2008-05-14 21:14:21, _Steve_ napisał(a): Rypalem w to chyba na 286 i windowsie 3.1
A moze nawet to spod DOSa chodzilo
Tak, zdaje sie pierwsza wersja byla pod DOSa. Gdyby nie Scorch to by Wormsow nie bylo
Jesli chcecie sobie przypomniec znalazlem dwa linki z czyms scorcho-podobnym: Link1 i Link2.
Scorched earth - A scorched earth policy is a military tactic which involves destroying anything that might be useful to the enemy while advancing through or withdrawing from an area..... Wiki
2008-05-14 22:56:52, pako1279 napisał(a): Medal of Honor? czy jednak cos innego podobnego wojennego
Medal Of Honour - masz racje. Chyba zadna inna gra nie miala motywu plazy Omaha (zwlaszcza takiego).
Dla tych co nie widzieli/grali koniecznie polecam cala gre, a chociazby tylko dla tej misji. Poczujcie lub przypomnijcie sobie ten klimat, a i przy okazji okazcie tribute dla prawdziwych zolnierzy, bo ta misja, jak i film "Saving Private Ryan" jak dla mnie najbardziej ukazaly to co czuli prawdziwi zolnierze podczas wojny.
Roller Coaster Tycoon....tak mi jakos przyszlo do glowy choc nigdy w gre nie gralem.... wiem natomiast ze bylo kilka czesci, wiec strzele.... moze TRZECIA??
2008-05-15 18:11:32, Rektaj napisał(a): Roller Coaster Tycoon....tak mi jakos przyszlo do glowy choc nigdy w gre nie gralem.... wiem natomiast ze bylo kilka czesci, wiec strzele.... moze TRZECIA??
Wiesz co? Ja sam nie wiem Gralem w rozne i juz mi sie pokielbasilo, ale raczej jest to trojka (za dobra grafika)