MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

A może tak na ryby?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Str 3 z 5

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ZlotaPerla1

Post #1 Ocena: 0

2021-05-19 08:23:01 (4 lata temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

Ja uwielbiam męskie towarzystwo ;-) uwielbiam rozmawiać, żartować, coś robić :-p - żeby nie te nieszczęsne ryby :-] :-] :-]

Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

EFKAKONEFKA33

Post #2 Ocena: 0

2021-05-19 08:24:52 (4 lata temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2021-05-19 08:23:01, ZlotaPerla1 napisał(a):
Ja uwielbiam męskie towarzystwo ;-) uwielbiam rozmawiać, żartować, coś robić :-p - żeby nie te nieszczęsne ryby :-] :-] :-]

No to mamy podobnie :-) Mogę ewentualnie te złapane ryby potem zjeść. Siedzenie "bezczynnie z badylem " nie przemawia do mnie :-)
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Maat17

Post #3 Ocena: 0

2021-05-19 08:30:48 (4 lata temu)

Maat17

Kobieta

Z nami od: 18-02-2021

"Siedzenie bezczynnie z badylem"... lol.

Do góry stronyOffline

Blamestorm

Post #4 Ocena: 0

2021-05-19 08:49:03 (4 lata temu)

Blamestorm

Konto usunięte

Watek zdrowo poplynal ( pewnie dalej niz kiedykolwiek ten kuter dotrze), chcialam tylko zauwazyc ze ja nigdzie nie napisalam, ze ja mysle o dolaczeniu do towarzystwa, zapytalam tylko czy Gwontownik, preferuje te wyprawe w meskim towarzystwie, jakby jakas pani miala ochote pomoczyc kija. Tyle, mozna wrocic do 1 strony I przeczytac jeszcze raz.

Umowmy sie ze jestem swiadoma, ze robilabym za boje razem z Davidem. :-8

[ Ostatnio edytowany przez: Blamestorm 19-05-2021 08:52 ]

If you’re reading this, you’ve been in a coma for 10 years We’re trying a new technique. We don’t know where this message will end up in your dream, but we hope it works. PLEASE WAKE UP, We miss you.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #5 Ocena: 0

2021-05-19 08:56:48 (4 lata temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Przypomnę, żeby już jednak dalej nie odpływał

Propozycja jest.
Zbieramy grupę w zależności od jej wielkości wynajmujemy odpowiednią ilość kutrów. Obecnie jeden szyper zabiera 6 osób, normalnie 10 do 12 w zależności od wielkości kutra. Ustalamy miejsce z którego wypływamy na zasadzie mniej więcej po środku i płyniemy na cały dzień.
Szacowany koszt imprezy £60 na głowę. Takie ceny obowiązują w mojej okolicy (Sunderland, North Shields) przy zredukowaniu do 6 uczestników. Wedki do wypożyczenia na kutrze za symboliczną dopłatą. Nikt nie zabrania korzystać z własnego sprzętu.
Sugestie mile widziane.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #6 Ocena: 0

2021-05-19 09:02:25 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Cytat:

2021-05-19 08:49:03, Blamestorm napisał(a):
Watek zdrowo poplynal ( pewnie dalej niz kiedykolwiek ten kuter dotrze), chcialam tylko zauwazyc ze ja nigdzie nie napisalam, ze ja mysle o dolaczeniu do towarzystwa, zapytalam tylko czy Gwontownik, preferuje te wyprawe w meskim towarzystwie, jakby jakas pani miala ochote pomoczyc kija. Tyle, mozna wrocic do 1 strony I przeczytac jeszcze raz.

Umowmy sie ze jestem swiadoma, ze robilabym za boje razem z Davidem. :-8

jest i watek martyrologiczny, nie zrobił krzywdy ale na pewno o tym pomyślał ;)
jeśli chodzi o rybki ja bym się pisał, ale zebranie quorum może być problemem bo albo odległość albo tych najbardziej szowinistycznych żony mogą nie puścić
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #7 Ocena: 0

2021-05-19 09:11:15 (4 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Cytat:

2021-05-19 08:56:48, EFKAKONEFKA33 napisał(a):
Przypomnę, żeby już jednak dalej nie odpływał

Propozycja jest.
Zbieramy grupę w zależności od jej wielkości wynajmujemy odpowiednią ilość kutrów. Obecnie jeden szyper zabiera 6 osób, normalnie 10 do 12 w zależności od wielkości kutra. Ustalamy miejsce z którego wypływamy na zasadzie mniej więcej po środku i płyniemy na cały dzień.
Szacowany koszt imprezy £60 na głowę. Takie ceny obowiązują w mojej okolicy (Sunderland, North Shields) przy zredukowaniu do 6 uczestników. Wedki do wypożyczenia na kutrze za symboliczną dopłatą. Nikt nie zabrania korzystać z własnego sprzętu.
Sugestie mile widziane.

organizacyjnie przyspieszamy, jest już sekretarz wyprawy
teraz tylko skarbnik i do przodu... a i jeszcze kaowiec potrzebny
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla1

Post #8 Ocena: 0

2021-05-19 09:27:39 (4 lata temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

Cytat:

2021-05-19 09:02:25, sqlserver napisał(a):

jest i watek martyrologiczny, nie zrobił krzywdy ale na pewno o tym pomyślał ;)
jeśli chodzi o rybki ja bym się pisał, ale zebranie quorum może być problemem bo albo odległość albo tych najbardziej szowinistycznych żony mogą nie puścić

A jaki problem zabrać żonę? jak by miała ochotę? mnie samej szowinistyczny mąż na pewno by nie puścił :-8
Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA

Do góry stronyOffline

Gwontownik

Post #9 Ocena: 0

2021-05-19 10:14:17 (4 lata temu)

Gwontownik

Mężczyzna

Z nami od: 29-09-2020

Jak w takim tempie będziemy się organizować to w przyszłym roku może popłyniemy. Kuter trzeba rezerwować minimum miesiąc wcześniej wyłączając środek tygodnia, bo tu to to i dzień wcześniej można trafić. Na dokładkę trzeba wziąć pod uwagę warunki atmosferyczne bo w przypadku niepomyślnej prognozy nie pływają.
Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #10 Ocena: 0

2021-05-19 10:28:06 (4 lata temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2021-05-19 10:14:17, Gwontownik napisał(a):
Jak w takim tempie będziemy się organizować to w przyszłym roku może popłyniemy.

To przy optymistycznym założeniu :-] Najpierw przerobimy wszystkie nurty ( szowinistyczny, feministyczny ) i inne poślednie. Kilka razy się pokłócimy i już będzie wyprawa. Ahoj przygodo *ROFL*

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,