MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Szukam graczy Battlefield 3 na PC do wspólnej gry na TS

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

MartinSeeker

Post #1 Ocena: 0

2012-02-27 21:53:32 (13 lat temu)

MartinSeeker

Mężczyzna

Z nami od: 24-05-2006

Tak jak w temacie , na polskich serwerach nie gram bo ping za wysoki, na angielskich zaś trudno wyłowić rodaka.
Szukam osoby / osób lubiących wieczorem odprężyć się graniem online i chcących polepszyć jakość gry rozmową na team speak lub na innym komunikatorze głosowym np wbudowane w BF3 VoIP.
Na pewno będzie grało się lepiej dzieląc ze sobą info o sytuacji na mapie.

Jeśli jesteś dzieckiem poniżej 18 lat to nie zawracaj sobie tym D..y bo nie gadam z kolesiami którzy nie przeszli jeszcze mutacji :0
Jestem dorosłą osobą lubiącą pograć online i szukam frendów tu w UK żeby pograć razem w BF.

Zainteresowanych proszę o odpowiedź w tym temacie to wymienimy się jakoś swoimi kontaktami w Origin

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

suchy79

Post #2 Ocena: +1

2012-02-28 06:24:56 (13 lat temu)

suchy79

Mężczyzna

Z nami od: 26-10-2011

Witam, u mnie instalka BF'a na kompie jeszcze jest (regularnie updatowana z nudow :)) ale obecnie pogrywam w World of Tanks :) (tier VII... kasy mi brak na VIII). Jezeli chodzi o BF'a to oczywiscie czasem moge zasiasc nie ma problemu :)
Podaj nick na pw, postaram sie odezwac w ciagu kilku nastepnych dni.

PS. Jezeli chodzi o TS, masz dostep do jakiegos serwera? Ja do tej pory laczylem sie przez skype z kumplami z PL mimo dostepu do TS/mumble z powodu wbudowanej opcji press button to speak.

Do góry stronyOffline

WegorzGrzegorz

Post #3 Ocena: -1

2012-03-04 16:25:43 (13 lat temu)

WegorzGrzegorz

Mężczyzna

Z nami od: 24-02-2012

Cytat:
Jeśli jesteś dzieckiem poniżej 18 lat to nie zawracaj sobie tym D..y bo nie gadam z kolesiami którzy nie przeszli jeszcze mutacji :0

Dlaczego mam dziwne wrażenie że masz ok 19 lat?
Bo dziwne by było, gdyby osoba dorosła rzuciła tak kretyński tekst.

Przykro mi, ale ja nie gadam z pseudodorosłymi :/ .

Co do TS, oto adres serwa za free:
ts-cfps.pl
Są tam kanały publiczne, jak chcecie własny to trza jakiegoś admina zaczepić i założy.

W TS można przełączyć funkcję push to talk na aktywacje głosem.

[ Ostatnio edytowany przez: WegorzGrzegorz 04-03-2012 16:28 ]

Do góry stronyOffline

MartinSeeker

Post #4 Ocena: 0

2012-03-04 18:27:36 (13 lat temu)

MartinSeeker

Mężczyzna

Po co zabierasz głos w sprawie która tak naprawdę nic cię nie obchodzi i nic sensownego nie wprowadzasz swoją wypowiedzią?
Na forum onetu idź - tam twoje miejsce.

[ Ostatnio edytowany przez: MartinSeeker 04-03-2012 18:28 ]

Do góry stronyOffline

WegorzGrzegorz

Post #5 Ocena: 0

2012-03-06 09:45:21 (13 lat temu)

WegorzGrzegorz

Mężczyzna

Z nami od: 24-02-2012

Dzięki że powiedziałeś mi, gdzie gdzie moje miejsce.
Jesteś moim guru.

Co do tematu.
Mylisz się.
Jeżeli nie zauważyłeś, to teraz Ci wytłumacz e treść mojego poprzedniego posta:

Zbrałem głos gdyż użytkownik suchy79 zapytał o TS3, jak widać nie wie że w TS w opcjach można zmienić metodę z Push-to-talk na nadawanie ciągłe lub aktywacje głosem.

Przez to niepotrzebnie korzysta ze Skype, a podczas gry używanie Skype to masochizm.

A że Twój wpis świadczący o pseudo-dorosłości kuł w oczy, to skomentowałem.
Wszak od tego fora dyskusyjne są.

Próba jakiejkolwiek prowokacji nie uda się, więc możesz sobie wszelakie próby odpuścić.
Mam bardzo chłodne podejście do internetu.
Pozdrawiam.

Do góry stronyOffline

MartinSeeker

Post #6 Ocena: 0

2012-03-06 09:56:12 (13 lat temu)

MartinSeeker

Mężczyzna

Przepraszam Grzegorz, to wszystko moja wina, gdybym tylko nie odpowiedział na twój sarkastyczny tekst odnoszący się do mojej dorosłości nie stało by się to wszystko i topik który założyłem nie został by zaśmiecony niepotrzebnymi postami śmieciami.

Raczyłem sobie przeczytać inne twoje posty na tym forum i zauważyłem że w jednym z nich jakiś pan zbrukał cię wyzywając od dzieci.
Za niego też chciał bym cię przeprosić.
Myślę sobie że gdyby tak dało się cofnąć czas i zapobiec temu wszystkiemu, ileż to żalu twego wlanego w cyberprzestrzeń bym mógł zaoszczędzić.

Wiem ze to niewiele ale na przeprosiny wysłałem ci kwiaty, miała to być niespodzianka ale chcę żebyś był przygotowany i wiedział od kogo one są.

Na koniec chciał bym zadedykować ci piosenkę zespołu Masters pod tytułem "Wybacz mi"

Twój
MartinSeeker

[ Ostatnio edytowany przez: MartinSeeker 06-03-2012 18:52 ]

Do góry stronyOffline

FACToooR

Post #7 Ocena: 0

2012-03-07 13:11:09 (13 lat temu)

FACToooR

Mężczyzna

Z nami od: 07-03-2012

Witam wszystkich ktorzy chca miec kontakt z normalnymi ludzmi na TS-3
Zapraszam a to IP 217.96.117.3:9988 Jest tam dosc duzo chlopakow ktorzy graja w rozne gry,tworzac mila atmosfere.Mamy tez swoje wlasne radio gdzie mozna posluchac naszego radia.Zapraszamy tez DJ-i ktorzy chca mixowac swoje utwory na naszym TS i na naszym radiu.
Posiadamy TV,swoj portal,swoje radio,swoj gaming od paru ladnych lat.
Wchodzac na naszego ts wisisz w poczekalni az ktorys z Adminow da ci R "rejestracje" to nas chroni przed nie proszonymi.W poczekalni tak naprawde nie mozesz mowic bo mic jest zablokowany,w zamian zato uslyszysz prawdopodobnie muzyke jak w poczekalni.Przesiewamy ludzi ktorzy probuja pokazywac swoje madrosci i chca koniecznie gurowac.To nie miejsce na takie rzeczy.Unas sie gra lub slucha muzyki ewentualnie rozmawia na rozne tematy.Mamy grupe ludzi znajacych sie b.dobrze na komputerach i czesto wymieniaja sie doswiadczeniami i pomagaja naprawiac rozne usterki podczas uzytkowania kompa.Jestesmy samo wystarczalni dlatego istniejemy.
Tak jak powiedzialem jest to ts dla normalnych.
Zapraszamy.

[ Ostatnio edytowany przez: FACToooR 07-03-2012 13:22 ]

Do góry stronyOffline

suchy79

Post #8 Ocena: 0

2012-03-07 20:04:40 (13 lat temu)

suchy79

Mężczyzna

Z nami od: 26-10-2011

hah... dziekuje bardzo ze tak martwicie sie moimi zdolnosciami poslugiwania sie oprogramowaniem i znajomoscia opcji TS3 :))
Tak sie sklada ze TS'a uzywalem od 2002 pozniej Ventrillo, az wkoncu przezucilem sie na Mumble jakies 2 latka temu. Tak wiec opcje komunikatorow glosowych nie sa dla mnie obce :)) Tak czy inaczej dziekuje.
Swoja droga nie rozumiem dlaczego uzywanie Skype podczas grania mialo by byc masochizmem... Wiem ze skype lubi pochlaniac zasoby ale to wszystko jest uzaleznione od wydajnosci komputera i lacza jakie sie posiada. Ja na codzien uzywalem komunikatorow ktore wymienilem wczesniej grajac w WoW i CS, natomiast skype umoziliwia rozmowe z jedna osoba bez obawy ze podlacza sie inni i beda gadac glupoty... dlatego tez uzwam czesto skype :) co nie znaczy ze nie znam/uzywam innych programow.
Aktywacja glosem w TS/Vent fajna sprawa ale ciagle nie do konca dopracowana moim zdaniem, Mumble jest chyba najlepiej dopracowanym programaem jako ze potrafi wyciszyc radio/TV lub tez zone krzyczaca w tle :), a i roczny koszt jego jest o niebo mniejszy od Venta i TS'a... plus kilka fanych opcji ktorych brakuje konkurencji.

Dobra rozpisalem sie bez esensu... Jeszcze raz dziekuje za troske i pozdrawiam
Suchy

Do góry stronyOffline

MartinSeeker

Post #9 Ocena: 0

2012-03-07 20:20:31 (13 lat temu)

MartinSeeker

Mężczyzna

Battlefield'owy VoIP - ten wbudowany w przeglądarkę też jest niezgorsza, zresztą miałeś go okazję ze mną przetestować.
Moim zdaniem jest w zupełności wystarczający jeśli mówimy o komunikacji w tej akurat grze.
Z tego co Suchy piszesz widzę że wiesz co dobre, ja też zauważyłem że na Mumble jakość głosu jest najlepsza, przynajmniej takie miałem odczucie.
Skype nie pochłania może mnóstwa zasobów komputera ale kodek głosu nie oszczędza pasma które przecież tak bardzo potrzebne jest do grania online, innymi słowy ping zaczyna skakać a opóźnienia są przecież niewskazane.
Trzeba jeszcze wziąć pod uwagę łącze jakie ma się do dyspozycji. Ja osobiście używam Virgin 50Mbps i szczerze mogę powiedzieć że dawałem radę grać i ściągać pliki jednocześnie bez widocznego pogorszenia się jakości gry.

Do góry stronyOffline

oli2221

Post #10 Ocena: 0

2012-04-29 22:15:03 (13 lat temu)

oli2221

Mężczyzna

Z nami od: 29-04-2012

Witam jak szukacie fajnego serwera z dobrymi pingami to zapraszam na ten http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/503efc77-533b-4bea-ab11-bc447387e80a/BIMBROWNIA-MIX-G4G-pl/
mają też TS3 z normalnymi ludźmi wiek od 19 do 41 lat oto ip 178.217.186.86:9542 wpadnijcie a gwarantuje że zostaniecie na dużej

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,