Str 2 z 9 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2008-08-22 14:30:19 (17 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Cosmique | Post #2 Ocena: 0 2008-08-22 15:00:38 (17 lat temu) |
Z nami od: 03-06-2007 Skąd: Londyn |
ugryze sie w jezyk nie pozwole doprowadzic do kolejnej wojny na konsole. przerabialem juz to na innych forach i wiem ze do niczego madrego to nie prowadzi
![]() Szacunek za kupowanie oryginalnych gier, ja tez mam tylko oryginaly na moje x360 i dobrze sie z tym czuje. [ Ostatnio edytowany przez: Cosmique 22-08-2008 15:01 ] w w w . m y s p a c e . c o m / c o s m i q u e d j
|
krakn | Post #3 Ocena: 0 2008-08-22 23:15:24 (17 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
Cytat: 2008-08-22 13:44:25, Cosmique napisał(a): PC nie jest konsola i wcale nie najlepsza do grania. Trzeba caly czas inwestowac w sprzet jezeli chce sie grac w najnowsze gry, do tego wiekszosc posiadaczy PC gra w piraty przez co producenci sa okradani na miliony. Nie jestem fanem takiego systemu. Nie ma znaczenia czy to konsola czy komputer, jeżeli dobrze skonfigurujesz tzn wszystkie komponenty z górnej półki to komp ma dłuższe życie niż konsola, w konsoli nie wymienisz kluczowego komponentu kupuje się po prostu nową, albo musisz się pogodzić że cześć efektów będzie niewidoczna, i tu dotyczy to i konsoli i komputera. A co do kradzieży, przecież również paserskie kopie można kupić na konsole, a od początku można było dostosować konsole począwszy od softu, po twardą elektronikę by można było używać kradziony program. To nie kwestia sprzętu. W sumie faktycznie to nie ma co dyskutować o konsolach, można sobie wybrać parę gier i bawić się nimi baaardzo długo albo kupić sobie kilka konsoli, poza tym przecież można konsole dostać z telefonem komórkowym a drugą sobie kupić tym sposobem mamy co najmiej dwa a nawet 3 systemy, tylko kto ma na to czas?? ![]() ![]() Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
Oqular | Post #4 Ocena: 0 2008-08-23 01:07:48 (17 lat temu) |
Z nami od: 04-01-2006 Skąd: Londyn |
PC to platforma, niech nikt nie myli z konsola.
Osobiscie powiem tyle... mam X360 ale jak mam zamiar w cos pograc albo kupic jakas nowosc to godne uwagi sa tylko (sorka za jezyk): napier..anki i rozpier...anki. Datego Pc bedzie zawsze dla mnie glowna platforma do gier, bo takich strategii fpp'ow i roleplayow konsole nigdy nie przescigna. Swoja droga jak mialbym teraz wybierac to nie kupilbym x360 tylko Wii - wiecej radochy by bylo bo 360 nigdy nie wyprzedzi mojego kompa. |
Cosmique | Post #5 Ocena: 0 2008-08-23 12:06:46 (17 lat temu) |
Cytat: 2008-08-23 01:07:48, Oqular napisał(a): PC to platforma, niech nikt nie myli z konsola. Osobiscie powiem tyle... mam X360 ale jak mam zamiar w cos pograc albo kupic jakas nowosc to godne uwagi sa tylko (sorka za jezyk): napier..anki i rozpier...anki. Datego Pc bedzie zawsze dla mnie glowna platforma do gier, bo takich strategii fpp'ow i roleplayow konsole nigdy nie przescigna. Swoja droga jak mialbym teraz wybierac to nie kupilbym x360 tylko Wii - wiecej radochy by bylo bo 360 nigdy nie wyprzedzi mojego kompa. co do strategii sie zgodze, ale najlepsze FPP i Roleplay'e wychodza na konsole rowniez. COD4, Bioshock, Gears of War a co do RPG - Oblivion i wkrotce Fallout 3 wychodza na konsole. No chyba ze mowimy o War of Warcraft, to co innego. W to nigdy nie chcialem sie wciagnac, za duzo slysze historii o powaznych uzaleznieniach. Co do kradzionego softu to tak, mozna kupic na konsole, ale jest to duze mniej popularne nie uwazasz? Przerobka konsoli nie dosc ze duzo kosztuje to ryzykuje sie zabanaowiem na serwisach internetowych przez co jest o wiele mniej popularne., Komputer natomaist zaraz po kupnie jest gotowy do grania w piraty, stad piractwo jest duzo popularniejsze. Duzo PCtowcow wrecz traktuje darmowe gry jako normalke. Rozumie w Polsce gdzie zarobki sa duzo nizsze ale w UK, gdzie gra kosztuje 1 dzien pracy na minimalnej stawce, obrzydza mnie gdy widze ludzi ktorzy pensa na gre nie chca wydac w imie zasady "tylko brac a nic nie dawac". [ Ostatnio edytowany przez: Cosmique 23-08-2008 12:08 ] w w w . m y s p a c e . c o m / c o s m i q u e d j
|
|
|
krakn | Post #6 Ocena: 0 2008-08-23 12:36:43 (17 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
hm, wiesz z tymi uzależnieniami... to ja nie wiem o czym mówisz,
ktoś chce grać dniami i nocami to sobie gra, ktoś inny lubi być uwalogny przez wóde całą dobe to jego wola, a ktoś inny lubi baby... ![]() ![]() ![]() jedni mają korbę na punkcie znaczków, inni zegarków itd. Gry onlain na komputer mają bardzo podobne zabezpieczenia, też piraty czasami banują. no i jak wiesz i pewnie nieraz przeczytałeś też brzydzę się piractwem, i mam to samo podejście, w Polsce mogę po części zrozumieć, bo pakiet biurowy za miesiąc pracy do domu czy gra za 200 zł to po prostu chore, ale tutaj?? A przecież wiele gier można kupić taniej niż flachę! A wielu kupuje bez zastanowienia 3 flachy na weekendowy grill, a gra jest na miesiące zabawy. Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
Oqular | Post #7 Ocena: 0 2008-08-23 13:05:41 (17 lat temu) |
Z nami od: 04-01-2006 Skąd: Londyn |
Cosmique pytanie do Ciebie wolisz grac w CoD4 na konsoli czy PC?
JAk dla mnie pad nigdy nie odda szybkosci i dokladnosci sterowania jaka daje myszka. |
Cosmique | Post #8 Ocena: 0 2008-08-24 14:20:53 (17 lat temu) |
Zgadzam sie z Toba w zupelnosci, pewnie wolalbym ale moj komp CoD4 nie pociagnie. Padzik, choc ostre baty przez niego dostaje na Veteranie, daje rade.
w w w . m y s p a c e . c o m / c o s m i q u e d j
|
SiwyZmc | Post #9 Ocena: 0 2008-10-18 18:18:41 (17 lat temu) |
Z nami od: 06-02-2008 Skąd: Polska |
dosc stary temat...ale go wygrzebalem. co do konsol...pewnie nie pomoge tworcy postu pomoc po 2 miechach ale ja teraz jestem w 100% za ps3.
jest ciche, szybkie, po nowych updejtach ma wiele funkcji jakie mial xbox i przedewszystkim wiele spraw jest za darmo. w xboxie denerwowalo mnie to ze zyczyli sobie 40 a nie 25 funtow za rok tylko za to zeby moc grac online i pisac wiadomosci (oczywiscie odczytywac rowniez). gier....zawsze bylo wiele....tzn zalezy co kto woli...ja dopadlem COD4 i nic mi wiecej nie potrzeba! kupilem kilka innych ale jakos nie maja takiej grywalnosci jaka posiada cod. bez dyskusji najlepsza gra na swiecie w polaczeniu ze szkielkiem HD jest kozak. (konieczne sa dosc drogie przewody HDMI ktore oddaja cienie i kolory z niesamowita realnoscia) jesli nadal nie kupiles nic to inwestuj w PS3! i dokup sobie do tego cod4 oraz zamow cod5 ![]() |
wieess1 | Post #10 Ocena: 0 2008-10-18 21:19:13 (17 lat temu) |
Z nami od: 16-10-2008 Skąd: nottingham |
a co powiecie o tym
http://wii.giveaway.co.uk/index.php?referral=425672 mozna dostac w promocjii???? |