mi sie wydaje, opetany podczas udezenia bo poszedlem do komputeraz (po drodze zabierajac kawe ze stolu w salonie) i co, i bez namyslu wlaczylem DIABLO III!!! Tak poprostu kliknalem i juz... Nie zanudzajac was juz wiecej dodam tylko ze gralem tak mniej wiecej do 15 bo musialem po corke do przedszkola jechac, a jak wrocilismy to mala musiala zjesc i nie bylo zbyt duzo czasu na gre.
Wtedy nie myslalem o tym za wiele ale teraz juz chyba wiem ze musze byc OPETANY!!! bo jak to inaczej wytlumaczyc, te szeleszczenie, to ze wlasnie ta gra wyladowala mi na glowie i na domiar zlego to ze wlasnie po tym wszystkim wlaczylem nic innego jak tylko DIABLO III!!!... Jak wiecie gdzie moge sie zglosic o pomoc w tej sprawie prosil bym o jakies wskazowki bo ja juz nie wiem co robic, caly teraz czas o tym mysle i caly czas wracam do tej gry, na szczescie chyba czuwa nademna jakis aniol bo czasem pogram tez w World of Tanks (chyba nie da sie byc opetanym duchem czolgu, chyba, nie wiem), i czasem w Tera (kurde tam sa duchy, nie pomyslalem o tym jak instalowalem). Tak wiec prosze pomozcie bo ja juz nie wiem co mam robic....
... aha i napompowalem to kolo od wozka jak by sie ktos pytal :)

PS. sorry za bledy :( im mniej uzywa sie pisanego jezyka tym gorzej to wychodzi :(

[ Ostatnio edytowany przez: suchy79 20-03-2013 17:30 ]

Do góry stronyOffline

jolantina

Post #7 Ocena: 0

2013-03-20 17:55:38 (12 lat temu)

jolantina

Kobieta

Z nami od: 17-11-2008

Niedobrze.
Musimy ustalić fakty.
Czy koło napompowałeś w transie? Jeśli tak, to może to nie ty, tylko opakowanie po gierce tak się otwierało i zamykało, otwierało i zamykało, powodując podmuchy?
Co do kubka, nie mogę podpasować żadnej z postaci z gry, która dbałaby o czystość...za mało danych dla mnie.
Ale to nic, zaraz zacznę analizować twoją wypowiedź konkretniej, na razia chciałam tylko przesłać słowa otuchy...
Diabla oszukac nie grzech

Do góry stronyOffline

Avi_141_greates

Post #8 Ocena: 0

2013-03-20 19:13:02 (12 lat temu)

Avi_141_greatest_enemy

Mężczyzna

Z nami od: 17-05-2012

Heh, jako małą ciekawostkę muszę napisać, że i owszem, wiele osób informowało o dziwnym dzwięku (coś jak szelest wiatru) w tej grze. Smaczku dodawał fakt, że nijak nie dało się go (dzwięku) znaleźć w kodzie gry. Temat był wielokrotnie omawiany na forach diablo eu czy pl. Miał również swój mały epizod na forum blizzhackers. Generalnie od czasu patcha 1.07 owego dzwięku ponoć już nie ma, ale ja nie wiem bo i tak gram bez głośników to chyba nic mnie nie opęta :)

Szelest był głównie w actie 3 na drodze do Azmodana, cały Spire w Actie 4 oraz Fields of misery w Act 1 co skłaniało ludzi do wniosku, że to mogą być klucznicy w pobliżu. Ale to spekulacje, które jak widzę zrodziły wiele chorych opowieści.

Osobiście dla mnie D3 to gra jednej postaci (barb) i jednego aktu (3). Generlanie zawiodłem się na całej lini, choć teraz gram troszkę łowcą i jest dobrze choć wolno.

Wizard jest ciągle nerviony, witch doctor mnie nie kręci, monk jest drogi na wyższe mp, generalnie zostaje barb, który czy kto lubi czy nie, jest w grze postacią dominującą.

Do góry stronyOffline

Avi_141_greates

Post #9 Ocena: 0

2013-03-20 19:16:19 (12 lat temu)

Avi_141_greatest_enemy

Mężczyzna

Z nami od: 17-05-2012

Przepraszam za drugi post ale warto dodać, że całą grę ratuje bardzo Auction House, na którym spędzam więcej czasu niż w samej grze. Ja po prostu lubie dobry trade. :)

Do góry stronyOffline

NikolaTesla

Post #10 Ocena: 0

2013-03-20 19:24:06 (12 lat temu)

NikolaTesla

Mężczyzna

Lucky bastard..
Po instalacji czekałem cały miesiąc z brudnym kubkiem po kawie stojącym przy komputerze. Żaden, nawet pomniejszy demon nie zainteresował się jego umyciem.
:-(

Po tygodniu usłyszałem tajemnicze szeleszczenie.. Zacząłem badać sprawę i okazało się, że to był mój stary twardy dysk.

Opętany twardy dysk.

Coż za rozczarowanie. Byłem gotowy aby stać się "vessel of sejtan".
Modyfikator +3 do przestawania z goth-laskami, moc mówienia w różnych nie wyuczonych wcześniej językach (tylko pomyślcie, ile czasu można by zaoszczędzić na lekcjach). I co?! I NIC z tego.
Ech...

Rozczarowany dzieckiem Blizzarda zrezygnowałem i zacząłem grać w Path of Exile, na dziś jest w open beta i trzyma klimat starego Diablo. Dużo potężnych demonów, może któryś wreszcie mnie zkoruptuje.

Obrazek

[ Ostatnio edytowany przez: NikolaTesla 20-03-2013 19:36 ]

---------------

Do góry stronyOffline

Strona 6 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,