MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 2 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

dresiarz_umyslo

Post #1 Ocena: 0

2010-05-26 00:12:28 (15 lat temu)

dresiarz_umyslow

Mężczyzna

Z nami od: 31-07-2007

dokładnie. nie ma co liczyć na szybkie wyjście ps4 :)

ja zapłaciłem 50 funta za insurance na 3 lata (przy zakupie). wiem że już po fakcie, ale na przyszłość pomyśl o tym. cokolwiek by się nie stało z konsolą (nawet uszkodzenia mechaniczne) naprawią albo wymienią.
amiga rulez

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

littleflower

Post #2 Ocena: 0

2010-05-26 01:33:20 (15 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Mnie za inszurans dosyc sporo zawolali cos chyba okolo 30 procent ceny ps3, odmowilam, myslalam ze moze bedzie podobnie jak w Comet, przy zakupie kamery za 250 f inszurans byl cos kolo 100f, a potem mi do domu wyslali inna opcje, to samo a taniej niecale 80 f ,
tutaj niestety tak nie bylo,
trudno - stalo to sie stalo, moze naprawa nie bedzie tak kosztowna a na stronie serwisu gdzie chce jutro zaniesc ps3 daja gwarancje 6 miesieczna poserwisowa :-)

Zreszta z inszurance jest tak ze niby co miesiac sie placi ale potem gdy cos sie dzieje trzeba tez wplacic kaucje i nie zawsze to wychodzi na plus, przejechalam sie juz na ubezpieczeniu telefonu- koszt miesieczy ubezp, 7f chyba po 8 miesiacach upadl mi na ziemie i rozwalil sie, dzwonilam o wymiane, musialam zaplacic 50 f plus to co do tej pory placilam czyli 8 razy 7 wyszlo ponad 100f a tel juz spadl na wartosci i nawet nie byl tyle wart :-) bylo to okolo 3 lata temu - moj pierwszy wziety tu tel na abonament samsung d 900 w warehouse,
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

reivilo

Post #3 Ocena: 0

2010-05-26 06:43:24 (15 lat temu)

reivilo

Kobieta

Z nami od: 09-09-2007

moj malzonek naprawia psp....niestety teraz nie moge z nim niczego skonsultowac ...ale po 14 bedzie osiagalny.....

jako rekomendacje moge podac ze pracuje dla
TechGuys Currys

Ludzie myślcie ....to nie boli !!

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #4 Ocena: 0

2010-05-26 07:57:16 (15 lat temu)

littleflower

Kobieta

ok ja poczekam bo na miasto i tak dopiero bedziemy jechac po poludniu jak chlopaki ze szkoly wroca, bo ja nawet dokladnie nie umiem wyjasnic co sie stalo - nigdy nawet nie wlaczalam ani nie uzywalam tego :-)

dzieki Reivilo
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Qmas_84

Post #5 Ocena: 0

2010-05-27 10:49:39 (15 lat temu)

Qmas_84

Mężczyzna

Z nami od: 10-03-2009

Kupilem Ps3 z gumtree w okazyjnej cenie z 40g dyskiem zaraz jak wychodzily. Sonka chodzila z dobre pol roku i nagle koniec system przestal dzialac po restarcie byl tylko ekran ale plyty nie chodzily. Poszperalem i dowiedzialem sie ze chyba padl naped. Tutaj znalazlem kogos kto naprawia i powiedzial mi 120£......
Co zrobilem proste: z pudelka spisalem numer seryjny zadzownilem do sony powiedzialem co sie dzieje ze nie mam paragnou i tu moje zdziwienie pani spisala wszystko na drugi dzien przyjechal kurier dal mi nowa sonke stara zabral i ta co zostawil (domyslam sie ze po regeneracji byla albo po wymianie laseru) chodzi juz rok a dostaje wycisk. Moja wiec rada zadzwon dowiedz sie moze ci po kosztach wymienia nie wiem to nic nie kosztuje a ja zaoszczedzilem 120£.
Pozdro

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #6 Ocena: 0

2010-05-27 11:49:49 (15 lat temu)

littleflower

Kobieta

mozesz mi podac ten nr pod ktory dzwoniles do Sony?

Do góry stronyOffline

clowni

Post #7 Ocena: 0

2010-05-28 17:25:57 (15 lat temu)

clowni

Mężczyzna

Z nami od: 27-03-2008

Cytat:

2010-05-25 22:18:24, danielb napisał(a):
jeżeli na niebiesko to raczej nie jest przegrzanie, sprawdź recovery menu i Restore PS3 system.

1. Wyłącz PlayStation 3.
2. Przytrzymaj przycisk zasilania; System ponownie włączy i wyłączy się.
3. Kiedy system został zamknięty, ponownie naciśnij przycisk włączenia, aż usłyszysz 2 kolejne sygnały.
4. Po usłyszeniu dwóch sygnałów, zdejmij palec z przycisku włączenia.
5. Będziesz poproszony o podłączenie kontrolera przez USB, następnie naciśnij przycisk PS.
6. Pojawi się Recovery Menu.

Ta procedura powyzej jest dobra do sprawdzenia czy konsola nie jest przegrzana, mozna jeszcze przelacznikiem z tulu wylaczyc, przytrzymac pole wysun plyte i wlaczyc wylacznik po czasie bedzie test wentylatorow, jak cos siedzi w nich to tez "wyskoczy". A tak poza tym to jest standardowy problem w konsolach 40GB i 60GB. Ja ja naprawialem za 50 funtow i dziala, ale oczywiscie nie wszystkie da sie naprawic, zalezy co i jak przestalo stykac. Plyta glowna jest kiepskiej chinskiej jakosci i cyna wylewa sie pod wplywem ciepla z ukladow graficznych wynikiem czego jest utrata stykow.
"Kto pyta, jest głupcem pięć minut; kto nie pyta, pozostaje nim na całe życie."

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer SkypeNumer gadu-gadu

SiwyZmc

Post #8 Ocena: 0

2010-05-28 18:02:07 (15 lat temu)

SiwyZmc

Mężczyzna

Z nami od: 06-02-2008

Ze wzgledu na wiele problemow z PS3 samo Sony wymienia konsole nawet do dwoch lat po zakupie. Gwarancja niby obejmuje rok ale rozmowa z ludzmi w sony konczy sie wymiana. Jesli beda mowili ze nie moga nic zrobic to istnieje biuro spraw konsumenta, ktoro zalatwia podobne sprawy. Mialem kiedys problem ze swoja ale byla na gwarancji i dodatkowo miala wykupiona gwarancje na dodatkowe 3lata z Argosa za 40funtow. Wymiana byla w ciagu tygodnia bo wtedy mieli "busy" z wymianami :D teraz mam Slim wersje i jest jak narazie spokuj....oby na dluzej!

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2010-05-28 18:12:54 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

katarzyna85

Post #10 Ocena: 0

2010-05-28 18:49:35 (15 lat temu)

katarzyna85

Kobieta

Z nami od: 21-05-2009

Cytat:

2010-05-25 22:18:24, danielb napisał(a):
jeżeli na niebiesko to raczej nie jest przegrzanie, sprawdź recovery menu i Restore PS3 system.

1. Wyłącz PlayStation 3.
2. Przytrzymaj przycisk zasilania; System ponownie włączy i wyłączy się.
3. Kiedy system został zamknięty, ponownie naciśnij przycisk włączenia, aż usłyszysz 2 kolejne sygnały.
4. Po usłyszeniu dwóch sygnałów, zdejmij palec z przycisku włączenia.
5. Będziesz poproszony o podłączenie kontrolera przez USB, następnie naciśnij przycisk PS.
6. Pojawi się Recovery Menu.

tak trzeba zrobic,mialam to samo...blad w systmie

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,