Cytat:
2008-05-17 13:46:41, bloby00 napisał(a):
Cytat:
2008-05-17 13:32:07, Cosmique napisał(a):
RollerCoaster Tycoon 3 byl mega ale moj komputer juz przy nim zaczal sie krztusic. Moze wkrotce kupie nowe czesci ale na razie styka mi x360
Nie chce marudzic ale patrzac na gry w tym temacie sami przyznacie ze w Polsce konsole nigdy nie byly zbyt popularne, a szkoda. X360 to wspaniala konsolka, wciaz nie przescigniona przez PS3 pod wzgledem tytulow. Gears of War & Oblivion trzeba po prostu przezyc
No niestety, ale wszystko sie zawsze rozchodzilo o kase. Jak rodzice mieli dziecku zainwestowac w nowy sprzet, to na pewno woleli wybrac komputer, gdzie mozna grac i robic mase innych rzeczy, anizeli kupowac konsole - gdzie sie tylko gra. Prosta kalkulacja
To teraz tak jest, ze sie kupuje komputery do pracy i nauki, a konsole do zabawy.
P.S. Czekaj czekaj... ta Oblivion byla robiona przez Bethesde? Ta co teraz robi Fallout 3?
[ Ostatnio edytowany przez: <i>bloby00</i> 17-05-2008 13:50 ]
Komputery do pracy i nauki.. klasyczny argument ktory sie wmawialo rodzicom by kupili nam komputer

ale oczywiscie zgadzam sie z Toba, ja tez nie moglem sobie pozwolic na konsole, mimo ze strasznie mnie pociagaly, dopoki nie wyjechalem do UK gdzie moglem sam sobie na nie zarobic. Komputer to super maszyna do grania wiadomo, o wiele mocniejsza od najlepszych konsol ale jesli mam wybierac schylanie sie nad monitorem a lezenie na kanapie i granie w Obliviona na 32calowym telewizorze to wiadomo co wybiore
Oblivion jest produktem Bethesdy, ludzi ktorzy teraz przygotowuja Fallout'a 3! Jezeli twoj PC jest w stanie go pociagnac (bo rowniez wyszedl na PC) to kupuj bez zastanowienia i pozegnaj sie z zyciem na kilka tygodni

Mi ta gra pokazala ze wciaz potrafie przegrac cala noc do 6 rano, a myslalem ze juz dawno za stary na to jestem

w w w . m y s p a c e . c o m / c o s m i q u e d j