MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

A może tak na ryby?

« poprzednia strona

Strona 5 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Str 5 z 5

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

AbacusII

Post #1 Ocena: 0

2021-05-23 00:36:32 (4 lata temu)

AbacusII

Mężczyzna

Z nami od: 12-05-2021

Cytat:

2021-05-23 00:21:42, daavid napisał(a):
Może z plaży lepiej połowić? Chorobą Mirska nie grozi i nikt nikogo za burtę nie będzie pchał. ;)

Szczerze ? Jakbym ja miał łowić ryby z plaży to juz bym wolał zamek z piasku wybudować(tez na brzegu) i bawić sie z jakąś forumowiczka w Króla i Królową ;) Na kutrze będą emocje ;) ale za burtę nikt nie wyleci,chetnie potrzymam za rączkę * :)
* dotyczy dziewczyn

[ Ostatnio edytowany przez: AbacusII 23-05-2021 00:39 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

daavid

Post #2 Ocena: 0

2021-05-23 00:49:05 (4 lata temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

Pisałeś, że zamierzasz alkoholizować się a potem łowić. Kiedyś często łowiłem z łodzi, nawet parę dni, i alkohol zdarzał się nawet na tej łodzi, choć to nielegalne, ale to było jezioro a nie morze, czy wręcz ocean. Także moim zdaniem odpada albo alkohol, albo kuter. Ja szczerze mówiąc czasu w tym roku na taką wyprawę nie znajdę, ale będę kibicował.

Do góry stronyOffline

AbacusII

Post #3 Ocena: 0

2021-05-23 19:09:27 (4 lata temu)

AbacusII

Mężczyzna

Cytat:

2021-05-23 00:49:05, daavid napisał(a):
Pisałeś, że zamierzasz alkoholizować się a potem łowić.

Ja napisałem,ze :,,Bedzie jeden dzien na rozpuste z procentami,,z przymrożeniem oka,bo z zycia wiem,ze piwo w czasie wolnym podczas zwiedzania, czy do obiadu , lub drink na wieczór to standard. Osobiście nie pije wcale od wielu lat :)
Cytat:

Kiedyś często łowiłem z łodzi, nawet parę dni, i alkohol zdarzał się nawet na tej łodzi, choć to nielegalne, ale to było jezioro a nie morze, czy wręcz ocean.

Uważam,ze wejść na pokład po alkoholu to niedopuszczalne.Oczywiście picie na łodzi, tez!Dlatego wspomniałem,ze napić sie można dzień wcześniej(licząc,ze każdy wie iz tylko z umiarem w tych okolicznościach ma sens).Wyspać sie dobrze i na trzeźwo płynąc. Faktycznie można było mnie złe zrozumieć:)
Cytat:

Także moim zdaniem odpada albo alkohol, albo kuter. Ja szczerze mówiąc czasu w tym roku na taką wyprawę nie znajdę, ale będę kibicował.

Moim zdanie tez, odpada alkohol.Może jednak byś znalazł czas? To jednak weekend. Aczkolwiek, zainteresowanie jest prawie żadne tematem :( Właściwie tylko Autor pomysłu Gwontownik i ja jestesmy zdecydowani , reszta zostaje na Mwyspa .Mi sie odechciewa tez cos szukac jak nikt nie pisze w temacie ...
Dodam,ze jest ponizszy temat,
tam można by połączyć siły w organizacji wypadu nad morze .
Wypady-WYmiotowe-Wyspiarzy

[ Ostatnio edytowany przez: AbacusII 23-05-2021 19:21 ]

Do góry stronyOffline

AbacusII

Post #4 Ocena: 0

2021-05-24 19:25:58 (4 lata temu)

AbacusII

Mężczyzna

Tu mamy dwie lodzie. Lokalizacja mysle urokliwa.
kutry do wynajecia

A tu lokalizacja
Minehead

A tu filmik z jednego z tych Kutrow

Uwierzcie mi, ze to bezpieczne. Plynalem jahtem, gdzie burta przy sterze byla o polowe nizsza, a za plecami wcale jej nie bylo 😃 Wiele godzin stalem za sterem najczesciej w nocy bo to zaje@# frajda 😃 a to byl moj pierwszy rejs i jak widac nie wypadłem 😁
Panowe widze ze bez entuzjazmu chetni, ale moze dolacza dziewczyny z jajami 😜😁 Czy bedziesz stal z wędką czy z aparatem,złowisz niezapomniane wrazenia 👌😁😃

[ Ostatnio edytowany przez: AbacusII 24-05-2021 19:51 ]

Do góry stronyOffline

AbacusII

Post #5 Ocena: 0

2021-05-25 00:22:25 (4 lata temu)

AbacusII

Mężczyzna

Sprawdzilem na prawde sporo opcji i ..wrocilem do punktu wyjscia ,bo poprzednie okazało się niewypałem...
Czyli CEL :Sunderland
Sunderland
sobota 29 maja 2021 r
Wrecking and Rough Ground 8:00-16:00
(5 dostępnych miejsc) 45 £ za osobę
DOJAZD ZE SRODKOWEJ Anglii W 3h, londynczcy w 5h i mnie to nie martwi :)
STRONA REZERWACJI KUTRA
Decyzję trzeba by podjąć na wczoraj.
Poza Gwontownikiem i mną , jeszcze 3 osoby .Sa chętni ?

[ Ostatnio edytowany przez: AbacusII 25-05-2021 00:36 ]

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #6 Ocena: 0

2021-05-25 05:12:56 (4 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

Obawiam się, że ta cena to z przed pandemio jest. Teraz mają możliwość wykorzystania tylko połowy miejsc.
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla1

Post #7 Ocena: 0

2021-05-25 07:50:32 (4 lata temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

Cena jest bardzo niska, ale i lokalizacja bardzo odległa, to już prawie Szkocja, może dlatego.
Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA

Do góry stronyOffline

AbacusII

Post #8 Ocena: 0

2021-05-25 09:18:28 (4 lata temu)

AbacusII

Mężczyzna

Cytat:

2021-05-25 07:50:32, ZlotaPerla1 napisał(a):
Cena jest bardzo niska, ale i lokalizacja bardzo odległa, to już prawie Szkocja, może dlatego.

1.Gdyby byl lista potencjalnie chetnych to mozna by lokalizacje wyposrodkowac.Gwontownik podal tą , ja podalem po drugiej stronie UK.Mialbym blisko na wschod od Londynu ,ale staram sie patrzec na odleglosc jakos tak ,,po srodku,,..tylko,ze tam morza i kutrow brak :) Wiec podaje rozne opcje .Polecalem tez pomysl karjo1 z namiotami liczac,ze moze tam gdzies tez kuter sie zlapie lub zbierze sie grupa chetnych po prostu chcaca sie spotkac na lonie natury nie koniecznie na kutrze.
2.Tak wiec ,moze zacznijmy od tego,ze chetni wpiszą cos w stylu ,,jestem z okolic Pacanowa ,, i bedzie latwiej okreslic miejsce.
3.Wszelkie inne pomysły na spędzenie czasu wspólnie, na majówce mile widziane.
AbacusII:JESTEM Z OKOLIC Londynu

[ Ostatnio edytowany przez: AbacusII 25-05-2021 09:28 ]

Do góry stronyOffline

AbacusII

Post #9 Ocena: 0

2021-05-25 23:54:26 (4 lata temu)

AbacusII

Mężczyzna

Widze ,ze chętnych nie będzie.Dziękuje Gwontownik za swietny pomysl na wspolne spedzenie czasu dla forumowiczow .Myslales o innych,szacun facet .Mam nadzieje,ze kiedys popłyniemy.Jeśli zabraknie ci osoby do ekipy to ja sie pisze.Szkoda, bo jaralem sie ta wyprawą.

Do góry stronyOffline

Strona 5 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,