![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Str 3 z 5 |
|
---|---|
ZlotaPerla1 | Post #1 Ocena: 0 2021-05-19 08:23:01 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Ja uwielbiam męskie towarzystwo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|
EFKAKONEFKA33 | Post #2 Ocena: 0 2021-05-19 08:24:52 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2021-05-19 08:23:01, ZlotaPerla1 napisał(a): Ja uwielbiam męskie towarzystwo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No to mamy podobnie ![]() ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Maat17 | Post #3 Ocena: 0 2021-05-19 08:30:48 (4 lata temu) |
Z nami od: 18-02-2021 Skąd: New Kingdom |
"Siedzenie bezczynnie z badylem"... lol.
|
Blamestorm | Post #4 Ocena: 0 2021-05-19 08:49:03 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Watek zdrowo poplynal ( pewnie dalej niz kiedykolwiek ten kuter dotrze), chcialam tylko zauwazyc ze ja nigdzie nie napisalam, ze ja mysle o dolaczeniu do towarzystwa, zapytalam tylko czy Gwontownik, preferuje te wyprawe w meskim towarzystwie, jakby jakas pani miala ochote pomoczyc kija. Tyle, mozna wrocic do 1 strony I przeczytac jeszcze raz.
Umowmy sie ze jestem swiadoma, ze robilabym za boje razem z Davidem. ![]() [ Ostatnio edytowany przez: Blamestorm 19-05-2021 08:52 ] If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years
We’re trying a new technique.
We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works.
PLEASE WAKE UP,
We miss you.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #5 Ocena: 0 2021-05-19 08:56:48 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Przypomnę, żeby już jednak dalej nie odpływał
Propozycja jest. Zbieramy grupę w zależności od jej wielkości wynajmujemy odpowiednią ilość kutrów. Obecnie jeden szyper zabiera 6 osób, normalnie 10 do 12 w zależności od wielkości kutra. Ustalamy miejsce z którego wypływamy na zasadzie mniej więcej po środku i płyniemy na cały dzień. Szacowany koszt imprezy £60 na głowę. Takie ceny obowiązują w mojej okolicy (Sunderland, North Shields) przy zredukowaniu do 6 uczestników. Wedki do wypożyczenia na kutrze za symboliczną dopłatą. Nikt nie zabrania korzystać z własnego sprzętu. Sugestie mile widziane. Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
|
|
sqlserver | Post #6 Ocena: 0 2021-05-19 09:02:25 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Cytat: 2021-05-19 08:49:03, Blamestorm napisał(a): Watek zdrowo poplynal ( pewnie dalej niz kiedykolwiek ten kuter dotrze), chcialam tylko zauwazyc ze ja nigdzie nie napisalam, ze ja mysle o dolaczeniu do towarzystwa, zapytalam tylko czy Gwontownik, preferuje te wyprawe w meskim towarzystwie, jakby jakas pani miala ochote pomoczyc kija. Tyle, mozna wrocic do 1 strony I przeczytac jeszcze raz. Umowmy sie ze jestem swiadoma, ze robilabym za boje razem z Davidem. ![]() jest i watek martyrologiczny, nie zrobił krzywdy ale na pewno o tym pomyślał ![]() jeśli chodzi o rybki ja bym się pisał, ale zebranie quorum może być problemem bo albo odległość albo tych najbardziej szowinistycznych żony mogą nie puścić moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
sqlserver | Post #7 Ocena: 0 2021-05-19 09:11:15 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Cytat: 2021-05-19 08:56:48, EFKAKONEFKA33 napisał(a): Przypomnę, żeby już jednak dalej nie odpływał Propozycja jest. Zbieramy grupę w zależności od jej wielkości wynajmujemy odpowiednią ilość kutrów. Obecnie jeden szyper zabiera 6 osób, normalnie 10 do 12 w zależności od wielkości kutra. Ustalamy miejsce z którego wypływamy na zasadzie mniej więcej po środku i płyniemy na cały dzień. Szacowany koszt imprezy £60 na głowę. Takie ceny obowiązują w mojej okolicy (Sunderland, North Shields) przy zredukowaniu do 6 uczestników. Wedki do wypożyczenia na kutrze za symboliczną dopłatą. Nikt nie zabrania korzystać z własnego sprzętu. Sugestie mile widziane. organizacyjnie przyspieszamy, jest już sekretarz wyprawy teraz tylko skarbnik i do przodu... a i jeszcze kaowiec potrzebny moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
ZlotaPerla1 | Post #8 Ocena: 0 2021-05-19 09:27:39 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2021-05-19 09:02:25, sqlserver napisał(a): jest i watek martyrologiczny, nie zrobił krzywdy ale na pewno o tym pomyślał ![]() jeśli chodzi o rybki ja bym się pisał, ale zebranie quorum może być problemem bo albo odległość albo tych najbardziej szowinistycznych żony mogą nie puścić A jaki problem zabrać żonę? jak by miała ochotę? mnie samej szowinistyczny mąż na pewno by nie puścił ![]() Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|
Gwontownik | Post #9 Ocena: 0 2021-05-19 10:14:17 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
Jak w takim tempie będziemy się organizować to w przyszłym roku może popłyniemy. Kuter trzeba rezerwować minimum miesiąc wcześniej wyłączając środek tygodnia, bo tu to to i dzień wcześniej można trafić. Na dokładkę trzeba wziąć pod uwagę warunki atmosferyczne bo w przypadku niepomyślnej prognozy nie pływają.
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #10 Ocena: 0 2021-05-19 10:28:06 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2021-05-19 10:14:17, Gwontownik napisał(a): Jak w takim tempie będziemy się organizować to w przyszłym roku może popłyniemy. To przy optymistycznym założeniu ![]() ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|