Cytat:
2021-05-23 00:49:05, daavid napisał(a):
Pisałeś, że zamierzasz alkoholizować się a potem łowić.
Ja napisałem,ze :,,Bedzie jeden dzien na rozpuste z procentami,,z przymrożeniem oka,bo z zycia wiem,ze piwo w czasie wolnym podczas zwiedzania, czy do obiadu , lub drink na wieczór to standard. Osobiście nie pije wcale od wielu lat
Cytat:
Kiedyś często łowiłem z łodzi, nawet parę dni, i alkohol zdarzał się nawet na tej łodzi, choć to nielegalne, ale to było jezioro a nie morze, czy wręcz ocean.
Uważam,ze wejść na pokład po alkoholu to niedopuszczalne.Oczywiście picie na łodzi, tez!Dlatego wspomniałem,ze napić sie można dzień wcześniej(licząc,ze każdy wie iz tylko z umiarem w tych okolicznościach ma sens).Wyspać sie dobrze i na trzeźwo płynąc. Faktycznie można było mnie złe zrozumieć
Cytat:
Także moim zdaniem odpada albo alkohol, albo kuter. Ja szczerze mówiąc czasu w tym roku na taką wyprawę nie znajdę, ale będę kibicował.
Moim zdanie tez, odpada alkohol.Może jednak byś znalazł czas? To jednak weekend. Aczkolwiek, zainteresowanie jest prawie żadne tematem

Właściwie tylko Autor pomysłu
Gwontownik i ja jestesmy zdecydowani , reszta zostaje na Mwyspa .Mi sie odechciewa tez cos szukac jak nikt nie pisze w temacie ...
Dodam,ze jest ponizszy temat,
tam można by połączyć siły w organizacji wypadu nad morze .
Wypady-WYmiotowe-Wyspiarzy
[ Ostatnio edytowany przez: AbacusII 23-05-2021 19:21 ]